Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.927.362
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
10 godina
neaktivan
Re: p2p

Izbaci .....ace stream not instaled...

14 godina
neaktivan
Re: XBMC(KODI) Addonsi
kibo00 kaže...
Posto se exodus ne moze spojiti s library, htio bi iz njaga moje liste koje su povezane s trakt-om staviti na glavni meni kodija, znaci kreirati shortcut... Jel zna netko s kojim skinom bi to mogao? Ako se uopce moze...

A ja ti bas neznam tocno to ali mozes recimo kliknut u exodusu na npr my list desni click pa add to favourites i onda u glavnom meniu imas lijevo dolje onu zvjezdicu i uvijek kliknes na nju ako zelis tako brze do toga

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
10 godina
neaktivan
matke1952 kaže...

Natkov p2p  sport radi a p2p stream nece.Dali netko pozna problem?

Ako se radi o Windowsima znam kako riješiti, negdje sam to pronašao i radi.

Moraš samo prije instalirati Plexus. Za detalje mogu ovdje ili na pp.

11 godina
Jel i vama ne radi sportsdevil?
Od utorka mi ne radi, nece niti jednu tekmu ucitat.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Poslao sam Vam napp. Mozda je bolje ovdije zbog drugih.Imam instaliran plexus

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 20:31 (matke1952).
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Jel postoji mogućnost nekakvog učitavanja videa? Dakle kad pokrenem stream filma na Exodusu da mi učita unaprijed film jer mi zna zastati tu i tamo što mi ide na živce. Imam 4Mbit i to je očito malo nategnuta veza ako gledam 1080p. Skužim da kad stisnem pauzu da stream stane i ne učitava se dalje, nego se nastavi učitavati tek kad ponovno stisnem play. Dakle ja bi recimo kao na youtubeu ono da mi ga učita unaprijed dok je pauza stisnuta tako da mogu gledati bez stajanja. Postoji li ta mogućnost?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 22:00 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mmatic123 kaže...
matke1952 kaže...

Natkov p2p  sport radi a p2p stream nece.Dali netko pozna problem?

Ako se radi o Windowsima znam kako riješiti, negdje sam to pronašao i radi.

Moraš samo prije instalirati Plexus. Za detalje mogu ovdje ili na pp.

Kao što znate autor P2P Streams enen92 odavno više ne održava niti razvija ovaj addon ali još se može natjerati da radi.

Dakle ovo vrijedi samo za Kodi na Windowsima, za Android nemam rješenje (ako netko ima neka javi, i meni treba):

1. Skinuti Plexus addon, instalirati ga i jedanput pokrenuti

2. Ako već nije, u Windows Folder Options omogućiti 'view hidden files'

3. Pođi na C:\\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\program.plexus

4. iz te mape kopirati mape 'acestream' i 'player'

5. zalijepiti ih u mapu C:\\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.p2p-streams

Podrazumijeva se da je prethodno instaliran P2P Streams ver. 1.2.0 (zadnja) i unesena python scripta *h..p://bit.ly/allparsers*

Nakon ovoga P2P Streams radi kao ranije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 22:20 (mmatic123).
10 godina
neaktivan

Da. To je to.Prava stvar.Hvala na pomoci

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Jel postoji mogućnost nekakvog učitavanja videa? Dakle kad pokrenem stream filma na Exodusu da mi učita unaprijed film jer mi zna zastati tu i tamo što mi ide na živce. Imam 4Mbit i to je očito malo nategnuta veza ako gledam 1080p. Skužim da kad stisnem pauzu da stream stane i ne učitava se dalje, nego se nastavi učitavati tek kad ponovno stisnem play. Dakle ja bi recimo kao na youtubeu ono da mi ga učita unaprijed dok je pauza stisnuta tako da mogu gledati bez stajanja. Postoji li ta mogućnost?

probaj Ovo

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
lllnuclearlll kaže...

probaj Ovo

Taman da cu napisat. 

9 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
lllnuclearlll kaže...

probaj Ovo

I ja isto imam 4mbit brzinu pa me isto zanima kako namjestit taj advanced settings da kodi učitava unaprijed kad stisnem pauzu.Da li je ovaj primjer 4 najbolji...

<advancedsettings>
 <network>
  <buffermode>1</buffermode>
  <cachemembuffersize>157286400</cachemembuffersize>
  <readbufferfactor>20</readbufferfactor>
 </network>
</advancedsettings>

14 godina
neaktivan
joe555 kaže...
Ikarus01 kaže...
lllnuclearlll kaže...

probaj Ovo

I ja isto imam 4mbit brzinu pa me isto zanima kako namjestit taj advanced settings da kodi učitava unaprijed kad stisnem pauzu.Da li je ovaj primjer 4 najbolji...

