T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.873.434
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Po iskustvima drugih na xda vrlo buggy
CM 10.1 nightly se cini dobar
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

Tkogod je dobio tablet za produzenje ugovora, svaka cast.

Ja sam dobio bananu:

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 22:22 (user999).

11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
user999 kaže...

Tkogod je dobio tablet za produzenje ugovora, svaka cast.

Ja sam dobio bananu:

pa bolje i da su ti ovo rekli nego da cekas 2 mjeseca i kukas kako jos nisi dobio svoj tablet

14 godina

Ovi su najjaci sto zakasne na sve akcije i onda se zale kako nista nemaju i jedu govna kako ce preci na drugog operatera, hahhaha, a jadnika...

Moj PC  
6 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo sam zvao SZK, kažu da su Tablet prosljedili distributeru. Zna li itko što se dogodi ukoliko ne bude nikoga kod kuće u trenutku dostave. Oni ostave nekakav papir u sandučiću ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zippo kaže...

Upravo sam zvao SZK, kažu da su Tablet prosljedili distributeru. Zna li itko što se dogodi ukoliko ne bude nikoga kod kuće u trenutku dostave. Oni ostave nekakav papir u sandučiću ili?

Žuti papirić s kojim na pošti podigneš paket.

13 godina
neaktivan
kign kaže...

Ovi su najjaci sto zakasne na sve akcije i onda se zale kako nista nemaju i jedu govna kako ce preci na drugog operatera, hahhaha, a jadnika...

lol baš to :D

izkompleksirana balavurdija :D

12 godina
neaktivan

Dio krivice je i na HT-u.Umjesto da podijele tih par tableta svima i da ugase tu akciju jednom zauvijek i maknu reklamu sa stranice,oni i dalje navlače ljude.I normalno,tko prvi put vidi reklamu,nazvat će SZK i razočarat će se,i onda po starom hrvatskom običaju slijedi psovanje firme,šefova,države itd... {#}

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Nikako mi nije jasno kako neki korisnici nakon poziva SZK dobiju informaciju da je tablet prosljeđen ili da tablet treba stići na vašu adresu. Sinoć kada sam ih zvao rekli su samo da vide da je podnesen zahtijev za produženjem ugovora i da oni ni na koji način nemogu posjedovati informacije gdje je tablet trenutno i kada će stići. Rekli su samo da je zakonski rok 30 dana od podnošenja zahtijeva, ali da je praksa pokazala da se dobije u roku 2-3 tjedna.

Imate li vi nekog poznatog u SZK da vam govori te informacije ili vam to kažu samo da vas se riješe?

13 godina

Treba jednom zauvijek shvatiti, ovi u SZK su studenti koji nemaju pojma o ničemu osim o onome što piše na papiru/pdf-u ispred njih. Ok?

Znači uzalud vam trud svirači što se zove i troši vrijeme itd itd. 

Tablet, kad dođe, dođe, nigdje niste potpisali ugovor gdje piše "Tablet će doći 31.3. (karikiram"... znači jednom u periodu od 2 godine ugovora će doći ili će se ugovor raskinuti. Nitko neće umrijeti zbog jednog tableta, ionako kad vam dođe doma, igrat ćete se s njim tjedan dana dok vam ne dosadi i onda bu skupljal prašinu na ormaru. Ajte deco ohladite više od tih žalopojki, tema se pretvorila u cviljenje gladne dece.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
m_vuki kaže...

Dio krivice je i na HT-u.Umjesto da podijele tih par tableta svima i da ugase tu akciju jednom zauvijek i maknu reklamu sa stranice,oni i dalje navlače ljude.I normalno,tko prvi put vidi reklamu,nazvat će SZK i razočarat će se,i onda po starom hrvatskom običaju slijedi psovanje firme,šefova,države itd... {#}

pa nema nikakvog razocaranja, jasno pise da je akcija za nove korisnike, nigdje se ne spominju postojeci... tako da nema nikakvog navlacenja

12 godina
neaktivan

To je možda jasno tebi,ali uvijek se nađu pojedinci koji niti ne pročitaju oglas do kraja a več zovu SZK i gnjave agente.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dombo kaže...
Zippo kaže...

