Izbaci .....ace stream not instaled...
Izbaci .....ace stream not instaled...
A ja ti bas neznam tocno to ali mozes recimo kliknut u exodusu na npr my list desni click pa add to favourites i onda u glavnom meniu imas lijevo dolje onu zvjezdicu i uvijek kliknes na nju ako zelis tako brze do toga
Natkov p2p sport radi a p2p stream nece.Dali netko pozna problem?
Ako se radi o Windowsima znam kako riješiti, negdje sam to pronašao i radi.
Moraš samo prije instalirati Plexus. Za detalje mogu ovdje ili na pp.
Poslao sam Vam napp. Mozda je bolje ovdije zbog drugih.Imam instaliran plexus
Jel postoji mogućnost nekakvog učitavanja videa? Dakle kad pokrenem stream filma na Exodusu da mi učita unaprijed film jer mi zna zastati tu i tamo što mi ide na živce. Imam 4Mbit i to je očito malo nategnuta veza ako gledam 1080p. Skužim da kad stisnem pauzu da stream stane i ne učitava se dalje, nego se nastavi učitavati tek kad ponovno stisnem play. Dakle ja bi recimo kao na youtubeu ono da mi ga učita unaprijed dok je pauza stisnuta tako da mogu gledati bez stajanja. Postoji li ta mogućnost?
Natkov p2p sport radi a p2p stream nece.Dali netko pozna problem?
Ako se radi o Windowsima znam kako riješiti, negdje sam to pronašao i radi.
Moraš samo prije instalirati Plexus. Za detalje mogu ovdje ili na pp.
Kao što znate autor P2P Streams enen92 odavno više ne održava niti razvija ovaj addon ali još se može natjerati da radi.
Dakle ovo vrijedi samo za Kodi na Windowsima, za Android nemam rješenje (ako netko ima neka javi, i meni treba):
1. Skinuti Plexus addon, instalirati ga i jedanput pokrenuti
2. Ako već nije, u Windows Folder Options omogućiti 'view hidden files'
3. Pođi na C:\\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\program.plexus
4. iz te mape kopirati mape 'acestream' i 'player'
5. zalijepiti ih u mapu C:\\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.p2p-streams
Podrazumijeva se da je prethodno instaliran P2P Streams ver. 1.2.0 (zadnja) i unesena python scripta *h..p://bit.ly/allparsers*
Nakon ovoga P2P Streams radi kao ranije.
Da. To je to.Prava stvar.Hvala na pomoci
Jel postoji mogućnost nekakvog učitavanja videa? Dakle kad pokrenem stream filma na Exodusu da mi učita unaprijed film jer mi zna zastati tu i tamo što mi ide na živce. Imam 4Mbit i to je očito malo nategnuta veza ako gledam 1080p. Skužim da kad stisnem pauzu da stream stane i ne učitava se dalje, nego se nastavi učitavati tek kad ponovno stisnem play. Dakle ja bi recimo kao na youtubeu ono da mi ga učita unaprijed dok je pauza stisnuta tako da mogu gledati bez stajanja. Postoji li ta mogućnost?
probaj Ovo
probaj Ovo
Taman da cu napisat.
probaj Ovo
I ja isto imam 4mbit brzinu pa me isto zanima kako namjestit taj advanced settings da kodi učitava unaprijed kad stisnem pauzu.Da li je ovaj primjer 4 najbolji...
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode>
<cachemembuffersize>157286400</cachemembuffersize>
<readbufferfactor>20</readbufferfactor>
</network>
</advancedsettings>
probaj Ovo
I ja isto imam 4mbit brzinu pa me isto zanima kako namjestit taj advanced settings da kodi učitava unaprijed kad stisnem pauzu.Da li je ovaj primjer 4 najbolji...
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode>
<cachemembuffersize>157286400</cachemembuffersize>
<readbufferfactor>20</readbufferfactor>
</network>
</advancedsettings>
Taj imam i ja(8GB rama imam)nego jos uvijek nisam skuzio dali redabufferfactor bude 20 ili 2.0,negdje pise jedno a negdje drugo.Nego imate i aplikaciju koja se zove Easy advanced settings pa vam bude lakse ovo napravit ako ne zelite kopat po ovome
Da li jos tko ima problema sa Croatia on demand? Zadnja dva dana ne radi
kod mene isto. bikerova lista radi al ova ne :(
Da li jos tko ima problema sa Croatia on demand? Zadnja dva dana ne radi
Evo probao ja sada i ni meni ne radi. Al vjerujem da će biti popravljeno uskoro.
jel radi jos addon za Maxtv??
probao sam ukucat podatke sto sam dobio od t-coma ali nista... kaze da ne funkcionira
neka pomoc?
jel radi jos addon za Maxtv??
probao sam ukucat podatke sto sam dobio od t-coma ali nista... kaze da ne funkcionira
neka pomoc?
Radi. idi u postavke use hls
koji je addon za maxtv to go? gdje ima za skinuti? nisam ni znao da to postoji
koji je addon za maxtv to go? gdje ima za skinuti? nisam ni znao da to postoji
http://www.mediafire.com/download/jeeipzw09bk4rms/plugin.video.maxtv2go.zip
oba testnih više ne rade i savjetujem da i ako nađu neki koji radi da ga ne koriste jer je najčešće vezan za tehničara/servisera
Tako jedan s pceksperta uzeo testni dok se naluknuo preko tehničara dok je ovaj nešto servisirao.
Ja osobno ne želim biti katalizator u nečijem gubitku posla.
Dali ima kakav addons za arenasport
Dali ima kakav addons za arenasport
ima u okviru castaway addona
Pozdrav
Jel ima tko od Vas forumasa Minix Neo U1?Planiram kupiti novi android box,pa se dvoumim izmedju Minix Neo U1 i Minix Neo X8-H Plus.
Mislim koji je po vama bolji?
Pozdrav
Jel ima tko od Vas forumasa Minix Neo U1?Planiram kupiti novi android box,pa se dvoumim izmedju Minix Neo U1 i Minix Neo X8-H Plus.
Mislim koji je po vama bolji?
Offtopičarim ali zar ti nebi bila bolja varijanta novi Raspberry Pi 3 (sa svom borbenom opremom dođe ispod 100 EUR). Ja imam prethodnu generaciju i vrlo sam zadovoljan istim. Trojka može poslužiti kao PC za veliku većinu korisnika. Kao HTPC (u kombinaciji s openELEC-om ili Raspbianom je nenadmašan).
Rpi3 bi mom mišljenu trebao biti i bolji... može ga se naći za nekih 300Kn, ali opet bilo bi dobro da ima barem 2gb rama.
Inače za više nego duplo manje novca (130Kn) se može naći Orange pi2 koji podržava HEVC i 4K a i proc mu je snažniji. Jedina mana mu je to da nema u sebi ugrađen wifi.
Nemozes ga azurirati jer je autor addona Bromix prestao odrzavati isti.
Rpi3 bi mom mišljenu trebao biti i bolji... može ga se naći za nekih 300Kn, ali opet bilo bi dobro da ima barem 2gb rama.
Inače za više nego duplo manje novca (130Kn) se može naći Orange pi2 koji podržava HEVC i 4K a i proc mu je snažniji. Jedina mana mu je to da nema u sebi ugrađen wifi.
Nemam bas nikakvog iskustva sa Rpi.Imam vec 2 i pol godine Minix Neo mini x5 pa bih sad kupio nesto novo.
Zapeli mi za oko ova 2 modela Minix neo U1 i Minix neo x8-H Plus.Pa sam zato pitao dal ih ima tko pa da cujem dojmove.
Inace Minix ima fantasticnu podrsku sto se tice uredjaja i ti uredjaji vrijede svaku lipu.