Dual screen

poruka: 9
|
čitano: 1.729
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dual screen

Treba mi program pomoću kojega bi mogao imati 2 ekrana na 1 monitoru npr. da na lijevoj strani ekrana igram cod a na drugoj gta (to je samo primjer) ili npr. da na jednoj strani igram igrice a na drugoj čitam nešto iz worda. E da molio bi da je program besplatan za upotrebu ili da ima piratsku verziju.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dual screen

Imam ja, ali ovaj moj radi samo kad je na lijevoj GTA a na desnoj COD.

13 godina
protjeran
Hellrider666 kaže...

Treba mi program pomoću kojega bi mogao imati 2 ekrana na 1 monitoru npr. da na lijevoj strani ekrana igram cod a na drugoj gta (to je samo primjer) ili npr. da na jednoj strani igram igrice a na drugoj čitam nešto iz worda. E da molio bi da je program besplatan za upotrebu ili da ima piratsku verziju.

Edit: nisam dobro pročital pa sam odgovoril na krivo pitanje....

the quieter you become the more you are able to hear
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 18:23 (MirkoXXX).
15 godina
Hellrider666 kaže...

Sigurno imas ekran od 32´´ pa ga mozes tako dijeliti

Doctor Who ; Dexter ; True Blood
17 godina
neaktivan
Dual screen

kupi još jedan monitor

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dual screen

Vmware Player, ali nisam uvjeren da sve skupa ima smisla jer i dalje samo jedan program "ima" tipkovnicu i miša u nekom trenutku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dual screen

A dali je moguće da ja i moj frend igramo istu igricu ja na lijevoj strani ekrana on na desnoj s 2 miša i 2 tipkovnice?

0 0 hvala 0
15 godina
Hellrider666 kaže...

A dali je moguće da ja i moj frend igramo istu igricu ja na lijevoj strani ekrana on na desnoj s 2 miša i 2 tipkovnice?

naravno da jest!!

http://www.arcadetown.com/platypus/index.asp

I you are considering to SignUp to DropBox, please do it over my refferal link. For every friend who joins and installs Dropbox, I will get 250 MB of bonus space:) Thank you!! www.goo.gl/bsIIb
13 godina
protjeran
Dual screen

jeli ti reba taki da bude ekran

evo ti slika pa vidi

ako ti hoćeš da tako bude evo ti link za skinit taj program

deskop deskop

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: