COD5 Worl At War

poruka: 10
|
čitano: 1.885
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
COD5 Worl At War
pitanje

ovako kad pokusam pokrenuti navedenu igru nista se nedogodi... pita me zelim li pokrenuti igru iz safe moda i ja kazem ne na 0.1 sec se pojavi okvir od cod5 i nista a isto se dogodi i ako stisnem yes.... i sad me zanima kako da to rijesim jer sam deinstalirao igru i onda sam malo igrao al onda me je stalno kickao pb baster s ovakvom porukom punkbaster kicker F34RL355 player(for 0 minutes) i onda sam pronasao na nekoj stranici kao da moram skinuti novi PB ja sam skinuo i sad ponovno ista stvar dal znate u cemu je problem igra mi je predobra i sad mi to se_re.... molim pomoc i u naprijed hvala!!

P.S. moj PC je u vasim rukama

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
COD5 Worl At War
autorov komentar

sta nitko nezna kako da rijesim problem s codom??????????????????????????????????????????????????

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD5 Worl At War

Ako si skuinuo sa interneta Call of Duty World at War nemoj se ni čuditi takvim stvarima.

16 godina
neaktivan
COD5 Worl At War

Da ti kažem, nisam se sreo sam COD-om 5, ali postoje baš tkvi problemi u drugim igrama. Samo mi jaoš nije jasno kako to: deinstalirao igru i onda malo igrao? Uglavnom, probaj naći više "luncher-a" u zbirnoj mapi igre u program filesu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 17:39 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD5 Worl At War

Igraj na serverima na kojima punkbuster nije ukljucen.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
COD5 Worl At War
autorov komentar

ja sad nemogu igrati igru jer je nemogu pokrenuti a nemogu pokrenuti ni COD4 isti problem

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
COD5 Worl At War
autorov komentar

ajmo ljudi daj pa zar nitko nezna kako da to popravim??? daj te prijedloge bilo sta... mozda nesto uspije od toga

0 0 hvala 0
16 godina
Radeon PRO kaže...

ovako kad pokusam pokrenuti navedenu igru nista se nedogodi... pita me zelim li pokrenuti igru iz safe moda i ja kazem ne na 0.1 sec se pojavi okvir od cod5 i nista a isto se dogodi i ako stisnem yes.... i sad me zanima kako da to rijesim jer sam deinstalirao igru i onda sam malo igrao al onda me je stalno kickao pb baster s ovakvom porukom punkbaster kicker F34RL355 player(for 0 minutes) i onda sam pronasao na nekoj stranici kao da moram skinuti novi PB ja sam skinuo i sad ponovno ista stvar dal znate u cemu je problem igra mi je predobra i sad mi to se_re.... molim pomoc i u naprijed hvala!!

P.S. moj PC je u vasim rukama

hebiga, skini novu verziju ili patch i crack za ver. 1.1
ako onda uspiješ pokrenut igricu i opet te bude zahebavalo, prati ovo i trebalo bi sve radit kako spada:

"ovako ovo je rješenje za sve one koji imaju probleme s skinutim cod 5 kad izabiru težinu igre

idite na start>run>napišite regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Activision>Call of duty WAW>codkey i tamo u codkeyu upišite bez razmaka i crtica novi cdkey za cod 5 koji radi

nakon toga uđite u igru i igrajte

ako se vam igra crasha kad ju pokrenete napravite update directx-a

meni je ovo riješilo problem a mislim da će i svima vama"
17 godina
COD5 Worl At War

skini file koji se zove pbsetup

i kad ga pokrenes imas da dodas koju igru da updatuje

i izaberi cod5 wow i uradi update. to je meni pomoglo

valjda ce i tebi

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
autorov komentar
ovajonaj kaže...

skini file koji se zove pbsetup

i kad ga pokrenes imas da dodas koju igru da updatuje

i izaberi cod5 wow i uradi update. to je meni pomoglo

valjda ce i tebi

problem je bio u kompu imao sam viruse...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice