T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.900.438
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
ATJLučko kaže...

Donekle sam u offtopic ušao, ali da ne otvaram novu temu, jedno moje osobno i privatno užasno gorko i teško iskustvo da podijelim i upozorim što se može očekivati bilo kome za ubuduće!!!!

Krajem 2009 sam kupio IPhone 3GS i uzeo tarifu I150, koja mi je trajala do predkraj 2011 godine, i sada kako je došlo vrijeme za kupnju novog moba, kao uzeću HOX u Extra L tarifi, imam 12000 bodova i to će me izaći 2099.00 kuna, plaćanje po PBZ Maestro kartici na 12 rata, jer je iznos iznad 2000 kuna!

Obzirom sam pretplatnik postao dok je postojao Hrvatski Telekom, sada njemački T Com, a od 1997 godine, i što je tragikomično, svoj sam broj tada "kupio" za 1000 hrvatskih dinara ili kuna, ne znam što je više tada bilo u optjecaju,uz mob imam doma T3 paket, što uključuje telefon, internet i MAX TV, nisam očekivao ikakav problem da bi mogao postojati, osim onog što se desilo!!

Iz meni nepoznatog razloga, moj je zahtjev ODBIJEN  {#}, gdje od mene {#}  još i traže da im UNAPRIJED  {#}  {#} položim 2000.00 kuna {#}, zbog provjere moje platne validnosti, da ne spominjem da mi je račun za mobitel u ožujuku mjesecu bio preko 500.00 kuna, u zadnja 4 mjeseca sam imao ukupno računa skorom 1300.00 kuna, da ne spominjem ostale troškove, a uz MAX TV imam i posebno iz paketa sportski!

U subotu 12 ovog mjeseca sam trebao kupiti svoj novi mob, ali nažalost nisam, žalio sam se putem maila, i navodno moram čekat oko 15 dana za odgovor, to valjda svaki dan za 15 godina neprekidno pretplatničkog odnosa {#}  {#}, a ako ovako nastave,  dalje slijedi žalba Udruzi za zaštitu potrošača, pa i jednostran prekid svih kontakata sa T Com-om s moje strane, pa neka razmisle tko će im mjesečno u prosjeku 700.00 do 800.00 kuna plaćati njima za njihove odlične plaće i ostale pogodnosti!

Kako stoje stvari, lagano sam konsterniran ponašanjem nekog spram komintenta koji je to još od prošlog tisućljeća  {#}!!!!

Jbg, u današnja vremena ne prolaze svi zahtjevi za skupe tarife, očito imaju negativnih iskustava. Mislim da si ovo mogao rještiti na način da si par dana prije dolaska na potpis ugovora išao rezervirati uređaj i tražio provjeru kreditne sposobnosti.

16 godina
The Man kaže...
Ugovor za T-Com usluge (telefon/MAXadsl/MAXtv) se automatski produzi kad od njih preuzmes "mito" u vidu diska/mobitela/telefona po simbolicnoj ili jako povoljnoj cijeni. Nista ne preuzimajte i sigurni ste od ugovorne obaveze. Sigurno ti je majka potpisala da je preuzela paket i taj potpis je znak da zeli produziti telefon na 12 mjeseci. Pazite sto potpisujete, nudili su i meni, ali ne treba mi njihova milostinja od poklona.

Da je bar disk, mobitel, televizor i slicno..... to ipak ima neku vrijednost, daleko vecu od tamo nekog bezicnog telefona. Mnogi ce ipak potpisati ugovor na 12-18-24 mjeseca za vrijedniji poklon iz vrlo jednostavnog razloga, nitko drugi im nije niti dostupan (samo t-com).

Da sam poslusao tebe ili slicne tebi sada ne bih imao externi disk (koji je tada vrijedio 600-tinjak KN), ne bih imao mobitel koji je takoder vrijedio vise od 500 KN.... a potpisao sam samo zato sto je bilo i za ocekivati da mi nista drugo nece biti dostupno, osim t-coma. Tako da, zar mi nije bolje u tih 2god sto sam na t-comu dobiti poklon ili placati mjesecnu naknadu 2god bez ikakvih dodatnih pogodnosti?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
Sve je to ok, ali sta ako ti u medjuvremenu uleti netko tko je 100 kuna mjesecno jeftiniji, a ti si pod ugovorom jos 18 mjeseci i tako popusis 1800 kuna cash love.
http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
14 godina
The Man kaže...
Sve je to ok, ali sta ako ti u medjuvremenu uleti netko tko je 100 kuna mjesecno jeftiniji, a ti si pod ugovorom jos 18 mjeseci i tako popusis 1800 kuna cash love.

Računica ti nema smisla pošto je upitno da li će taj za 100 kuna manje, biti jednako kvalitetan kao T-com. 

16 godina
The Man kaže...

Ne bih rekao, nisam ja u centru grada/svijeta pa da su mi svi dostupni.... cak i u tom centru nije sve dostupno, samo odredene ulice/kvartovi. Ovdje kod mene je jedva adsl dosao, mnogi imaju problema, srecom, meni radi sve ok.... ugl, ne nadam se da ce se sto promijeniti sljedecih 3-5 god.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
The Man kaže...

Računica ti nema smisla pošto je upitno da li će taj za 100 kuna manje, biti jednako kvalitetan kao T-com

sacuvaj me Boze njihove kvalitete. i sta podrazumjevas pod kvalitet? kod drugih operater glas sporije putuje? ja sam kod njih samo iz navike.

14 godina
BlueMax kaže...
Hexfire kaže...
The Man kaže...

Računica ti nema smisla pošto je upitno da li će taj za 100 kuna manje, biti jednako kvalitetan kao T-com

sacuvaj me Boze njihove kvalitete. i sta podrazumjevas pod kvalitet? kod drugih operater glas sporije putuje? ja sam kod njih samo iz navike.

Nebitno koji operater, naveo sam t-com jer je to u nazivu teme, ak nisi skužio. Poanta je da nije računica tak jednostavna kak je navedeno. Ti možeš uštedit 1800kn, ali u teoriji  to može biti uz konstantno pucanje veze, nižu brzinu od dogovorene, ignoriranje od tehničke podrške itd, pa je upitno koliko si ustvari u plusu.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Hexfire kaže...
The Man kaže...

Za mene su recimo kvalitetni. U zadnje 3 god mi je krepao 1 ruter i 1 max tv, oba kvara riješena isti dan, nazvao sam ih ujutro i popodne su dečki došli. Prije par mjeseci ruter se počeo često restartat, nazvao popodne prijavio kvar i već drugi dan ujutro je došao čovjek i riješio problem. Brzinu mi isporučuju točno koliko plaćam, nekad i malo više, veza mi nije pukla već dosta vremena, max tv radi odlično i par dana prije isteka ugovora su me zvali i pitali da li želim produljiti ili ne i ponudili mi poklon ako produljim. 

Ja stvarno imam samo riječi pohvale za njih, da je bar svima tako ko meni{#}

13 godina
neaktivan

Ljudi zna li tko koliko ce trajati ova ponuda sa TV-om?

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IMVK kaže...

Ljudi zna li tko koliko ce trajati ova ponuda sa TV-om?

Nemoj se ravnati po datumu nego po onom "do isteka zaliha" a to znači kakav budu interes imali od korisnika. Ako si u mogućnosti i planiraš to uzeti uzmi što prije.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina

Galaxy Mini ponovno na akciji za produljenje ugovora.

edit: ili ne, stiglo u inbox jer sam se raspitao o mobitelu na fejsu njihovom.

"HT

• Galaxy Mini nije u ponudi uz produljenje MAXadsl ugovora. Svjesni smo da je ponuda navedena na službenim stranicama, no radi se o grešci."

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 21:56 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATJLučko kaže...

Donekle sam u offtopic ušao, ali da ne otvaram novu temu, jedno moje osobno i privatno užasno gorko i teško iskustvo da podijelim i upozorim što se može očekivati bilo kome za ubuduće!!!!

Krajem 2009 sam kupio IPhone 3GS i uzeo tarifu I150, koja mi je trajala do predkraj 2011 godine, i sada kako je došlo vrijeme za kupnju novog moba, kao uzeću HOX u Extra L tarifi, imam 12000 bodova i to će me izaći 2099.00 kuna, plaćanje po PBZ Maestro kartici na 12 rata, jer je iznos iznad 2000 kuna!

Obzirom sam pretplatnik postao dok je postojao Hrvatski Telekom, sada njemački T Com, a od 1997 godine, i što je tragikomično, svoj sam broj tada "kupio" za 1000 hrvatskih dinara ili kuna, ne znam što je više tada bilo u optjecaju,uz mob imam doma T3 paket, što uključuje telefon, internet i MAX TV, nisam očekivao ikakav problem da bi mogao postojati, osim onog što se desilo!!

Iz meni nepoznatog razloga, moj je zahtjev ODBIJEN {#}, gdje od mene {#} još i traže da im UNAPRIJED {#} {#} položim 2000.00 kuna {#}, zbog provjere moje platne validnosti, da ne spominjem da mi je račun za mobitel u ožujuku mjesecu bio preko 500.00 kuna, u zadnja 4 mjeseca sam imao ukupno računa skorom 1300.00 kuna, da ne spominjem ostale troškove, a uz MAX TV imam i posebno iz paketa sportski!

U subotu 12 ovog mjeseca sam trebao kupiti svoj novi mob, ali nažalost nisam, žalio sam se putem maila, i navodno moram čekat oko 15 dana za odgovor, to valjda svaki dan za 15 godina neprekidno pretplatničkog odnosa {#} {#}, a ako ovako nastave, dalje slijedi žalba Udruzi za zaštitu potrošača, pa i jednostran prekid svih kontakata sa T Com-om s moje strane, pa neka razmisle tko će im mjesečno u prosjeku 700.00 do 800.00 kuna plaćati njima za njihove odlične plaće i ostale pogodnosti!

Kako stoje stvari, lagano sam konsterniran ponašanjem nekog spram komintenta koji je to još od prošlog tisućljeća {#}!!!!

Jednostavno zovi i traži šefa i objasni svoju situaciju, mislim da je netko s foruma dobio dobar mobitel s obzirom na godine "lojalnosti" ht-u/t-mobile. pa probaj možda prođe.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
becar666 kaže...

Meni nije još stigao.

Kaj da ti velim,usrani unlock kod već čekam tjedan dana,da šalju kodove sa Marsa prije bi došli.

Mobitel stigao. O kakvom unlock codeu je rijec? Upalio sam ga bez SIM kartice i instalirao par aplikacija preko wifija. Sve normalno radi. Hocu li taj kod trebati za staviti SIM karticu?

17 godina
Taj KOD sluzi za otkljucat mob na vse mreze (sad ti je zakljucan na T-Cum).
http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
14 godina
neaktivan

A ko to daje? Pretpostavljam da nije T-com.

(Mobitel ce biti na T-comu tako da pitam iskljucivo iz znatizelje)

0 0 hvala 0
17 godina
Pa oni daju, dosao je novi zakon...imas par postova/stranica prije o tome.
http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
muhaqeri kaže...

Mobitel stigao. O kakvom unlock codeu je rijec? Upalio sam ga bez SIM kartice i instalirao par aplikacija preko wifija. Sve normalno radi. Hocu li taj kod trebati za staviti SIM karticu?

Šta te košta da ga otključaš,možda će mob završiti karijeru kod nekog klinca koji će onda moći koristiti mrežu koju hoće,evo ti napiši mail kako sam i ja,by PCE Mejzlik

posalji mail sa naslovom: Otkljucavanje uredjaja na tehnicka.podrska@t.ht.hr, navedi da je mob dobiven u sklopu produljenja ugovora za MaxADSL, napisi model mobitela, IMEI kod, na koga glasi MaxADSL i prilozi sliku ugovora.

14 godina
neaktivan

Hvala. Mob ide punici a ona je na t-comu pa joj je svejedno. Jedino ako se ne bude mogla snaci sa touchscreenom onda cu joj kupit neki klasicni a ovaj prodat za parsto kuna. Ne da mi se sad cekat. U svakom slucaju, hvala na informacijama.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ekipa, frend uzeo iphone u vipu i traze ga za otkljucavanje 500/600kn. Kaj je to samo u t-mobileu besplatno?

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako ga je uzeo na ugovor onda nije besplatno, a ako dobiješ mobitel kao poklon za potpisivanje ugovora na neku uslugu onda je besplatno, znači ne veže te ugovor za mobitel

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sale_ds kaže...

Ekipa, frend uzeo iphone u vipu i traze ga za otkljucavanje 500/600kn. Kaj je to samo u t-mobileu besplatno?

Molim te preciziraj točno "gdje i u kojem" VIP centru {#} {#} su ga to tražili i neka priprijeti tužbom, jer po novom, bilo kako kupljen aparat MORA biti besplatno otključan, a to sam ja osobno provjerio kod svojih prijateljica baš u VIP centru u Karlovcu, tako da se ne nasjeda na provokacije i traži mukte moguće otključavanje!!!! 

ATJ Lučko
15 godina

a zar nije otključavanje besplatno nakon isteka ugovora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kada kupiš NOVI mob, bez ikakvih {#} od ugovaranja, na Tvoj zahtjev mob se mora ozključat, i to se radi sa nekoliko klikova djelatnika u centru na svom kompu i.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I kaj sad na kraju...vezan je ugovorom. Dal sad moze otkljucat telefon ili ne?
Jedan prica jedno, drugi prica drugo lol

Pojima nemam di je uzeo. Netko mu je bio duzan lovu pa je to prebio telefonom, sto znaci da taj ugovor ne glasi na njega. 

Ja sam isto cuo da bez obzira na ugovor moraju otkljucat telefon, al vidis da ovi vele da hoce skoro sto eura lol. Kome sad vjerovat. ATJ jel ima di na pismeno da moraju otkljucat?

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sale_ds kaže...

I kaj sad na kraju...vezan je ugovorom. Dal sad moze otkljucat telefon ili ne?
Jedan prica jedno, drugi prica drugo lol

Pojima nemam di je uzeo. Netko mu je bio duzan lovu pa je to prebio telefonom, sto znaci da taj ugovor ne glasi na njega. 

Ja sam isto cuo da bez obzira na ugovor moraju otkljucat telefon, al vidis da ovi vele da hoce skoro sto eura lol. Kome sad vjerovat. ATJ jel ima di na pismeno da moraju otkljucat?

Jasno i glasno IMA {#} {#} !!!!

Obzirom je danas subota, a jutri Sveta nedjelja, nisam u mogućnosti konkretnije i podrobnije o tome pisati, makar mi je cura u VIP centru to pročitala sa svog kompa na kojem rade!!!!

U ponedjeljak najkasnije utorak napišem debeli osvrt na ovo pitanje, kod "sva tri" operatera!!!! 

ATJ Lučko
13 godina

Besplatno otključavanje dobiješ samo u slučaju kupovine uređaja bez potpisa ugovora, plaćajući punu cijenu.

Dakle, neće mu taj iPhone besplatno otključati budući da je kupljen uz ugovornu obvezu, u tom slučaju za 24 mjeseca ima pravo na besplatno otključavanje. U slučaju kupovine prepaid paketa pravo na otključavanje imaš nakon 12 mjeseci. To su pravila igre koja je odredio HAKOM.

A to što kažeš da taj ugovor nema veze s njim, možda s njim nema, ali s tim iPhone-om itekako ima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 2:40 (assassin.st).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ovako, da odmah tu pitam - ja mogu uzeti Galaxy Mini uz produženje ugovora.

Jel netko zainteresiran za kupnju (ili zna nekog) ili možda za zamjenu za Xperiu X8? To su, koliko vidim na GSM areni, identični mobiteli (Galaxy ima nešto više RAMa).

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo što više ne možeš produžiti ugovor za Galaxy Mini...

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ovako, da odmah tu pitam - ja mogu uzeti Galaxy Mini uz produženje ugovora.

Jel netko zainteresiran za kupnju (ili zna nekog) ili možda za zamjenu za Xperiu X8? To su, koliko vidim na GSM areni, identični mobiteli (Galaxy ima nešto više RAMa).

Kako ti mozes, a ja vise ne mogu? {#}

WHY SO SERIOUS ??
13 godina

Može se uzeti Galaxy Mini uz produženje ugovora, ali samo ako se produžuje online!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice