Ne ako imaš onaj prozorčić za upisivanje admin usernamea i passworda kad odeš na tu IP adresu od rutera.
Ne ako imaš onaj prozorčić za upisivanje admin usernamea i passworda kad odeš na tu IP adresu od rutera.
Da imam prozorcic, pitam jer sam skoro podesavo modem ali nisam mjeno te postavke za username i pass,a nece da otvori.
Da imam prozorcic, pitam jer sam skoro podesavo modem ali nisam mjeno te postavke za username i pass,a nece da otvori.
Pokušavaš ući u te postavke a ne možeš, ako sam te dobro shvatio?
Pa ako imaš negdje u uputama gdje ti piše defaultni Username i pass, i oni ne rade, jedino ti preostaje resetiranje rutera, mislim da vraća na defaultne postavke.
Pokušavaš ući u te postavke a ne možeš, ako sam te dobro shvatio?
Pa ako imaš negdje u uputama gdje ti piše defaultni Username i pass, i oni ne rade, jedino ti preostaje resetiranje rutera, mislim da vraća na defaultne postavke.
Znam, Samo sam sumnjo da mi komsija nije sta hakovo, pa zato sam i pito ovo sto sam pito. A inace sve radi kako treba :)
Ti na router stavi svoj username i password, jer ništ čudno ako ti uđe u router koji ima default postavke odnosno username: user ili admin, pass: 0000 ili 123456 - ako imaš tako onda promjeni.
nemogu da se konektujem preko mobitela trazi mi sifru i koju god da upisem nista se ne desi,pa kako da je promjenim ili uklonim
nemogu da se konektujem preko mobitela trazi mi sifru i koju god da upisem nista se ne desi,pa kako da je promjenim ili uklonim
Napisao sam ti kako trebaš, nisi rekao koji modem u pitanju?
Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi sa W-lan-om. Kako da uklonim zastitu za w-lan,da ne treba upisivati sifru,da preko mog modema mogu i drugi da koriste iternet?
Koji modem u pitanju? ugl moraš ići u postavke modema preko browsera, upišeš npr: 192.168.1.1 .. i tamo imaš postavke.
Pozdrav svima, evo mene sa jednim problemom. Nije mi radio internet danas (Iskon), pokraj Wireless Network Connection mi je bila moja konekcija ali i "crveni x" i nisam se mogao spojiti. Otisao u postavke i promijenio pod Security -> Security Type iz WPA2 Personal u No authentication Open i sve je proradilo. Encryption type je WEP. Koliko je ovo opasno?
Pozdrav svima, evo mene sa jednim problemom. Nije mi radio internet danas (Iskon), pokraj Wireless Network Connection mi je bila moja konekcija ali i "crveni x" i nisam se mogao spojiti. Otisao u postavke i promijenio pod Security -> Security Type iz WPA2 Personal u No authentication Open i sve je proradilo. Encryption type je WEP. Koliko je ovo opasno?
Kao i seks s nepoznatom bez kondoma. Može sve proći uredu a možeš nadrapati odmah.
Moj savjet ti je mijenjaj pod hitno u WPA2 PSK.
Nisam znao da treba prvo u settings od routera i tamo promijeniti. Nesto mi je Iskon mijenjao brzinu i nisam se mogao spojiti, samo na WEP. Sad kad sam promijenio u postavkama samog rutera, sad sve stima. Hvala.