hvala ti legendo,baš išao provjeriti par portala i stvarno je to to,iako gledam i vidim da se lambda još nije oglasio,valjda čovjek hoće malo mira.

hvala ti legendo,baš išao provjeriti par portala i stvarno je to to,iako gledam i vidim da se lambda još nije oglasio,valjda čovjek hoće malo mira.
je li iko uspija ubacit svoj imdb profil u novi genesis - exodus? Ja upišem username, postavim watchlistu da je public, ali u kodiju mi se ne prikazuje
Jel vama radi Salts? Meni od sinoć ne šljaka. Cijelo vrijeme baca neki "Trakt Error:504 HTTP Error"...
meni danas uopce nije tia instalirati update, pa sam ga izbrisa i nanovo instalira.. pa možeš probati to
ja imam drugi problem, kako podesiti automatsko skidanje titlova na njemu, zapravo sve sam podesia, al nikad se ne pojavi titl, nego moram ručno.. u postavkama sam napisa za jezik Croatian..
u drugim addanovima tipa ovaj exodus, ta mi opcija radi uredno
meni danas uopce nije tia instalirati update, pa sam ga izbrisa i nanovo instalira.. pa možeš probati to
Izbrisao cijeli Kodi i sve vratio nanovo i nula bodova. Ne radi, isti error baca.
Jel vama radi Salts? Meni od sinoć ne šljaka. Cijelo vrijeme baca neki "Trakt Error:504 HTTP Error"...
Radi normalno,jucer oko 2 ujutro je bio taj update i radi sve ok,meni bar
Ma ja sam napravio pa mi je opet isto,prijevoda na kapaljku,najvise na opensubtitles.org i titlovi ih nadje i to je to.Ako bas zelis odes na stranicu podnatpisa,registriras se i to upises u Kodi
Da, ali di u Kodiju upisat?
Sry na 2 posta,system,settings,addons,my addons,subtetles,podnatpisi i ima configure,tamo napises taj user i pass,isto kao i za trakt i sve ostalo,u addonu.Moram ti opet napomenut da je meni isti vrag s tim i bez
Radi normalno,jucer oko 2 ujutro je bio taj update i radi sve ok,meni bar
Koja verzija Saltsa ti je? Meni 2.0.3. Koliko vidi to i je zadnja. No ne radi mamu mu!
Koja verzija Saltsa ti je? Meni 2.0.3. Koliko vidi to i je zadnja. No ne radi mamu mu!
2.0.3 je moja verzija isto i evo probao sam sada,radi normalno.Nezz sta ti se desava
Poz ekipa,
Može li mi netko preporučiti di da gledam ligu prvaka(arenu sport al može i ostali kanali) na kodiju? Htio bih HD ili barem kvalitetan SD.
Poz ekipa,
Može li mi netko preporučiti di da gledam ligu prvaka(arenu sport al može i ostali kanali) na kodiju? Htio bih HD ili barem kvalitetan SD.
Croatia on Demand i onda odabereš bikerovu listu.
Sry na 2 posta,system,settings,addons,my addons,subtetles,podnatpisi i ima configure,tamo napises taj user i pass,isto kao i za trakt i sve ostalo,u addonu.Moram ti opet napomenut da je meni isti vrag s tim i bez
Da, u pravu si. Isto sra....
Svejedno HVALA na pomoci.
Poz ekipa,
Croatia on Demand i onda odabereš bikerovu listu.
Evo i ja sam otišao preko toga ali koju god arenu pokrenem učita ju i nekih 15 sec normalno program ide i onda stane i opet učitava i tako u krug. Da li ima ko kakvo riješenje, imam 30mbit brzinu pokrećem preko mediaplayera koji je spojen žično.
Ponekad je tako a ponekad stvar ide glatko. Takva nam je sudbina.
trenutno pratim PSG preko Castaway - Live sports -atdhenet i slika je prilicno dobra, bez prekida
Čini se da Exodus ima nekih problema. Na koju god kategoriju ili pretragu pritisnem kotačić se vrti sekundu i onda stane. Prekjučer je sve radilo normalno. I TVAddonsu ljudi pišu da imaju istih problema. Nadam se da će se problem rješiti updatetom.
Inače SALTS verzija 2.0.1 je jučer proradila nakon što je bilo problema (znam za verziju 2.0.3 ali nije ta verzija beta pošto se nalazi u beta repo od autora?)
EDIT.
Proradio je. Instalirao sam tv addons library repository i exodus se je updejtao na 1.0.1 verziju. Što je opće ovaj tvaddons library repository?
imam Kodi 15.2 Isengard + ChrisB The Beast Integrated (za PC) ako netko hoce ubacim link.. odmah sve instalirano i radi
Čini se da Exodus ima nekih problema. Na koju god kategoriju ili pretragu pritisnem kotačić se vrti sekundu i onda stane. Prekjučer je sve radilo normalno. I TVAddonsu ljudi pišu da imaju istih problema. Nadam se da će se problem rješiti updatetom.
Inače SALTS verzija 2.0.1 je jučer proradila nakon što je bilo problema (znam za verziju 2.0.3 ali nije ta verzija beta pošto se nalazi u beta repo od autora?)
EDIT.
Proradio je. Instalirao sam tv addons library repository i exodus se je updejtao na 1.0.1 verziju. Što je opće ovaj tvaddons library repository?
Hmm nisam naisao na tvoje probleme,vidim da su neki imali problema s saltsom,ja nisam srecom a exodus sam danas probao i svidja mi se.Treba oba imat povezana s traktom pa kad pogledas nesto u jednom odmah oznaci i u drugom.Mislim treba...netreba,ja imam tako nego jedimno ako znate moze li se kako povuc s trakta vec gledano?Nije mi kvacica na onome sto sam gledao do sada u saltsu(traktu) pa ako se kako moze napravit recite.S gledanim novim stvarima od kad je instaliran je sve ok,pogledam u njemu oznaci i u saltsu i obrnuto
EDIT:Evo oznacio je,kliknuo sam pod tools latest epizodes-trakt progress i indicators na trakt.Dali je do toga nezz ali tako sam stavio i isao pogledat i svugdje sto sam prije gledao je kvacica.Ponavljam da nisam siguran jeli do toga ili se bas tad sjetio sinkronizirat
Molim Vas, imam t-com interent i geldam croatia demand i pokusao sam hot spot preko svih drzava i steka mi dokumentarci national geo. jel ima tko rjesenje i koji je najbolji hot spot da mi ne steka....?
Vpn
da li je moguće da se kodi automatski updeta ili se mora ručno?
da li je moguće da se kodi automatski updeta ili se mora ručno?
Za OpenELEC ti vrijedi ovo.
je li možeš ukratko reć šta triba napravit za update? ne kužin šta će mi sad ovaj openelec, je li mogu skinit normalno zadnji kodi sa stranice?
imam verziju 14.2
edit:pronaša sam
Download
To upgrade from any previous build, just install on top of your current version. If you have installed Kodi from Google Play, you should be receiving an automatic update notification in the next day or two.
nakon updatea na Jarvis ne radi mi pola add ona (jedino Exodus hvala bogu radi), cak ni ručni update add ona ne pomaže...
trebam li reinstalirati sve ili će se posložiti samo
ja bi gledao ArenaSport, u biti ligu prvaka ako je ikako moguće.
Ovaj ostali sadržaj me niti malo ne zanima, sve se to može i bez kodija gledati (filmovi, serije, dokumentarci)...
Dakle ArenaSport i SportKlubovi.
Stavio sam ovaj Croatia on Demand, ali Arene naravno ne rade.
Postoji li neki način da to radi ili se radi o još jednom beskorisnom programu?
btw. Nisam skužio šta je to bikerova lista, kako da to dobijem?
Ja kad kliknem na CoD imam tamo Sport, i unutra su mi Arene...
Dali je bikerova lista nešto drugo?