Dal zna ko gdje ga mogu skinuti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Googlanje daje slijedeci link
i ja sam to našao i mnogo više toga ali neće!
Za diablo modove moras imati tocno trazenu verziju igre, pronjuskaj malo. A ako nista, pa Boze moj, ja jos uvijek igram "obicni".
igraš?
sa kojim likom?
koji si lvl?
Sa svima osim druidom, taj mi je lik nekako antipatican xD
Igram ga vec, sa pauzama, tamo negdje od 2003, pa mozes zamisliti da imam finu kolekciju likova. Moj prvi lik s kojim sam poceo i koji mi je sada nekako prirastao srcu je moj level 86 paladin. Imam i drugih, pametnije razvijenih likova, ali ovaj je bio prvi pa...
Al ne igram na netu, ne svida mi se dilanje opreme na sve strane. Volim sve sam postici :)
ia ja...ja sam danas počeo sa barbarianom i za sada sam lvl 9 samo da nisam 10 lvl.
dobar je barbarian z sada neuništiv a poslije čemo vidjeti :D
http://www.filefront.com/13892489/D2-High-Res-Widescreen-Mod/
Stavis u D2 direktorij i pokreces preko novog .exe-a. Trebas C++ redist 2008 x86 ako se ne varam. Napomena da je ovaj mod vise manje "hack" jer daje nelegitiman view koji moze biti 4x veci nego sto se inace moze vidjeti te to je to OP
za skillove poput blinka, etc. Takoder jer FPS drop vrlo velik s vecim rezolucijama (sto je i ocekivano).
aha znači 1.12 verzija a ja sam skinuo 1.13e pa ni ne želim hd jer proguglao sam malo i gledao na youtubeu stvarno nije dobro slika je prevelika a lik premalen tako da se vide neprijatelji sa svih strana.
a što se tiče igranja sada sam lvl 11 upravo sam završio quest forgotten tower i tako dalje...
daj lupi koji SS da vidim kako to uzgleda, taj HD diabloII, molio bi lijepo