Nikako mi nije jasno kako neki korisnici nakon poziva SZK dobiju informaciju da je tablet prosljeđen ili da tablet treba stići na vašu adresu. Sinoć kada sam ih zvao rekli su samo da vide da je podnesen zahtijev za produženjem ugovora i da oni ni na koji način nemogu posjedovati informacije gdje je tablet trenutno i kada će stići. Rekli su samo da je zakonski rok 30 dana od podnošenja zahtijeva, ali da je praksa pokazala da se dobije u roku 2-3 tjedna.

Imate li vi nekog poznatog u SZK da vam govori te informacije ili vam to kažu samo da vas se riješe?

Ja nemam nikoga poznatoga a jucer mi je na telefon rekla da vidi u sustavu da je nalog za tablet otisao i da ga ocekujem ovaj tjedan

16 godina
m_vuki kaže...

To je možda jasno tebi,ali uvijek se nađu pojedinci koji niti ne pročitaju oglas do kraja a več zovu SZK i gnjave agente.

I što bi sad oni trebali? Maknuti oglas zato jer su ljudi glupi što ne čitaju ili ne kuže? Pa nije njihova krivica to, sve su ljepo napisali.

15 godina
neaktivan

Ako agent iz SZK kaže da će doći u najkračem mogućem roku, ljudi odmah pomisle da će im doci u roku 2,3 dana. Koliko mi je poznato i koliko čitam po forumima, ovi novi tableti se isporučuju stvarno brzo i imam osjećaj da će u roku od 2 tjedna svima biti isporučeni, tak da će izgleda ova akcija proci jako brzo od početka do kraja. Stvar je samo da stvarno treba strpljenja dok se to sve ne obradi (računaj 2-3 dana) jer će se ugovor napraviti tek kada se naprave sve provjere i neće ranije.. A sad status zahtjeva, pa agent u osnovi mogu vidjeti u kojem je stadiju, i ako su im rekli da smiju reci u kojem je stadiju, onda će vam reci. samo uzmite u obzir da svaki agent svaki dan ima nekoliko desetaka poziva, sa jednim te istim upitom, i to pomalo dosađuje, pa je moguće da kako bi vas otepli, samo kažu da će doci ovaj tjedan, ali nitko ne može garantirati kada će doci - pa uzmite u obzir da je na razini Hrvatske se radi o nekoliko tisuća tableta, i ovisno o distributeru, to se može propagirati neko vrijeme

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Taj isti oglas stoji jos od 8.2. na njihovim stranicama. Nisu ništa promjenili na njemu ni 15.2. kad je istekla zaliha za produženja ugovora. Čak je i mene zbunio kada sam ga vidio prvi,mislio sam da akcija vrijedi samo za nove korisnike. Ne kažem ništa protiv njih,moj ugovor je u redu i tablet mi stiže,samo očekujte još puno postova ljutih korisnika.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
m_vuki kaže...

Taj isti oglas stoji jos od 8.2. na njihovim stranicama. Nisu ništa promjenili na njemu ni 15.2. kad je istekla zaliha za produženja ugovora. Čak je i mene zbunio kada sam ga vidio prvi,mislio sam da akcija vrijedi samo za nove korisnike. Ne kažem ništa protiv njih,moj ugovor je u redu i tablet mi stiže,samo očekujte još puno postova ljutih korisnika.

Promjenili su oglas. Prije je pisalo potpisite novi ugovor a sad pise postanite novi korisnik.

12 godina
neaktivan

U početku je pisalo da vrijedi za i za postojeće i za nove korisnike. Promjenu su napravili u ponedjeljak 11.2., ali je akcija za postojeće korisnike i dalje trajala do 15.2. Isto tako trenutno nude LG L3 mobitel, a to ne mozeš naći nigdje na web stranicama.

14 godina
kakapo kaže...

Ako agent iz SZK kaže da će doći u najkračem mogućem roku, ljudi odmah pomisle da će im doci u roku 2,3 dana. Koliko mi je poznato i koliko čitam po forumima, ovi novi tableti se isporučuju stvarno brzo i imam osjećaj da će u roku od 2 tjedna svima biti isporučeni, tak da će izgleda ova akcija proci jako brzo od početka do kraja. Stvar je samo da stvarno treba strpljenja dok se to sve ne obradi (računaj 2-3 dana) jer će se ugovor napraviti tek kada se naprave sve provjere i neće ranije.. A sad status zahtjeva, pa agent u osnovi mogu vidjeti u kojem je stadiju, i ako su im rekli da smiju reci u kojem je stadiju, onda će vam reci. samo uzmite u obzir da svaki agent svaki dan ima nekoliko desetaka poziva, sa jednim te istim upitom, i to pomalo dosađuje, pa je moguće da kako bi vas otepli, samo kažu da će doci ovaj tjedan, ali nitko ne može garantirati kada će doci - pa uzmite u obzir da je na razini Hrvatske se radi o nekoliko tisuća tableta, i ovisno o distributeru, to se može propagirati neko vrijeme

Ma meni je ženska rekla da je proslijeđen distributeru,ali da će možda potrajati dok ne stigne jer si izazvali veliku gužvu s ovim tabletima te da ako ne stigne ovaj mjesec da će slijedeći svakako.

robimarko@gmail.com
14 godina

Aleluja! Napokon stigo tablet! Nakon mjesec i 16 dana stigao je!

Radi se o Alcatelu One Touch T10.

Say hello to my little friend
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ak nekom znači, jučer mi je stigao Alcatel tablet, naručio sam ga 28.12. ja mislim.{#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i ja čekam Galaxy tablet, ugovor sam potpisao 9.2. i još ništa, al mi se ne žuri i neću ih dosađivat i zivkat stalno.

Danas sam pričao sa kolegom s faksa i on je 13.2. potpisao ugovor i na licu mjesta u T-Centru dobio tablet što me jako iznenadilo.

Jel još netko možda tako dobio tablet?

0 0 hvala 0
14 godina
lolipopmen kaže...

Evo i ja čekam Galaxy tablet, ugovor sam potpisao 9.2. i još ništa, al mi se ne žuri i neću ih dosađivat i zivkat stalno.

Danas sam pričao sa kolegom s faksa i on je 13.2. potpisao ugovor i na licu mjesta u T-Centru dobio tablet što me jako iznenadilo.

Jel još netko možda tako dobio tablet?

Nisam cuo da je itko tako dobio

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

evo ja sam jedan od onih koji je zakasnio za Samsung tablet... šmrc...

što mislite dali će za Uskrs biti još koja dobra prigoda za produženje ugovora??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
blacknik kaže...

Pozdrav,

što mislite dali će za Uskrs biti još koja dobra prigoda za produženje ugovora??

navodno hoce, jos neka bolja nego sto je ova.. ali za one max s,m,l pakete ili kako vec..

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 21:22 (RiBoy).
17 godina
neaktivan
blacknik kaže...

Pozdrav,

Prigoda 100% hoće - da li je dobra ili nije ovisi o pojedincu i njegovim željama.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
12 godina
neaktivan

jucer sam bia na posti i vidija san 5-6 one note tableta koji cekaju isporuku... nadam se da ce moj galaxy brzo stic!

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
neduzan a kaznjen kaže...

jucer sam bia na posti i vidija san 5-6 one note tableta koji cekaju isporuku... nadam se da ce moj galaxy brzo stic!

koje one note? mislis na one touch ili?

14 godina
Da nisu mozda Galaxy Tabovi?
robimarko@gmail.com
16 godina

Maloprije sam kontaktirao HT na fejsbuku u vezi podnesnog ugovora 11.02, cisto da se uvjerim jeli sve uredu, dobio sam ovaj odgovor:

HT

,zahtjev je podnesen, no nije još krenuo u realizaciju, zbog jednog prethodnog zahtjeva koji nije do kraja proveden.

Bilo bi dobro javiti nam se na broj 0800 9000 te odabrati razgovor sa agentima tehničke službe, kako bi se to riješilo čim prije. Radi se o zahtjevu za prelazak na VOIP, odnosno tehnologiju nove generacije.

OK, wtf!? {#}

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice