T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.877.261
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
BuhaBT kaže...

nisam se prodao kako većina vas,nebi se vratil u  t-scum za nikakav poklon!!

Ja sam svejedno na t-comu, pa zašto ne uzeti onda mobitel kad budem i dalje svejedno bio na t-comu.

A te priče o prodaji prodaj nekom drugom. Plaćam za uslugu koju dobivam, i dok mi je dobra plaćat ću i dalje. A dobra mi je.

16 godina
Bitanga kaže...

Ja sam svejedno na t-comu, pa zašto ne uzeti onda mobitel kad budem i dalje svejedno bio na t-comu.

A te priče o prodaji prodaj nekom drugom. Plaćam za uslugu koju dobivam, i dok mi je dobra plaćat ću i dalje. A dobra mi je.

Slažem se s tobom.

Moj prijatelj se prvo maknuo s T-mobile pretplate na Tele-2 a zatim s T-com adsl-a i Max tv-a na nešto treće da uštedi tih 70-tak kn razlike i sada proklinje sve po redu. Tele-2 signal čas ima, čas nema. A adsl linija mu prečesto puca a podrška slaba (ne sjećam se koja kuća za adsl i iptv). Kaže da će se vratiti u T-com jer nije vrijedno tolikog živciranja.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
Micek kaže...

Slažem se s tobom.

Moj prijatelj se prvo maknuo s T-mobile pretplate na Tele-2 a zatim s T-com adsl-a i Max tv-a na nešto treće da uštedi tih 70-tak kn razlike i sada proklinje sve po redu. Tele-2 signal čas ima, čas nema. A adsl linija mu prečesto puca a podrška slaba (ne sjećam se koja kuća za adsl i iptv). Kaže da će se vratiti u T-com jer nije vrijedno tolikog živciranja.

Ma i moji frendovi imaju slična iskustva sa prelaskom. A tih n kuna razlike zapijem svaki drugi vikend, smiješna brojka uopće.

13 godina

Po čemu je Mini2 bolji od Explorera, tj koja je razlika? Čine mi se kao dva ista mobitela više manje...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
guls kaže...

Po čemu je Mini2 bolji od Explorera, tj koja je razlika? Čine mi se kao dva ista mobitela više manje...

200MHz brži procesor i 4GB storage memorije vs samo 90MB na HTC-u (što nije neki problem

uz jeftine SD kartice), sve ostalo uglavnom slično

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:39 (Stjepan28).
16 godina

Ja kao idiot čekam kod za otključavanje kad ono HTC Explorer već

otključan na tele2 hehe, a maltrtira i tehničku službu da mi što brže pošalju

kod, samo da san proba ili da su mi oni rekli da je otključan, inače nisam imao

nikakvih problema sa mobom, stvarno je super :)

0 0 hvala 0
16 godina
bonzai kaže...

Ja kao idiot čekam kod za otključavanje kad ono HTC Explorer već

otključan na tele2 hehe, a maltrtira i tehničku službu da mi što brže pošalju

kod, samo da san proba ili da su mi oni rekli da je otključan, inače nisam imao

nikakvih problema sa mobom, stvarno je super :)

Napisao sam neki dan da je meni došao isto otključan :-)

15 godina
neaktivan

Koji moraju biti uvjeti da bi se moglo doči do navedenog HTC mobitela... dali mora biti trio paket ili moze i duo?

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kewin kaže...

Koji moraju biti uvjeti da bi se moglo doči do navedenog HTC mobitela... dali mora biti trio paket ili moze i duo?

Jedini uvjet je da nemaš ADSL ugovor

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan

Jel mi smo uzeli onaj duo paket što je 50% popusta kroz cijelu godinu pa onda drugu godinu normalno(a to je sad).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kewin kaže...

Jel mi smo uzeli onaj duo paket što je 50% popusta kroz cijelu godinu pa onda drugu godinu normalno(a to je sad).

Onda si pod ugovorom pa ništa od toga

16 godina
BuhaBT kaže...

nisam se prodao kako većina vas,nebi se vratil u  t-scum za nikakav poklon!!

Kako mozes reci nesto takvo... hmm glupo? nismo svi kao ti, pojedincima je dostupan samo t-com.

Jedno jednostavno pitanje: Sto je bolje, biti na t-comu 4 god i ne dobiti nista ili dva puta produziti ugovor na 2god i dobiti mobac i televizor? (ili hdd, sto su inace vec nudili)

Kako god okrenes, ako vec znas da ces biti na t-comu, onda nema smisla ne iskoristiti priliku ako mozes.."bolje odabrati manje zlo"... da sam poslusao takve poput tebe, danas ne bih imao besplatni TV, HDD i mobac.

EDIT: Ne znam koliko je pametno produzavati ugovor trenutno, VDSL2 dolazi krajem godine-pocetkom nove... ako ste udaljeni 1-2 km od centrale, vjerojatno ce vam biti dostupan.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 22:37 (lovac82).
13 godina
neaktivan

Da li mobiteli dolaze otključani za sve mreže?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dRoID kaže...

Da li mobiteli dolaze otključani za sve mreže?

Neki, ali ne svi. Ako ti nije otključan, možeš tražiti da ti ga otključaju

16 godina
lovac82 kaže...

EDIT: Ne znam koliko je pametno produzavati ugovor trenutno, VDSL2 dolazi krajem godine-pocetkom nove... ako ste udaljeni 1-2 km od centrale, vjerojatno ce vam biti dostupan.

Živi bili pa vidjeli. 

13 godina

Već na kilometer i pol vdsl je ista stvar kao i adsl... ne znam koliko će to biti isplativa investicija većini, a vjerojatno će i cijene biti paprene.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovako, 25.7, produžila sam ugovor na 24 mj. i još mi mobitel nije stigao.. čula sam da je sada u ponudi i samsung. kojega budem na kraju dobila, htc ili samsung?? i kada bi ga mogla dobit?? nemam više živaca za čekanje!
16 godina
žabicaaa :) kaže...
ovako, 25.7, produžila sam ugovor na 24 mj. i još mi mobitel nije stigao.. čula sam da je sada u ponudi i samsung. kojega budem na kraju dobila, htc ili samsung?? i kada bi ga mogla dobit?? nemam više živaca za čekanje!

Zovi support, sigurno su nešto zeznuli po običaju.

13 godina
neaktivan

Ako ti je lakše, možeš im poslati upit u inbox   http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom, samo im moraš napisati OIB i br.telefona. P.S. Odgovaraju dosta  brzo.

14 godina
neaktivan

dal je tko upoznat mozda dal se na kraju za produljenje ugovora za ADSL dobije galaxy mini ili minni 2?

0 0 hvala 0
15 godina

danas sam ih zvao, kažu da je Samsung galaxy mini 2 u ponudi, nema više HTC-a

Guns don't kill people... lasers do
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
unchosen one kaže...

danas sam ih zvao, kažu da je Samsung galaxy mini 2 u ponudi, nema više HTC-a

da i nama su rekli... Ja moram čekati do 12 mj pa ču vidjet dali če biti neka bolja ponuda do tad.

13 godina
neaktivan

Da li se produljene uz koje se dobije samsung mini odnosi na promet ili brzinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mene su danas zvali i rekli da ako produžim dobijem Samsung galaxy mini 2 i još neki bežični telefon.

0 0 hvala 0
17 godina
5220 kaže...

Mene su danas zvali i rekli da ako produžim dobijem Samsung galaxy mini 2 i još neki bežični telefon.

Bežični telefon se dobije za produženje telefonske pretplate

14 godina
segregator kaže...
5220 kaže...

Bežični telefon se dobije za produženje telefonske pretplate

Da, valjda, jer imam oboje. A kad bi produživao onda bi i jedno i drugo.

14 godina

ja sam baš danas uzeo galaxy mini 2 i bežićni telefon. pa kad već dijele zašto ne uzeti {#}

znao je tcom davat lijepe poklone pa tako sam od njih dobio sony walkman mp3 player i 250gb externi hdd

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel možda znaš o kojem bežičnom telefonu se radi?

0 0 hvala 0
14 godina

neki sinus c33

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice