radi se o laptopu dv7, tj. jedan mi je frend rekao da ce biti problem instalirati xp na njega zbog nekakvog eSATA diska i da trebam skinuti nekakve drivere za to, ako netko zna koje drivere neka napiše. Molio bih pomoc oko jos jednoga problema; gledao sam na hp-ovoj web stranici drivere za OS Xp a problem je u tome sto se tamo nalaze samo nekakva 2 drivera pa me zanima da li uopce postoje driveri za Xp za ovaj gore navedeni laptop.
Instalacija windows xp-a na hp dv7
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.174
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa, koji je operativni sistem sad instaliran na tom laptopu?
vista home premium
evo ovako,za drivere neznam gdje češ naći,ako ih ne pronađeš nemoj ići u instal.xp
ja imam hp 6820,da instaliraš xp moraš ili napraviti novi cd xp sa driverima ili
promijeni u opcijama ako to ima u biosu stavi pod stavkom "Sata native mode" = disabled
spremi i tad inst. xp a nakon instalacije instaliraj svaki za sebe driver
Nabavi si verziju windowsa u kojoj su uključeni SATA i eSATA driveri.
vista home premium
može mi netko pojasniti ovo pitanje ako zna... npr. napravim sa nLiteom xp uključujući i drivere za SATA diskove, ali me zanima gdje da skinem drivere za laptop pošto sam gledao na hp-ovoj stranici(www.hp.com) a tamo se nalaze samo 2 drivera za xp, a za vistu njih desetak... Da li pomaže HP RECOVERY disk sto sam dobio instalirano uz laptop...???
Ja sam na svoj DV7 stavio XP i nije bilo nekih problema,trebaš samo naći windowse sa sata drajverima,ja sam našao na našoj lokalnoj mreži i sve mi radi savršeno,ako trebaš pomoć javi se
Zdravo, imam slican problem, nikako ne uspevam da instaliram Xp na HP Dv7-3180.
Da li mi mozes poslati link XP sa SATA drajverima?