Koliko ja znam, postoji neki program sada neznam kako se zove, prvo treba sve ugasiti i uključiti taj program pa će igra možda raditi bolje. Dal zna neko neki način ili ime tog programa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda Game Booster?
e da hvala to je taj program!
I da li ovo stvarno radi?
Napravi test. Prije nego instaliraš Game Booster, pokreni igricu i pogledaj u Task Manageru koliko ti troši memorije. Zatim ga instaliraj, pokreni njega i igricu, pa onda pogledaj koliko troši. Vidjet ćeš da troši manje.
Napravi test. Prije nego instaliraš Game Booster, pokreni igricu i pogledaj u Task Manageru koliko ti troši memorije. Zatim ga instaliraj, pokreni njega i igricu, pa onda pogledaj koliko troši. Vidjet ćeš da troši manje.
Jel' bi to značilo povećanje performansi do 5-10%?
Najmanje toliko, mislim da je postotak veći. Isprobaj!
Najmanje toliko, mislim da je postotak veći. Isprobaj!
A opet, nekome kome igra vrti 10-15 fps-a 15% mu nije puno to je nekih 2 fpsa a nekome kome ide 60fpsa 10-15% znači masu. Ustvari najbitnije je koliki je minimalni fps a ovaj najviši je samo za pohvalit se .