<advancedsettings>
 <network>
  <buffermode>1</buffermode>
  <cachemembuffersize>157286400</cachemembuffersize>
  <readbufferfactor>20</readbufferfactor>
 </network>
</advancedsettings>

Taj imam i ja(8GB rama imam)nego jos uvijek nisam skuzio dali redabufferfactor bude 20 ili 2.0,negdje pise jedno a negdje drugo.Nego imate i aplikaciju koja se zove Easy advanced settings pa vam bude lakse ovo napravit ako ne zelite kopat po ovome

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 14:23 (Blade Runner31).
10 godina
Kako napraviti da mi Universal artist automatski prikazuje slike izvođača dok vrtim glazbu?Enablan mi je,al mi nista ne pokreće,dok mi Last.fm izbacuje neku gresku.

0 0 hvala 0
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Da li jos tko ima problema sa Croatia on demand? Zadnja dva dana ne radi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

kod mene isto. bikerova lista radi al ova ne :(

15 godina
The coon kaže...

Da li jos tko ima problema sa Croatia on demand? Zadnja dva dana ne radi 

Evo probao ja sada i ni meni ne radi. Al vjerujem da će biti popravljeno uskoro.

BF Nick: Xtreme_Switch
11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

jel radi jos addon za Maxtv??

probao sam ukucat podatke sto sam dobio od t-coma ali nista... kaze da ne funkcionira

neka pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jewinho kaže...

jel radi jos addon za Maxtv??

probao sam ukucat podatke sto sam dobio od t-coma ali nista... kaze da ne funkcionira

neka pomoc?

Radi. idi u postavke use hls

9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

koji je addon za maxtv to go? gdje ima za skinuti? nisam ni znao da to postoji

0 0 hvala 0
10 godina
Može li netko ovdje staviti one testne podatke za max tv to go ili da mi ih proslijedi u inbox?Negdje sam ih zagubio nakon nove instalacije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gorc kaže...

koji je addon za maxtv to go? gdje ima za skinuti? nisam ni znao da to postoji

http://www.mediafire.com/download/jeeipzw09bk4rms/plugin.video.maxtv2go.zip

13 godina
neaktivan
sibica kaže...
Može li netko ovdje staviti one testne podatke za max tv to go ili da mi ih proslijedi u inbox?Negdje sam ih zagubio nakon nove instalacije.

oba testnih više ne rade i savjetujem da i ako nađu neki koji radi da ga ne koriste jer je najčešće vezan za tehničara/servisera

Tako jedan s pceksperta uzeo testni dok se naluknuo preko tehničara dok je ovaj nešto servisirao.

Ja osobno ne želim biti katalizator u nečijem gubitku posla.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Dali ima kakav addons za arenasport

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 18:59 (lange).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lange kaže...

Dali ima kakav addons za arenasport

ima u okviru castaway addona

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav

Jel ima tko od Vas forumasa Minix Neo U1?Planiram kupiti novi android box,pa se dvoumim izmedju Minix Neo U1 i Minix Neo X8-H Plus.

Mislim koji je po vama bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kizo1 kaže...

Pozdrav

Jel ima tko od Vas forumasa Minix Neo U1?Planiram kupiti novi android box,pa se dvoumim izmedju Minix Neo U1 i Minix Neo X8-H Plus.

Mislim koji je po vama bolji?

Offtopičarim ali zar ti nebi bila bolja varijanta novi Raspberry Pi 3 (sa svom borbenom opremom dođe ispod 100 EUR). Ja imam prethodnu generaciju i vrlo sam zadovoljan istim. Trojka može poslužiti kao PC za veliku većinu korisnika. Kao HTPC (u kombinaciji s openELEC-om ili Raspbianom je nenadmašan).

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Rpi3 bi mom mišljenu trebao biti i bolji... može ga se naći za nekih 300Kn, ali opet bilo bi dobro da ima barem 2gb rama.

Inače za više nego duplo manje novca (130Kn) se može naći Orange pi2 koji podržava HEVC i 4K a i proc mu je snažniji. Jedina mana mu je to da nema u sebi ugrađen wifi.

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zna li se sta hoce li biti budućnosti za Youtube? Nikako ga azurirati,imaju neki nesluzbeni fixevi,ali nisam niti probao ih.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Smooth Operator Zna li se sta hoce li biti budućnosti za Youtube? Nikako ga azurirati,imaju neki nesluzbeni fixevi,ali nisam niti probao ih.

Nemozes ga azurirati jer je autor addona Bromix prestao odrzavati isti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 22:02 (kizo1).
10 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Rpi3 bi mom mišljenu trebao biti i bolji... može ga se naći za nekih 300Kn, ali opet bilo bi dobro da ima barem 2gb rama.

Inače za više nego duplo manje novca (130Kn) se može naći Orange pi2 koji podržava HEVC i 4K a i proc mu je snažniji. Jedina mana mu je to da nema u sebi ugrađen wifi.

Nemam bas nikakvog iskustva sa Rpi.Imam vec 2 i pol godine Minix Neo mini x5 pa bih sad kupio nesto novo.

Zapeli mi za oko ova 2 modela Minix neo U1 i Minix neo x8-H Plus.Pa sam zato pitao dal ih ima tko pa da cujem dojmove.

Inace Minix ima fantasticnu podrsku sto se tice uredjaja i ti uredjaji vrijede svaku lipu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice