Imam gore navedeni modem i odem na stranicu 192.168.1.1/ da konfiguriram i traži me korisničko ime i pasword, zna li netko koje podatke tu trebam ukucat?
Thomson tg782i problem
- poruka: 37
- |
- čitano: 71.373
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Pa obično je
user
0000
ili
admin
0000
ili user
admin
Probaj jednu od navedenih prvo
Piše mi u knjižici od modema da je user 0000 ali ne radi.
da li upisuješ u prvi red user, a u drugi 0000 ?
Znaći to su nule ne O kao Osijek.
Znam da je glupo ali da krenemo od početka
Upisujem ispravno ali opet neće.
moras upisati user a pasword ti se nalazi na poledjini pod imenom modem access code.nadam se da ces ga vidjeti.ciao
OKreni u vodiču stranicu 19 i tam ti sve pise, cak je i nacrtano.
moras upisati user a pasword ti se nalazi na poledjini pod imenom modem access code.nadam se da ces ga vidjeti.ciao
Ovo radi. Hvala
Za korisničko ime pišeš user a na poleđini roture imaš napisano MODEM ACCESS CODE i brojeve upišeš za pasword
Da ali to nije to , stim nemas sve ovlasti nad routerom.
Ljudi pomagajte ., router Thomson tg782i - max TV radi odlicno ., kad ga preko kabla ukljucim u kompijuter isto super radi ( "ide na internet" ) sve do neki dan mi je radio i preko Wlan mreze i sve je bilo ok
do neki dan kad se izgubio sa "vidika " na kompijuteru ga nemogu više nac .. (tu moju mrezu..) inace hvatam sve zive susjede ali sebe nemogu ... zvao sam podršku za t-com oni me šalju da zovem microsoft a
microsoft kaze da je to greska od t-coma.. inace koristim sedmicu pa ako neko zna u cemu je caka ;).....
problem riješen... smetnja je bila uzrokovana nekim starim njemačkim aparatom sto smo ga ukljucili u stanu da prenosi televizijski kanal iz sobe u sobu a radi na 2.6ghz ... eto...............
Probaj samo so User: PUser
bez password.
ljudi moze mi tko pomoci u vezi otvaranja portova na ovom routeru,kada idem otvarati portove imam Protocol,Port Range,Translate to...,Trigger Protocol,Trigger Port,a neznam sto trebam upisati pod Translate to...,Trigger Protocol i Trigger Port...Na portfoward nepise...
ljudi moze mi tko pomoci u vezi otvaranja portova na ovom routeru,kada idem otvarati portove imam Protocol,Port Range,Translate to...,Trigger Protocol,Trigger Port,a neznam sto trebam upisati pod Translate to...,Trigger Protocol i Trigger Port...Na portfoward nepise...
ovisi šta želiš forwardati, koji program ili igru ?
EDIT: piše sve na portforwardu... samo je bitno znati za čega ti treba kako bi saznao portove.
Ja sam probao na sve nacine,tj otvoriti portove za MW 2 i GTA 4,na ovom smecu to neradi,kada sam ustekao WL780 i unesao iste komande u ruteru za otvaranje portova sve radilo,znaci da je nesto do firmwarea od ovog rutera,tcom nas opet ujebx0
Ja sam uspio otvoriti sve portove koje sam htio... jedino ako port checker sere pa kaže open, a ono nije..
Ja sam uspio otvoriti sve portove koje sam htio... jedino ako port checker sere pa kaže open, a ono nije..
Ja bih htio napravit server za NFSUG2.
Koristio bi komp i laptop oba preko wirlessa, ali kako napravit da se vide međusobno?
Ja mogu napravit server, i ljudi mogu na njemu igrat, ali ne mogu ja...
Dakle gdje mogu nać te opcije?
EDIT: piše sve na portforwardu... samo je bitno znati za čega ti treba kako bi saznao portove.
Ja bi želio forwardati uTorrent a u uTorrentu sam stavio da mi port bude 5131 pa možete li mi reće šta trebam upisati pod Translate to, trigger Protocol idt.
Hvala!
Ja bi želio forwardati uTorrent a u uTorrentu sam stavio da mi port bude 5131 pa možete li mi reće šta trebam upisati pod Translate to, trigger Protocol idt.
Hvala!
Hvala!
Hm, to ne služi ničemu.
Ja probavo tisuću puta, na sve načine, i svaki put je port zatvoren, tj. nije port forward nego port triggering
Probaj s drugim portom (npr. 55555)
Probaj s drugim portom (npr. 55555)
Zašto??
Ne moraš ako nećeš, ali postupak koji je meni uspio.
itko?
Da ne otvaram novu temu. Imam navedeni router i u zadnjih tjedan dana frustrirajući problem. Svaki put kad upalim računalo internet ne radi, dolje mi je uskličnik, a dijagnoza kaže jedino da provjerim dal je sve dobro uštekano. Kad uđem u ruter sve izgleda u redu, probam odpojiti, pa spojiti, ništa. Ugasim ga, pa nakon nekog vrmena upalim (sve lampice koje moraju stalno svjetle, ethernet žmiga). Problem se riješi tako da restartam računalo i onda je spojen... Mislio sam da je problem u mrežnoj, no sa njom je sve u redu i 100% je ispravna, uredno je prikazana u device manageru i nema nikakvih upozorenja. Ima li tko ideju?
Imam jedan problem,nemogu otici na 192.168.1.1,pise da stranica nepostoji...evo slika cmd-a,default gateway je prazan....probao sam resetirati router,ali opet nista....
imam problem.. ne mogu na stranicu 192.168.1.1
Prodajem ruter thompson tg7821i za 200 kn!
U odličnom je stanju, nikda nije pao niti imao kvarova...
Podrava i wailers(bezična mreža), sve podrzava mreže osim optima...
Ako ima zainteresiranih, neka mi posalju poruku u pm, saljem i slku od rutera na email...