Instaliram ga i taman da udem na prestane radit na pragu kod samog ulaska u windows. Znali tko zasto probavao sam par puta (cuo samda nije dobro tako puno instaliat windowse)??Instaliro sam win 10 64 bit i imao sam žuti uskilčnik kod drivera za grafičku i bez zvuka(nije mogo instalirat i pronaci drivere za zvučnu).Mislim da je problem kod rama.Radio sam s rufusom.Dali trebam formatirat usb s fat32 ili ntfs?
Bottablini 64 bit windows 7 problem
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.227
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, vjerovatno RAM ( jel ti se pojavi plavi ili crni ekran s porukom kad prestane radit?).
Prvo probaj preštekati RAM.
Pod broj 1.:dal irebam formatirat usb s fat 32 ili ntfs? 2.Dali trebam namjestit u rufusu neke opcije?? 3.Dali postooji neki drugi program kao rufus?
Rufus je inače super, ali probaj i ovaj:
http://www.winsetupfromusb.com/downloads/
Ja radim s njim (jer utrpam sve žive verzije Windowsa na jedan USB).
Filesystem particije nema veze, a tebi je ionak instalacija prošla, bar tak tvrdiš, tak da nema veze s bootabilnim USB-om.
Dali je itko radio u rufusu (inace imam usb od 4 gige) kako treba formatirat(ntfs ili fat32) i šta namjestit u rufusu (pod njegovim opcijama ntfs ili fat32)?
Dobro ti je kolega iznad reko, instalacija je prošla, nema to veze. Ali ja stavljam NTFS eto kad već inzistiraš na tom pitanju.
Potpuno nebitno ako se rufus ne buni ;) Da pogrijesi znao bi to ;)