htio bih napraviti svoj windows xp CD/DVD... rekli su mi da trebam koristiti nLite za to... dal se jos neki programi za to koriste?? i sto ako ja npr. dodam neki program koji ima crack,ljek,patch ili slicno kako cu njega primjeniti u instalaciji????
Kako napraviti (preurediti) windows
- poruka: 14
- |
- čitano: 7.512
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
htio bih napraviti svoj windows xp CD/DVD... rekli su mi da trebam koristiti nLite za to... dal se jos neki programi za to koriste?? i sto ako ja npr. dodam neki program koji ima crack,ljek,patch ili slicno kako cu njega primjeniti u instalaciji????
jedini program za kojeg ja znam je nlite ... prosle godine u bug-u je bilo opisano kako se to integrira u windowse ...
znam ja za nlite. ali s njim se mogu ubacit samo driveri, hotfixi, service packovi i slično. ali ja bih neki alat s kojim se mogu ubacit programi, baš programi. tj. da budu već instalirani kad se instalira win. da se mogu odmah koristiti
i mi bi to, ali nisan čua za takav program
Srušiš windowse, instaliraš što ti je potrebno, napraviš image sa nekim programom i svaki put samo zamijeniš. Za druge postupke neznam. Ili si na cd spržiš koji ti programi trebaju, pa ih sve onda imaš na jednom mjestu, samo instaliraš redom. Pomogao bih ti, ali drugačije neznam
Here's what xp-Iso-Builder has to offer:
- Integrate Service Packs & Updates
- Integrate user accounts
- Change registry settings
- Unattended (automatic) installation incl. registration key and creation of user data
- Change paths of different system folders
- Change launch modes of system services
- Defining pagefiles
- Integrate user-defined desktop theme
- Integrate your own fonts
- Integrate controller drivers for SATA, RAID, etc.
- Integrate device drivers for graphics, sound, network, etc.
- Integrate service and security updates
- Integrate applications
- Remove unnecessary folders
- Integrate your own folders
- Convert Recovery-CDs
- Enable usage of unauthorized visual styles
- Speed up internet after installation of SP2 (TCP/IP patch)
- Includes profile management for easy recovery of different settings made
- Languages: German, English
- Clarifications concerning every action
- Create bootable CD/DVD-ISO-Image
...
znam ja za nlite. ali s njim se mogu ubacit samo driveri, hotfixi, service packovi i slično. ali ja bih neki alat s kojim se mogu ubacit programi, baš programi. tj. da budu već instalirani kad se instalira win. da se mogu odmah koristiti
...
mislim da je ovo pravo rješenje
http://hr.download.hr/besplatni-program-svaki-dan.html?gaotd_id=4751
besplatno još 10 sati
''Want to create a WindowsXP installation disk that will automatically install the OS Windows without asking questions about username, product key, time and locale settings? At the same time your favorite applications are automatically installed, the necessary keys are entered into the registry, drivers are updated, new patches (service packs) from Microsoft are installed. It's possible and you can do it easily with Almeza MultiSet!''