Ljudi, da li vi koji ste produljili taj ugovor, još uvijek kada nazovete 08009000 automa govori da na vašem maxadsl-u možete produljiti ugovor uz neke pogodnosti? Meni govori, a produljio sam ugovor telefonski. Pa me zanima da li je uspjelo ili nije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Meni govori a produžio ugovor ima oko mjesec dana. Još me uredno zovu njihovi ljudi svaki tjedan da jesam zainteresiran za produženje ugovora, makar im svaki put velim da sam ga produžio već odavno.
Tu ne znaš tko koga. A da li si dobio već poklon?
Tu ne znaš tko koga. A da li si dobio već poklon?
Da, odavno.
A kolko je trebalo da dođe?
A kolko je trebalo da dođe?
Cca tjedan dana.
Ok, nadam se da će i meni tako. A ti si isto dobio mob ovaj?
Zahtjev za produljenjem sam (ponovo) napravio jučer i navodno je s njim (zasad) sve u redu, a Samsung Galaxy mini 2 S6500 bi trebao doći POČETKOM LISTOPADA!!!

-edit
pronaso sam odgovore
Evo da se pohvalim, stigao danas galaxy mini 2 i to relativno brzo - za 12 dana (zahtjev sam predao 25.08)
Moje pitanje je dali i ovi novi telefoni dolaze zaključani (kao što su proljetos slali zaključane minije 1) pa im treba slati mail da pošalju unlock kod ?
(nemam trenutno pri ruci nijednu drugu karticu osim 098)
Evo, ja sam danas produzio...
Nadam se da ce uskoro doc.
Najvjerovatnije cu ga prodat, trebaju mi novci za
dijelove za komp :)
Evo da se pohvalim, stigao danas galaxy mini 2 i to relativno brzo - za 12 dana (zahtjev sam predao 25.08)
Moje pitanje je dali i ovi novi telefoni dolaze zaključani (kao što su proljetos slali zaključane minije 1) pa im treba slati mail da pošalju unlock kod ?
Ja sam jos par dana prije tebe produzio ugovor, znaci da bi mi ubrzo mogao doc. Super!
Jel ti dobar mob si zadovoljan?
Mislim da dolaze zakljucani, kad sam ja bio rekao mi je da ako hocu da mi otkljucaju moram im predat u tcomu i onda salju u ZG i dode za par dana otkljucan.
Tako je bilo koliko se sjecam.
Potpisao ugovor u T-mobile-u za pretplatu kao neka tarifa za mlade i već više od 2 tjedna čekam aktivaciju kartice, zvao ih 2 puta uvijek kažu riješit ćemo tu u najkračem mogučem roku, a kolko ja vidim ništa od toga.. Ima neko nekakav savjet, šta da radim?
Jel ti dobar mob si zadovoljan?
Očekuj svaki tren da bi ti mogao doći - kad sam zvao za produženje rekli su da isporuka kreće od 01.09. prema redoslijedu zaprimanja zahtjeva...
A sa mobom naravno da sam prezadovoljan (inače to mi nije prvi android telefon) a garant ćeš biti i ti, za tu lovu više nego fer i korektan poklon od T-coma
Ako su se toliko raspištoljili s poklonima dosad, da li će onda za božić biti nešto spešl ili? :D
Da li taj mob radi na t-mobile karticu(098)
po defaultu radi samo tj zakljucan je na 098 no ako posaljes zahtjev t-comu daju ti besplatno unlock kod pa sa njim otkljucas mob da radi na svim mrezama sa svim karticama
Da li mi netko moze pomoci (po mogucnosti netko iz T-Com)
Sad sam zvao SZK i htio bih otkazati tel. pretplatu od bake.
Bake je nepokretna, u SZK su mi rekli da ona mora osobno doci u T-centar i podnijeti zahtijev.
Pitanja su slijedeca:
- da li bas ona mora doci ili mogu ja umijesto nje sa njenom osobnom i OIB-om?
- da li se to moze obaviti kod T-COM partnera ili se bas mora ici u T-Centar (SZK mi je rekla da se moze jedino u T-Centru koji je 100km od mene)?
Hvala
Kako saznati, kad će doći mob?
Stigao mi je mob jucer sve odlicno, zasad!
Koliko ti je trebalo da dođe?
Koliko ti je trebalo da dođe?
Oko jedan mj. :)

Sad sam zvao SZK i htio bih otkazati tel. pretplatu od bake.
Bake je nepokretna, u SZK su mi rekli da ona mora osobno doci u T-centar i podnijeti zahtijev.
Donjeti rodni list tvojih roditelja, tvoj rodni list i osobna od bake te zadnji plačeni račun i u T-centar. Ili opcija dva prebacit na sebe odma i telefon pa mir.
Evo došao mi mob točno za dva tjedna. Pre dobar je.

kod mene ima mjesec i 10 dana i još nije došao...