Imam jedan problem.......... treba mi program adobe acrobat proessional, iz razloga jer moram iz pdf-a sejvat sličice kojih ima tona, do sada sam to radila u irfanu na način da sam kopirala i pejstala i zatim svaku posebno izrezivala i spremala, ali ovako je brže jer nudi mogućnost save as pa ne moram svaku posebno rezat nego sam kliknem i spremim......... i sada ja pokušavam instalirat tak program, i treba mi minimalno 1 gb rama, a ja imam 240 mb rama, tako da nema šanse da ga instaliram............ da li postoji neka manja verzija ili neki program koji bi zamijenio to što meni treba ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pokusaj nac neku stariju verziju koja zahtjeva manje rama
6 je najstariji koji sam našla, pa ćemo vidjeti, ne znam ima li koji stariji
sigurno da ima al opet provaj s tim radje zbog funkcija i tak tog
Ako sam dobro razumio trebaš program za extract slika iz pdf-a? Ja sam to radio sa ovim programom http://www.nitroreader.com/ i odradi jako brzo. Možeš birat između par formata slike za izvoz (BMP, JPG, PNG i TIF).
Ako sam dobro razumio trebaš program za extract slika iz pdf-a? Ja sam to radio sa ovim programom http://www.nitroreader.com/ i odradi jako brzo. Možeš birat između par formata slike za izvoz (BMP, JPG, PNG i TIF).
je to je to, ali ne vidim da li postoji negdje opcija da ekstrahira pojedinačno, tj ne sve odjednom nego jednu po jednu....... kad ovako u komadu sve ekstrahira, ne poslaže ih po redu a u originalnom pdf-u mi jwe po šiframa a sličice su dosta slične
Foxit Reader ima nešto slično što bi ti možda moglo pomoći. Na traci ima ikonu fotoaparata koju kada klikneš možeš označiti dio pdf-a koji želiš spremiti kao sliku. Nakon odabira djela od kojeg želiš napraviti sliku ona se odmah kopira u clipboard i možeš je paste-ati u paint pa spremiti ili možda čak odmah u word.
EDIT: Foxit reader ima samo nekoliko Mb pa će ti raditi vrlo brzo na tvom komp-u.
otkrila :) puno puno hvala :)
Hehe priznajem prelijen sam za ručno vađenje. Extract all - uzmem koje mi trebaju i ostale pobrišem. :)
Vidim da je tema stara , ali zanima me ako ja kupim student verziju adobe acrobat XI za XX dolara da li ja svake godine moram ponovno kupovati novi adobe acrobat npr XII ako ga želim ili mi vrijedi license od staroga npr XI
Ukoliko želiš novu verziju, morat ćeš istu kupiti.
U tvom slučaju, dobii ćeš upgrade opciju koja je nešto jeftinija nego da kupuješ novo...