Promjena IP Adrese

poruka: 19
|
čitano: 13.213
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Promjena IP Adrese

Pozz,

Evo sad mi dodje ideja da promjenim IP adresu jer sam banovan na jednom serveru ( ako sad mislite da sam citer i da trebam bit banovan, nije tako, znam admina i samo sam njega ubijo al on nezna da sam ja njegov komsija) pa hoce li mi promjena IP adrese ukloniti taj ban i nisam siguran hoce li mi raditi internet? Gledao sam tutorijale na YouTube-u ali nisam siguran za internet. Pa hoce li promjena skinuti ban i hoce li mi raditi internet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Promjena IP Adrese

pa reci komsiji neka ti makne ban

ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Promjena IP Adrese

ako ti je samo IP banana, promjena istoga bi rijesila problem

pokusaj malo vise saznati o prirodi bana :)

The quieter you become, the more you are able to hear...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Promjena IP Adrese

Pa nece, reko fino: " ko bude igro s citom ne pomazem mu". A nisam neki opasan citer vec sam samo za potrebe njegovog servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Promjena IP Adrese
dragan225 kaže...

Gledao sam tutorijale na YouTube-u ali nisam siguran za internet. Pa hoce li promjena skinuti ban i hoce li mi raditi internet?

Kakvi bozji tutorijali? Disconnect - connect, IP adresa promijenjena. Eto.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
15 godina
neaktivan
dragan225 kaže...

Pa nece, reko fino: " ko bude igro s citom ne pomazem mu". A nisam neki opasan citer vec sam samo za potrebe njegovog servera.

Znaci ipak si varao?

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
Promjena IP Adrese

Pa nemaš statičku IP adresu valjda?

Ako te banno samo po IP adresi a ne po MAC adresi ili po username-u, onda resetiraj konekciju i Amen!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
dragan225 kaže...

Gledao sam tutorijale na YouTube-u ali nisam siguran za internet. Pa hoce li promjena skinuti ban i hoce li mi raditi internet?

pod uvjetom da mu nije dodijeljena staticka :)

ako se radi o ADSL-u, kao sto dragan rece: Disconnect - connect, IP adresa promijenjena. Eto.

16 godina
neaktivan
dragan225 kaže...

Pozz,

Evo sad mi dodje ideja da promjenim IP adresu jer sam banovan na jednom serveru ( ako sad mislite da sam citer i da trebam bit banovan, nije tako, znam admina i samo sam njega ubijo al on nezna da sam ja njegov komsija) pa hoce li mi promjena IP adrese ukloniti taj ban i nisam siguran hoce li mi raditi internet? Gledao sam tutorijale na YouTube-u ali nisam siguran za internet. Pa hoce li promjena skinuti ban i hoce li mi raditi internet?

dragan225 kaže...

tvoji postovi su suprotni jedan drugome...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
dragan225 kaže...

Znaci ipak si varao?

Pa jesam. A samo na tom serveru i obiso sam ga ako me unbana skidam ponovo ako ne nacu drugi nacin.

15 godina
neaktivan

a tako znaci {#}

ban je zasluzen, nadaj se da je samo IP ban, i da imas ADSL {#}

15 godina
neaktivan
cerberus kaže...

pod uvjetom da mu nije dodijeljena staticka :)

ako se radi o ADSL-u, kao sto dragan rece: Disconnect - connect, IP adresa promijenjena. Eto.

Pa ono, staticke IP adrese su kod obicnih korisnika toliko rasirene da ne mozemo pretpostaviti da se radi o dinamickoj... xD

dragan225 kaže...

Pa jesam. A samo na tom serveru i obiso sam ga ako me unbana skidam ponovo ako ne nacu drugi nacin.

Onda si zasluzio bananka. I nauci se pisati, jer je povremeno stvarno tesko skuziti sto si zapravo rekao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 17:47 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Pa ono, staticke IP adrese su kod obicnih korisnika toliko rasirene da ne mozemo pretpostaviti da se radi o dinamickoj... xD

Pretpostavka je majka svih zaj***.

14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
dragan225 kaže...

Evo kako je u tutorijalu isao

15 godina
neaktivan
dragan225 kaže...

Evo kako je u tutorijalu isao

Que? {#}

Zasto bi moglo jednostavno ako moze komplicirano? Ah veliki internet hakeri...

15 godina
neaktivan
Promjena IP Adrese

Klik na OVO

Istekaj modem iz struje, ponovno ga ustekaj (nisam siguran da li ti disconnect radi promjenu)

ponovno klik na OVO

Usporedi IP adrese. Trebalo bi da su razlicite {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cerberus kaže...

Istekaj modem iz struje, ponovno ga ustekaj (nisam siguran da li ti disconnect radi promjenu)

Kako ne bi radio? Ja se fino ulogiram na svoj gigaset, pogledam adresu, lupim disconnect pa connect, pogledam adresu, i to je to.

Disconnect prekida vezu sa ISP-om, tvoja IP adresa koju si u tom trenutku imao se ponovno oznacava kao slobodna. Pri novom spajanju ISP ti dodjeljuje novu adresu iz popisa trenutno slobodnih adresa, sansa da pri novom spajanju dobijes istu adresu koju si imao prije je neznatna.

Nema potrebe gasiti modem iz struje, moj se modem relativno dugo boota, bolje bi onda bilo (ako ti se vec ne da ulogirati) jednostavno izvuci telefonski kabel iz modema pa ga ponovno vratiti. Ali tada opet moras cekati da se ADSL sinkronizacija obavi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 18:01 (rustweaver).
14 godina
neaktivan
Promjena IP Adrese

Ma promjeni se IP adresa ali ne pomaze u CS-u. Nista, odustajem odo igrat CoD ( tu nisam banovan i nemam cit jer necu da me banuju) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Promjena IP Adrese

Ma samo promijeni ime, ako i to ne pomogne, onda keycode, iako ces na taj nacin resetirat levele. 

Google is NOT your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice