Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.927.711
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
16 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
izzy007 kaže...
Vidim da se ekipa žali da im exodus ne radi. Očito niste znali da autor navedenog addona ne podržava Kodi verziju 14.2 pa vam zato i ne radi ili imate probleme pri radu sa istom. Čovjek se ne želi zamarati održavanjem za starije verzije Kodija.

Exodus na Kodi 14.2 radi odlicno sve ove dane.

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ja imam instaliran Kodi  Isengard 15.2 na android box-u,Kodi Helix 14.2 na tabletu i Kodi Jarvis 16 na kompu i ni na jednom uredjaju  Exodus nije radio od vikenda.

Meni je stvarno cudno kako je vama radio?Pod to da nije radio mislim na opcije  pretrage,zanrova, godine itd.Radio mi je na svim uredjajima ako sam birao opciju ljudi gledaju ostale opcije nisu radile.

Kodi Jarvis 16 ima nekoliko novih opcija npr. auto update addonova i za sad radi super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 14:20 (kizo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade Runner31 kaže...

Ne razumijem Switch sta govoris tj sta se desava.Bas zadnjih 5 dana gledam tu tv da mi oci ispadaju,uhvatilo me valjda i sve preko exodusa i radi sve zivo osim poznatog search.Otvorio mi je sve sta sam isao gledat pa ne kuzim sta se vama desava.Do prekjucer sam imao 15.2 a sada 16 i isto je jedino me na 16 ne pita da ocijenim na traktu kad zavrsim gledat nesto a ostalo mi je isto.eto pa sad neznam sta se vama dogadja.Jel ti radi sada?

Sve što si ikada otvorio do trenutka kad je prestao raditi si mogao gledati bez problema. Znači ako si otvorio recimo filmove u 2015 godini mogao si ih gledati sve. Al ne bitno više, popravljeno je. Sad radi sve.

BF Nick: Xtreme_Switch
13 godina
neaktivan
Switch kaže...
Blade Runner31 kaže...

Ne razumijem Switch sta govoris tj sta se desava.Bas zadnjih 5 dana gledam tu tv da mi oci ispadaju,uhvatilo me valjda i sve preko exodusa i radi sve zivo osim poznatog search.Otvorio mi je sve sta sam isao gledat pa ne kuzim sta se vama desava.Do prekjucer sam imao 15.2 a sada 16 i isto je jedino me na 16 ne pita da ocijenim na traktu kad zavrsim gledat nesto a ostalo mi je isto.eto pa sad neznam sta se vama dogadja.Jel ti radi sada?

Sve što si ikada otvorio do trenutka kad je prestao raditi si mogao gledati bez problema. Znači ako si otvorio recimo filmove u 2015 godini mogao si ih gledati sve. Al ne bitno više, popravljeno je. Sad radi sve.

jel ti radi Latest movies,latest shows na 1.1.0 ,meni ne, a prije nego sam apdejtao je radilo.

Sjećam se da sam sličan problem imao i sa genesis.

Ako to možeš provjeriti za verziju 1.1.0 bio bih ti jako zahvalan

Edit:zaboravi, izgleda da je bio time-out zbog torrenta

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 16:15 (Ikarus01).
15 godina
Ikarus01 kaže...

jel ti radi Latest movies,latest shows na 1.1.0 ,meni ne, a prije nego sam apdejtao je radilo.

Radi sve. I za serije i za filmove. Prije updatea nije radilo.

13 godina
neaktivan
Switch kaže...
Ikarus01 kaže...

Radi sve. I za serije i za filmove. Prije updatea nije radilo.

Ok jesi li i ti primijetio da na nekim filmovima ima jako malo 1080p linkova,a na nekima ne uopće?

Gledao sam prije par dana i bilo mi je more 1080p sadržaja

Na seo michael se isto njih par žale na taj problem.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Mene živcira što SALTS nađe mali milijun linkova, a malo od toga je 720p ili 1080p - može li se ikako sortirati da mi na vrhu budu ovi HD linkovi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Ja te nisam skuzio da ti govoris o pretragama nego sam mislio da ti filmovi ne rade,da ti rade samo oni koje si gledao.Ja ne pretrazujem cesto pa onda nisam to ni skuzio.Sto kazes sad radi pa nebitno.Srecom da je salts tu ako nesto zapne u exodusu.

SinCr0-prvo provjeri dali imas beta salts od tknorisa i onda napravi auto configure salts.Jako dobro ti je povezat s traktom salts i exodus pa ce pamtit sta si gledao izmedju oba.On obicno nadje puno vise 1080p linkova nego exodus i treba ga neko vrijeme koristit dok se ne opameti.Kad kazem opameti mislim na to da mu treba neko vrijeme koristenja pa ce te pitat kad se skupi dovoljno gresaka na nekom sourceu da ih disable i ici ce nesto brze pretraga.Ponovit cu to je tako kod mene izgledalo jer vidim da svakom je nesto drugacije

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 17:08 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

Mene živcira što SALTS nađe mali milijun linkova, a malo od toga je 720p ili 1080p - može li se ikako sortirati da mi na vrhu budu ovi HD linkovi? 

Znam da je iritantno,ali pokreni salts betu i svaki put kod ažuriranja(ja radim manualno) pokreni auto configure

9 godina
neaktivan

Kako ste vi updejtali Exodus na 1.1.0 meni je još uvijek na 1.0.1 da li moram sve ispočetka radit ko na ovom tutorialu https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/?

14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
SinCr0 kaže...

Znam da je iritantno,ali pokreni salts betu i svaki put kod ažuriranja(ja radim manualno) pokreni auto configure

Zasto svaki put kod azuriranja?Nije vrag da svaki put to moras radit?Ja sam prvi puta to napravio i u redu je do sada bilo.Pogledaj si malo zasto jer nebi smjelo tako bit

Joe-sam se updateao exodus

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 17:11 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
joe555 kaže...

Kako ste vi updejtali Exodus na 1.1.0 meni je još uvijek na 1.0.1 da li moram sve ispočetka radit ko na ovom tutorialu https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/?

Za joe555 Za joe555

Blade Runner31 kaže...

Zasto svaki put kod azuriranja?Nije vrag da svaki put to moras radit?Ja sam prvi puta to napravio i u redu je do sada bilo.Pogledaj si malo zasto jer nebi smjelo tako bit

Joe-sam se updateao exodus

Svaki put me zeza,ako to ne napravim

Evo sad me zezalo prije manje od sata,jer sam updejtao i zaboravio to napraviti

15 godina
Ikarus01 kaže...

Jel imaš tknorris beta repo? Ako ga nemaš neće ti nikada sam update-ati. Repozitorij ubaci i nemaš više brige.

9 godina
neaktivan

Hvala za tip sad je 1.1.0....

14 godina
neaktivan
Switch kaže...
Ikarus01 kaže...

Jel imaš tknorris beta repo? Ako ga nemaš neće ti nikada sam update-ati. Repozitorij ubaci i nemaš više brige.

A bemti,mene nikada to nije zezalo,vidi jel imas beta ali vidim da si ga gore spomenuo pa kontam da imas,nezz

13 godina
neaktivan
Switch kaže...

Blade Runner31 kaže...

A bemti,mene nikada to nije zezalo,vidi jel imas beta ali vidim da si ga gore spomenuo pa kontam da imas,nezz

Imam betu od prvog dana. Nema veze meni super bar imam neku zanimaciju.

Da se nadovežem na svoj prijašnji post ne događa se uvijek,ali vrlo često.

Al ne muči me to trenutno muči me zašto nema više 1080p linkova u exodusu.

PS:Hvala dečki na angažmanu i solidarnosti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 17:57 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

E to ti neznam ali ja to gledam drugacije,dosta je jedan a da radi  Do sada a to je kratko vrijeme od 7 dana mi je 1 nije radio,srecom bila su 2 a kako ce dalje biti neznam,nadam se da ce biti ok

16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Upadam usred prepirki i kao padobranac, ali imam problem sa youtube addonom. Svako malo mi piše da sa prekoračio nekakv limit ili bad request, onda se moram odlogirati i ponovo sve podešavati, da bi nakon par sati opet došlo na isto.

Čitao sam da nešto nekakv API treba dirati, ali stvarno nemam pojma o tome pa ako ima neko jednostavnije obrazloženje. Pitao bi na kodi forumu, ali neda mi se sad praviti tamo račun.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 18:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Upadam usred prepirki i kao padobranac, ali imam problem sa youtube addonom. Svako malo mi piše da sa prekoračio nekakv limit ili bad request, onda se moram odlogirati i ponovo sve podešavati, da bi nakon par sati opet došlo na isto.

Čitao sam da nešto nekakv API treba dirati, ali stvarno nemam pojma o tome pa ako ima neko jednostavnije obrazloženje. Pitao bi na kodi forumu, ali neda mi se sad praviti tamo račun.

Dakle bromix originalni autor je zaustavio razvoj.Stoga budući da on više ne daje back-end trebaš youtube api.

Ovako to napraviš,

ako ti se ne da sigurno će neko izbaciti fork/fix takva je kodi zajednica,ko hidra...odrežeš jednu glavu dvije narastu...

Evo link možda trajnog,a možda ne rješenja https://drive.google.com/file/d/0B_QaKV3fvFJJM1JlemNIV1A4bVk/view?pref=2&pli=1

Probaj za sad ovo sa google drive-a pa reci iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 18:59 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
,

ako ti se ne da sigurno će neko izbaciti fork/fix takva je kodi zajednica,ko hidra...odrežeš jednu glavu dvije narastu...

Ahaha ova je dobra,to bi im logo mogao bit 

13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Ahaha ova je dobra,to bi im logo mogao bit 

Nažalost zauzet je 

A ja sam plagijator extraordinare

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 19:13 (Ikarus01).
9 godina
neaktivan

napravi account na real debridu (free je) i odi u exodusu pod accounts i tamo pod real debrid onaj pin treba ukucati. i s time se dobije više 1080p linkova za filmove a vidim ima dosta i za serije

13 godina
neaktivan
gorc kaže...

napravi account na real debridu (free je) i odi u exodusu pod accounts i tamo pod real debrid onaj pin treba ukucati. i s time se dobije više 1080p linkova za filmove a vidim ima dosta i za serije

Ajde nagovorio si me

Samo... You are not a Premium user, you can only use a part of our service during Happy Hours, upgrade your account now

Edit:Sad isprobao ...i brdo SD sadržaja i možda jedan 720p.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2016 19:40 (Ikarus01).
9 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Ikarus01 kaže...

Ja uglavnom imam 1080 linkove samo za serije dok za filmove vrlo malo....

9 godina
neaktivan
Zavisi na cemu. Ja sto gledam/pratim u 90% slucajeva uvijek mi real debrid izbaci pokoji hd link. Vecinom gledam noviji sadrzaj

Tipa ako gledas neki staru seriju snimanu prije 10 godina ni ne ocekuj 1080p
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

A cek ovih par sto ti bude sta ti ne rade?

13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Ikarus01 kaže...

A cek ovih par sto ti bude sta ti ne rade?

ma rade 720(HD) i 1080p linkovi, al ja sam gospon čovek i mora ih biti bar desetak.

Fala bogu kod serija nije slučaj jer postoji dizilab i sezonlukdizi i afdah,alluc i sl.

9 godina
neaktivan

pa ni na torentima ih toliko nema. hehe.

ja zadovoljan s jednim od 1080p i nek budu 2 od 720p i perverzija. ionako je bitno da rade ti linkovi. a ne da ih ima 10 a pola ih neće otvoriti ili štekaju

11 godina
neaktivan
Posto se exodus ne moze spojiti s library, htio bi iz njaga moje liste koje su povezane s trakt-om staviti na glavni meni kodija, znaci kreirati shortcut... Jel zna netko s kojim skinom bi to mogao? Ako se uopce moze...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
p2p

Natkov p2p  sport radi a p2p stream nece.Dali netko pozna problem?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice