T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.886.270
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Bitna stvar je ta da če s isporukom glaxy mini 2 poceti tek u rujnu, dakle nije odmah kao kod htc-a, ali ugovor počinje tek danom dobivanja uređaja.

Taj sinus c33 je smeče od telefona, nebi nikom preporučao da produljuje ugovor 2 god. zbog toga, čak mislim da se u t-centru može neki panasonic dobit umjesto njega, ali to treba provjeriti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

ja sam ih jučer zvala, i reko mi lik da ću dobit htc {#}, pošto sam produžila ugovor prije 1.8...a oni koji su produžili posle 1.8 dobivaju taj samsung, baš kako veliš nema više htc-a

13 godina
neaktivan

ja sam podnio zahtjev za produženje ugovorne obveze za adsl još 19.07. (HTC Explorer) pa mi se nešto zakompliciralo sa voipom te sam neki dan zvao da čujem gdje je zapelo i rekli su mi za Samsung Galaxy mini 2 na što sam se dogovorio da mi storniraju zahtjev za HTC i napravio zahtjev Samsung jer je isti puno bolji....  

13 godina
neaktivan

Jedno pitanje,neznam šta da napravim, uglavnom,stigli meni adsl paket i HTC(3 dana kasnije). Uglavnom spojim ja adsl,radi ali brzina katastrofa.Došao je tehničar iz t-com-a i nakon pola sata rekao da ne može ništa napraviti i da je najbolje da raskinem ugovor. Osim adsl-a korisito sam i mobitel. Da li zna netko dal cu uz adsl paket morat i mobitel vratiti ili ne, u SZK zenska nije znala. Sad neznam dal da koristim mob i dalje ili ne? 

0 0 hvala 0
15 godina

Dali je probao zamjeniti modem? Meni su prije isto brzine bile katastrofa (1.3 mb/s max download oko 60 kb/s) pa je promjenom modema se sve riješilo.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 16:31 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probao je sa onim nekim uređajem i rekao da kako su mi ovi mogli dat uopce adsl( ja naivan kad su rekli da mogu imat,ajmo odmah uzimaj) i da je bas moj kraj problematican kaj se tice adsl-a. A ovi mi to nebi rekli, bitno da se proda i ajd uzeo sam taj mobitel. Adsl sam prekrižio. Tak da sad kaj bu s tim mobitelom neznam.

Zna mozda netko? Dal da i dalje koristim mobitel ili ne? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 0:14 (zimicbz).
16 godina

Ako je meni ugovor istekao kod tcom za maxadsl dali ja mogu sad produzit ugovor i dobit samsung galaxy mini 2 ili htc explorer, mogu birati?

I na koliko mogu produzit ugovor? Moram na 24mj ili mogu i 12mj?

Zbunjuje me to da je na ovoj stranici na slici galaxy mini a ne mini 2, pa koji se zapravo dobiva mini ili mini 2??? Ili sam ja zeznuo?

Hvala!

Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ja noob produžio ugovor i sad cekam mob.Koliko vremena treba da dođe?Ovo je pretplata za brzinu ili promet?

ivek

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za brzinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DommY kaže...

Ako je meni ugovor istekao kod tcom za maxadsl dali ja mogu sad produzit ugovor i dobit samsung galaxy mini 2 ili htc explorer, mogu birati?

I na koliko mogu produzit ugovor? Moram na 24mj ili mogu i 12mj?

Zbunjuje me to da je na ovoj stranici na slici galaxy mini a ne mini 2, pa koji se zapravo dobiva mini ili mini 2??? Ili sam ja zeznuo?

Hvala!

ako uzmeš na 12 mjeseci, mobitel će biti skuplji, mislim da možeš birat

14 godina
neaktivan

Pa jbmu zemlju ko koga ode j*be.Prvo na t-com stranici stoji slika galaxy mini 1 a piše da se dobiva 2.Onda gledam na fb-u od t-com-a svi samo komentiraju o galaxy mini 1.

Idem ih zvat jer cu poludit.

ivek

1 0 hvala 0
16 godina
IVOX kaže...

Pa jbmu zemlju ko koga ode j*be.Prvo na t-com stranici stoji slika galaxy mini 1 a piše da se dobiva 2.Onda gledam na fb-u od t-com-a svi samo komentiraju o galaxy mini 1.

Idem ih zvat jer cu poludit.

To i mene buni, bas sam jucer pisao tu.

Ajde javi sta su rekli jer i mene zanima, jer mini 2 je dosta bolji..

Windows Phone 7 FTW
16 godina
neaktivan

Mini 2 se dobiva.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina

novi korisnici adsla dobivaju htc explorer(odmah), a postojeći galaxy mini2, stim da isporuke kreću tek u 9-om mjesecu...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Citiram:

"Ukoliko imaš mogućnost produljenja na ADSL pristupu, možeš uzeti mobitel po smanjenoj cijeni.Za tu ponudu je Samsung Galaxy Mini2."

Eto postavio sam pitanje u inbox na fb i za 2 min sam dobio odgovor.

EDIT:Mobitel će stići kroz 3 tjedna.

ivek
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 18:52 (IVOX).

0 0 hvala 1
15 godina

Poz

da li je samsung galaxy mini otključan za sve mreže?

0 0 hvala 0
17 godina
mac92 kaže...

Poz

da li je samsung galaxy mini otključan za sve mreže?

6 puta je odgovoreno na prethodnim stranicama

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina

možete mi reći koji pokloni su trenutno ili budu u skoroj budućnosti za produženje ugovora?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo pitanje:

korisnik sam HALO i ADSL usluga. Mogu li uzeti MAX2 paket (jer je trojka krađa) i svejedno dobiti poklon(e) za produženje ugovora?!

17 godina

Mislim da ne, prvo produlji ugovor ovako na zasebne usluge, i onda kad dobiješ uređaje, objedini to u max 2.

1 0 hvala 0
15 godina

Koliko često T-Com mijenja te poklone za produženje ugovora ?  Uglavnom su dosta loši pokloni. Čini mi se da je jednom bio čak TV, a i Apple mali laptop ako se ne varam, ali takvi pokloni su rijetkost

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 19:00 (ALVIN).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mene zanima ako mi se isplati mijenjati moj htc explorer za frendov galaxy mini 2 kojeg će uskoro dobiti od t-coma ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ALVIN kaže...

Koliko često T-Com mijenja te poklone za produženje ugovora ?  Uglavnom su dosta loši pokloni. Čini mi se da je jednom bio čak TV, a i Apple mali laptop ako se ne varam, ali takvi pokloni su rijetkost

Apple laptop su rekli da mu je "redovna cijena" 12000kn i onda su ga "poklanjali" za 8000kn

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
neaktivan
Zonitron kaže...

Mene zanima ako mi se isplati mijenjati moj htc explorer za frendov galaxy mini 2 kojeg će uskoro dobiti od t-coma ?

ja bi uzeo!

ivek
13 godina
neaktivan
Uredaj koji sam dobio uzeo kao poklon(galaxy mini) je na servisu. Koji je rok u kojem su mi duzni ukloniti kvar..
juka
14 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Uredaj koji sam dobio uzeo kao poklon(galaxy mini) je na servisu. Koji je rok u kojem su mi duzni ukloniti kvar..

Kada si dobio mob? Kada si zatrazio zahtjev za produljenje?

ivek
14 godina
ALVIN kaže...

I mene zanima koliko često mijenjaju jer mi ovaj mobitel što trenutno nude ništa ne znači. Radije bi neki HDD (znam da je to neko vrijeme bilo).

17 godina
5220 kaže...
ALVIN kaže...

I mene zanima koliko često mijenjaju jer mi ovaj mobitel što trenutno nude ništa ne znači. Radije bi neki HDD (znam da je to neko vrijeme bilo).

hdd je 400kn, a mob je 1500kn...čak i ako ga prodaš po njuškalo cijeni za 800kn, opet možeš kupit 2 hdd-a

13 godina
neaktivan
IVOX kaže...
Juka_91 kaže...

Kada si dobio mob? Kada si zatrazio zahtjev za produljenje?

Mobitel sam dobio prije otprilike mjesec mjesec i pol...a na servisu je od proslog utorka dakle od 7.8

juka
13 godina
neaktivan

{#}

Zna li netko di se mogu pogledati dobitnici nagradne igre e-računi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice