Thomson tg782i problem

poruka: 37
|
čitano: 71.373
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Thomson tg782i pitanje

Imam gore navedeni modem i odem na stranicu 192.168.1.1/ da konfiguriram i traži me korisničko ime i pasword, zna li netko koje podatke tu trebam ukucat?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Thomson tg782i pitanje

Pa obično je

user

0000

ili

admin

0000

ili user

admin

Probaj jednu od navedenih prvo

15 godina
neaktivan

Piše mi u knjižici od modema da je user 0000 ali ne radi.

17 godina

da li upisuješ u prvi red user, a u drugi 0000 ?

Znaći to su nule ne O kao Osijek.

Znam da je glupo ali da krenemo od početka

15 godina
neaktivan

Upisujem ispravno ali opet neće.

15 godina
neaktivan

moras upisati user a pasword ti se nalazi na poledjini pod imenom  modem access code.nadam se da ces ga vidjeti.ciao

16 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem

OKreni u vodiču stranicu 19 i tam ti sve pise, cak je i nacrtano.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dugi111 kaže...

moras upisati user a pasword ti se nalazi na poledjini pod imenom  modem access code.nadam se da ces ga vidjeti.ciao

Ovo radi. Hvala

15 godina
neaktivan

Za korisničko ime pišeš  user  a na poleđini roture imaš napisano MODEM ACCESS CODE i brojeve upišeš za pasword

15 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem

Da ali to nije to , stim nemas sve ovlasti nad routerom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem

Ljudi pomagajte  .,    router  Thomson tg782i   -  max TV   radi odlicno ., kad  ga  preko  kabla ukljucim  u  kompijuter  isto  super  radi  ( "ide  na  internet"  ) sve  do  neki  dan  mi  je  radio  i  preko Wlan mreze  i  sve  je  bilo  ok

do  neki  dan  kad  se  izgubio  sa  "vidika "   na  kompijuteru  ga  nemogu  više  nac  ..  (tu  moju  mrezu..)    inace    hvatam  sve  zive  susjede  ali  sebe  nemogu  ...      zvao  sam podršku   za  t-com      oni  me šalju  da  zovem microsoft  a 

microsoft   kaze  da  je  to  greska  od  t-coma..      inace  koristim sedmicu  pa  ako  neko  zna  u  cemu  je  caka         ;).....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Thomson tg782i problem

problem   riješen...        smetnja  je  bila  uzrokovana  nekim starim njemačkim aparatom sto  smo ga  ukljucili  u  stanu  da  prenosi  televizijski kanal  iz  sobe  u  sobu   a  radi  na  2.6ghz   ...   eto...............

15 godina
neaktivan

Probaj samo so User: PUser

bez password.

16 godina

ljudi moze mi tko pomoci u vezi otvaranja portova na ovom routeru,kada idem otvarati portove imam Protocol,Port Range,Translate to...,Trigger Protocol,Trigger Port,a neznam sto trebam upisati pod Translate to...,Trigger Protocol i Trigger Port...Na portfoward nepise...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

ljudi moze mi tko pomoci u vezi otvaranja portova na ovom routeru,kada idem otvarati portove imam Protocol,Port Range,Translate to...,Trigger Protocol,Trigger Port,a neznam sto trebam upisati pod Translate to...,Trigger Protocol i Trigger Port...Na portfoward nepise...

ovisi šta želiš forwardati, koji program ili igru ?

EDIT: piše sve na portforwardu... samo je bitno znati za čega ti treba kako bi saznao portove. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 11:46 (Spakos).
15 godina
Thomson tg782i problem

Ja sam probao na sve nacine,tj otvoriti portove za MW 2 i GTA 4,na ovom smecu to neradi,kada sam ustekao WL780 i unesao iste komande u ruteru za otvaranje portova sve radilo,znaci da je nesto do firmwarea od ovog rutera,tcom nas opet ujebx0

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam uspio otvoriti sve portove koje sam htio... jedino ako port checker sere pa kaže open, a ono nije..

15 godina
neaktivan
Spakos kaže...

Ja sam uspio otvoriti sve portove koje sam htio... jedino ako port checker sere pa kaže open, a ono nije..

Ja bih htio napravit server za NFSUG2.

Koristio bi komp i laptop oba preko wirlessa, ali kako napravit da se vide međusobno?

Ja mogu napravit server, i ljudi mogu na njemu igrat, ali ne mogu ja...

Dakle gdje mogu nać te opcije?

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina
neaktivan
Spakos kaže...
rocker55555 kaže...

EDIT: piše sve na portforwardu... samo je bitno znati za čega ti treba kako bi saznao portove. 

Ja bi želio forwardati uTorrent a u uTorrentu sam stavio da mi port bude 5131 pa možete li mi reće šta trebam upisati pod Translate to, trigger Protocol idt.

Hvala!

16 godina
protjeran
Joco55 kaže...
Spakos kaže...
rocker55555 kaže...

Ja bi želio forwardati uTorrent a u uTorrentu sam stavio da mi port bude 5131 pa možete li mi reće šta trebam upisati pod Translate to, trigger Protocol idt.

Hvala!

LINK ;)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Joco55 kaže...
Spakos kaže...
rocker55555 kaže...

Hvala!

LINK ;)

Hm, to ne služi ničemu.

Ja probavo tisuću puta, na sve načine, i svaki put je port zatvoren, tj. nije port forward nego port triggering

15 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem

Probaj s drugim portom (npr. 55555)

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Probaj s drugim portom (npr. 55555)

Zašto??

15 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem

Ne moraš ako nećeš, ali postupak koji je meni uspio.

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)

0 0 hvala 0
16 godina

Imam jedan problem,nemogu otici na 192.168.1.1,pise da stranica nepostoji...evo slika cmd-a,default gateway je prazan....probao sam resetirati router,ali opet nista....

16 godina

itko?

17 godina
Thomson tg782i problem

Da ne otvaram novu temu. Imam navedeni router i u zadnjih tjedan dana frustrirajući problem. Svaki put kad upalim računalo internet ne radi, dolje mi je uskličnik, a dijagnoza kaže jedino da provjerim dal je sve dobro uštekano. Kad uđem u ruter sve izgleda u redu, probam odpojiti, pa spojiti, ništa. Ugasim ga, pa nakon nekog vrmena upalim (sve lampice koje moraju stalno svjetle, ethernet žmiga). Problem se riješi tako da restartam računalo i onda je spojen... Mislio sam da je problem u mrežnoj, no sa njom je sve u redu i 100% je ispravna, uredno je prikazana u device manageru i nema nikakvih upozorenja. Ima li tko ideju?

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rocker55555 kaže...

Imam jedan problem,nemogu otici na 192.168.1.1,pise da stranica nepostoji...evo slika cmd-a,default gateway je prazan....probao sam resetirati router,ali opet nista....

13 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem

imam problem.. ne mogu na stranicu 192.168.1.1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thomson tg782i problem

Prodajem ruter thompson tg7821i za 200 kn!

U odličnom je stanju, nikda nije pao niti imao kvarova...

Podrava i wailers(bezična mreža), sve podrzava mreže osim optima...

Ako ima zainteresiranih, neka  mi posalju poruku u pm, saljem i slku od rutera na email...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice