Kako napraviti (preurediti) windows

poruka: 14
|
čitano: 7.512
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Kako napraviti(preurediti) windows
pitanje

htio bih napraviti svoj windows xp CD/DVD... rekli su mi da trebam koristiti nLite za to... dal se jos neki programi za to koriste?? i sto ako ja npr. dodam neki program koji ima crack,ljek,patch ili slicno kako cu njega primjeniti u instalaciji????

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako napraviti(preurediti) windows
Radeon PRO kaže...

htio bih napraviti svoj windows xp CD/DVD... rekli su mi da trebam koristiti nLite za to... dal se jos neki programi za to koriste?? i sto ako ja npr. dodam neki program koji ima crack,ljek,patch ili slicno kako cu njega primjeniti u instalaciji????

Ne znam za crack ali patch mozes primjeniti sa nLite-om
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
16 godina
Radeon PRO kaže...

e to i mene zanima. samo ne za crackove nego da ubacim neke osnovne programe, npr firefox, winamp, msn, tune up itd. jel se to može?
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein
16 godina
neaktivan

jedini program za kojeg ja znam je nlite ... prosle godine u bug-u je bilo opisano kako se to integrira u windowse ...

16 godina

znam ja za nlite. ali s njim se mogu ubacit samo driveri, hotfixi, service packovi i slično. ali ja bih neki alat s kojim se mogu ubacit programi, baš programi. tj. da budu već instalirani kad se instalira win. da se mogu odmah koristiti

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
16 godina

i mi bi to, ali nisan čua za takav program

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Srušiš windowse, instaliraš što ti je potrebno, napraviš image sa nekim programom i svaki put samo zamijeniš. Za druge postupke neznam. Ili si na cd spržiš koji ti programi trebaju, pa ih sve onda imaš na jednom mjestu, samo instaliraš redom. Pomogao bih ti, ali drugačije neznam

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

XP-iso-builder

Here's what xp-Iso-Builder has to offer:

• Integrate Service Packs & Updates
  • Integrate user accounts
  • Change registry settings
  • Unattended (automatic) installation incl. registration key and creation of user data
  • Change paths of different system folders
  • Change launch modes of system services
  • Defining pagefiles
  • Integrate user-defined desktop theme
  • Integrate your own fonts
  • Integrate controller drivers for SATA, RAID, etc.
  • Integrate device drivers for graphics, sound, network, etc.
  • Integrate service and security updates
  • Integrate applications
  • Remove unnecessary folders
  • Integrate your own folders
  • Convert Recovery-CDs
  • Enable usage of unauthorized visual styles
  • Speed up internet after installation of SP2 (TCP/IP patch)
  • Includes profile management for easy recovery of different settings made
  • Languages: German, English
  • Clarifications concerning every action
  • Create bootable CD/DVD-ISO-Image

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako napraviti (preurediti) windows
Elk Cloner kaže...
 mislim da bi to moglo bit to. idem sad skinut pa javim
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

znam ja za nlite. ali s njim se mogu ubacit samo driveri, hotfixi, service packovi i slično. ali ja bih neki alat s kojim se mogu ubacit programi, baš programi. tj. da budu već instalirani kad se instalira win. da se mogu odmah koristiti

neznam za prije ali za poslje wps windows post instaler kad se instaliraju windowsi automatski se poslje instaliraju i programi koje ste prije stavili bez da išta dirate.
16 godina
neaktivan
Radeon PRO kaže...

Pitaš, objasne ti ;)
CAS: CM690 + side panel + CM620M MBO: Asus P5LD2 CPU: Intel C2D 4400 @ 3,0 GHz + AC Freezer 7 MEM: Kingston HyperX 4 x 1GB @ 800 MHz GPU: Asus Nvidia 8500GT + ZM 900cu LED HDD: 160GB + 320GB sata ODD: Pioneer DVR-215D sata MON: LG 1553S
16 godina
jurluk kaže...
Elk Cloner kaže...
 mislim da bi to moglo bit to. idem sad skinut pa javim
 ja i zaboravio za ovo

skinuo sam ja to. i kad ubacujem programe, mogu ubacit samo jedan i ostale mi nešt neće. ajd ok. u virtualboxu sam instalirao takav xp, ali nakon što se završi instalacija wina, krene instalacija tog programa, konkretno ja sam stavio firefox. a mene zanima jel se može ubacit program da bude predinstaliran, tj. da se nakon instalacije wina taj program ne mora instalirat, nego se odmah može koristiti.
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
17 godina
neaktivan
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
16 godina

mislim da je ovo pravo rješenje

http://hr.download.hr/besplatni-program-svaki-dan.html?gaotd_id=4751

besplatno još 10 sati

''Want to create a WindowsXP installation disk that will automatically install the OS Windows without asking questions about username, product key, time and locale settings? At the same time your favorite applications are automatically installed, the necessary keys are entered into the registry, drivers are updated, new patches (service packs) from Microsoft are installed. It's possible and you can do it easily with Almeza MultiSet!''

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice