WLAN zaštita - šta koristite?

poruka: 41
|
čitano: 20.074
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ne ako imaš onaj prozorčić za upisivanje admin usernamea i passworda kad odeš na tu IP adresu od rutera.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: WLAN zaštita - šta koristite?
Dr. Plomin kaže...

Ne ako imaš onaj prozorčić za upisivanje admin usernamea i passworda kad odeš na tu IP adresu od rutera.

Da imam prozorcic, pitam jer sam skoro podesavo modem ali nisam mjeno te postavke za username i pass,a nece da otvori. 

dzix
13 godina
neaktivan
dzelo kaže...
Dr. Plomin kaže...

Da imam prozorcic, pitam jer sam skoro podesavo modem ali nisam mjeno te postavke za username i pass,a nece da otvori. 

Pokušavaš ući u te postavke a ne možeš, ako sam te dobro shvatio?
Pa ako imaš negdje u uputama gdje ti piše defaultni Username i pass, i oni ne rade, jedino ti preostaje resetiranje rutera, mislim da vraća na defaultne postavke.

15 godina
neaktivan
Dr. Plomin kaže...
dzelo kaže...
Dr. Plomin kaže...

Pokušavaš ući u te postavke a ne možeš, ako sam te dobro shvatio?
Pa ako imaš negdje u uputama gdje ti piše defaultni Username i pass, i oni ne rade, jedino ti preostaje resetiranje rutera, mislim da vraća na defaultne postavke.

Znam, Samo sam sumnjo da mi komsija nije sta hakovo, pa zato sam i pito ovo sto sam pito. A inace sve radi kako treba :)

dzix
14 godina
neaktivan

Ti na router stavi svoj username i password, jer ništ čudno ako ti uđe u router koji ima default postavke odnosno username: user ili admin, pass: 0000 ili 123456 - ako imaš tako onda promjeni.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nemogu da se konektujem preko mobitela trazi mi sifru i koju god da upisem nista se ne desi,pa kako da je promjenim ili uklonim

15 godina
neaktivan
Pikolino kaže...

nemogu da se konektujem preko mobitela trazi mi sifru i koju god da upisem nista se ne desi,pa kako da je promjenim ili uklonim

Napisao sam ti kako trebaš, nisi rekao koji modem u pitanju?

Ne odgovaram na pp: Kako dobiti više fps-a, u cod-u, cs-u, kako igrati gta online itd.. :P
13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Pikolino kaže...

Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi sa W-lan-om. Kako da uklonim zastitu za w-lan,da ne treba upisivati sifru,da preko mog modema mogu i drugi da koriste iternet?

Koji modem u pitanju? ugl moraš ići u postavke modema preko browsera, upišeš npr: 192.168.1.1 .. i tamo imaš postavke.

16 godina
neaktivan

Pozdrav svima, evo mene sa jednim problemom. Nije mi radio internet danas (Iskon), pokraj Wireless Network Connection mi je bila moja konekcija ali i "crveni x" i nisam se mogao spojiti. Otisao u postavke i promijenio pod Security -> Security Type iz WPA2 Personal u No authentication Open i sve je proradilo. Encryption type je WEP. Koliko je ovo opasno?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 12:13 (eXecutioner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
eXecutioner kaže...

Pozdrav svima, evo mene sa jednim problemom. Nije mi radio internet danas (Iskon), pokraj Wireless Network Connection mi je bila moja konekcija ali i "crveni x" i nisam se mogao spojiti. Otisao u postavke i promijenio pod Security -> Security Type iz WPA2 Personal u No authentication Open i sve je proradilo. Encryption type je WEP. Koliko je ovo opasno?

Kao i seks s nepoznatom bez kondoma. Može sve proći uredu a možeš nadrapati odmah.

Moj savjet ti je mijenjaj pod hitno u WPA2 PSK.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan

Nisam znao da treba prvo u settings od routera i tamo promijeniti. Nesto mi je Iskon mijenjao brzinu i nisam se mogao spojiti, samo na WEP. Sad kad sam promijenio u postavkama samog rutera, sad sve stima. Hvala.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice