KGB Archiver 2

poruka: 5
|
čitano: 2.298
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
KGB Archiver 2

Jel tko ima iskustva s gore navedenim arhiverom, kakav je u usporedbi sa WinRarom, po čemu je bolji ili lošiji od ostalih arhivera, i što znači PAQ7 algoritam.

Intel E8400 3.0 GHz // HD4850 512Mb // 2×2 Gb Kingmax MARS // WD 640Gb // Corsair VX550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: KGB Archiver 2

Može komprimirati nekoliko GB na svega nekoliko MB, ali to traje danima. Ako ti to ne smeta samo izvoli.

17 godina
Igor kaže...

Može komprimirati nekoliko GB na svega nekoliko MB, ali to traje danima. Ako ti to ne smeta samo izvoli.

Tako sam i ja čuo, no neznam kako da to napravim. U programu sam stavio da kompresira sa PAQ7 algoritmom na maximum, dugo traje, a kompresira slabije nego WinRar. Ako netko zna kako se nekoliko Gb kompresira na barem pola Gb molim ga da napiše kako se to radi.
Intel E8400 3.0 GHz // HD4850 512Mb // 2×2 Gb Kingmax MARS // WD 640Gb // Corsair VX550 W
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 13:35 (Unimatrix 007).
17 godina
neaktivan
KGB Archiver 2

Ajme i ja sam nasjeo na ovo. Dakle, ne može komprimirati 4 GB na par MB. To je teorija u specifičnom slučaju, koji ti se vjerovatno nikad neće dogoditi u praksi. U praksi najčešče češ dobiti 15% manji file nego winrarom, za jedno 100 puta duže vrijeme. Nekad mu se dogodi i da datoteka bude veća nego winrarova, toliko o tome. PAQ7 je algoritam za komprimiranje, kojeg KGB koristi. Spada u PAQ algoritme, koji zbilja jesu najbolji po razini kompresije (dakle ne može bolje, i ne postoji neki drugi program koji če uspit stavit 4 GB na 3 MB), ali su po vremenu izvršavanja na samom dnu tablice (tu ipak postoji gore).

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
Cika Jova Zmaj kaže...

Ajme i ja sam nasjeo na ovo. Dakle, ne može komprimirati 4 GB na par MB. To je teorija u specifičnom slučaju, koji ti se vjerovatno nikad neće dogoditi u praksi. U praksi najčešče češ dobiti 15% manji file nego winrarom, za jedno 100 puta duže vrijeme. Nekad mu se dogodi i da datoteka bude veća nego winrarova, toliko o tome. PAQ7 je algoritam za komprimiranje, kojeg KGB koristi. Spada u PAQ algoritme, koji zbilja jesu najbolji po razini kompresije (dakle ne može bolje, i ne postoji neki drugi program koji če uspit stavit 4 GB na 3 MB), ali su po vremenu izvršavanja na samom dnu tablice (tu ipak postoji gore).

Hvala, uštedio si mi puno vremena koje sam mislio potrošiti na taj Super Ultra arhiver koji nije ništa bolji od drugih.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice