Crt tv + kompjuter

poruka: 2
|
čitano: 1.383
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crt tv + kompjuter

Ekipa evo ovako trebam pomoc  pošto sam te sreće pa mi je crko monitor od kompa eto nisam imao para da kupim novi pa dok ga nekupim spojio sam komp na crt tv i sve je u redu ako se tako mzoe reci  je da je rezolucija 800x600 ali nesmeta to nego problem je u tome sto nema boje na tvu , ima kad hocu gledat neki HRT2 ili tako nesta ali kad prebacim na AV2 tj na komp nema boje , dali zna netko kako da to popravim ? spojio sam tv s kompom preko 3 cinch kabela znaci jedan nastavak spojio u izlazni kabel iz graficke a drugi sastrane u tv ono crveno na crveno zuto na zuto i bijelo na bijelo , ali nema boje dali netko zna problem ? ps marka tv-a je schneider ,tv nije bas nesta previse star 5-6 god max tako da nevjerujem da je problem u tvu.. ps graficka mi je ASUS EAH 3850 Series 512 MB , čitao sam jos negdje  da odem u CCC-catalyste control centar i promjenim signal iz ntsc u pal , ja oso tamo ali to nemoš ga naći ni da si žuna :S unaprijed zahvaljujem :)

Blazevich

0 0 hvala 0
15 godina
Crt tv + kompjuter

Mislim da ti je do televizije. Naime, neke telke imaju crno-bjeli ulaz. Pokušaj nešto drugo(video ili dvd player) spojiti na taj ulaz pa vidi hoće li opet biti isto. Što se tiče činča, samo žuti ti je za video. ostala 2 su za zvuk.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice