Kako napraviti da igra radi bolje?

poruka: 9
|
čitano: 4.940
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koliko ja znam, postoji neki program sada neznam kako se zove, prvo treba sve ugasiti i uključiti taj program pa će igra možda raditi bolje.  Dal zna neko neki način ili ime tog programa?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Kako napraviti da igra radi bolje?

Možda Game Booster?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

e da hvala to je taj program!

15 godina
neaktivan

I da li ovo stvarno radi? Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Napravi test. Prije nego instaliraš Game Booster, pokreni igricu i pogledaj u Task Manageru koliko ti troši memorije. Zatim ga instaliraj, pokreni njega i igricu, pa onda pogledaj koliko troši. Vidjet ćeš da troši manje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Napravi test. Prije nego instaliraš Game Booster, pokreni igricu i pogledaj u Task Manageru koliko ti troši memorije. Zatim ga instaliraj, pokreni njega i igricu, pa onda pogledaj koliko troši. Vidjet ćeš da troši manje.

Jel' bi to značilo povećanje performansi do 5-10%?

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
4ucker kaže...
deadman kaže...

Najmanje toliko, mislim da je postotak veći. Isprobaj!Namigiva

15 godina
neaktivan
deadman kaže...
4ucker kaže...
deadman kaže...

Najmanje toliko, mislim da je postotak veći. Isprobaj!Namigiva

A opet, nekome kome igra vrti 10-15 fps-a 15% mu nije puno to je nekih 2 fpsa a nekome kome ide 60fpsa 10-15% znači masu. Ustvari najbitnije je koliki je minimalni fps a ovaj najviši je samo za pohvalit se Smijeh.

17 godina
Ma to gasi nepotrebne procese i time oslobađa memoriju rama. Meni nekad oslobodi 5mb a nekad 65mb. U svakom slučaju zgodan program još i ako imate slabije računalo.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice