Prebacivanje datoteka na tablet

poruka: 13
|
čitano: 2.129
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Prebacivanje datoteka na tablet
Pozdrav, imam jedno pitanje, imam tomato tarifu od 2 gb prometa, za moje potrebe to mi je premalo. Nemam flat rate niti wifi, pa mi je to jedina opcija kako mogu ic na net. Zanima me dali bi se neke velike datoteke( npr.bug tv epizode) mogle prebacit na moj dropbox ili slicne servise, mozda cak i preko maila, pa da ja onda to samo skinem lokalno na memoriju tableta, posto bi vec to bilo uploadano, a ne da mi skine megabajte sa tarife? Npr. da mi frend skine bug tv epizodu, posalje je na moj dropbox i onda ja to skinem sa dropboxa na tablet bez trosenja tarife i megabajta. Nadam se da ste skuzili kaj sam mislio pitat, pa ako moze odgovor, hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Prebacivanje datoteka na tablet
gamingman91 kaže...
i onda ja to skinem sa dropboxa na tablet bez trosenja tarife i megabajta.

Pa i u toj varijanti bi ti se trošio net promet .

9 godina
neaktivan
Nikako se nemoze skinut datoteka sa dropboxa ili slicnih servisa odmah na memoriju tableta, lokalno? Ja sam mislio da npr. ako je vec nesto uploadano na moj dropbox, ako onda taj vec uploadani sadrzaj zelim skinut na neki drugi uredaj npr. tablet da ne skida megabajte i promet, vec se odmah prebaci na tablet bez skidanja megabajta, al ocito nemoze?
9 godina
neaktivan
Meni npr. frend na svom kompjuteru skine bug tv, onda to prebaci meni na moj dropbox(ako se moze to tako) i ja onda preko dropboxa skinem na tablet? Znaci na uploadu na moj dropbox on ce potrosit internet promet, a nije mi jasno vec kad je jednom uploadano, dal ce i meni skinut promet u downloadu, zavisno o velicini? Ja sam mislio jednom kad se uploada, vise se ne trosi na bandwith u downloadu , npr. kao kad jednom skinete nesto na komp, vise vam nece skidat promet za download, nego onda to mozete prebacivat na usb, tablet itd.
11 godina
protjeran
gamingman91 kaže...
Meni npr. frend na svom kompjuteru skine bug tv, onda to prebaci meni na moj dropbox(ako se moze to tako) i ja onda preko dropboxa skinem na tablet? Znaci na uploadu na moj dropbox on ce potrosit internet promet, a nije mi jasno vec kad je jednom uploadano, dal ce i meni skinut promet u downloadu, zavisno o velicini? Ja sam mislio jednom kad se uploada, vise se ne trosi na bandwith u downloadu , npr. kao kad jednom skinete nesto na komp, vise vam nece skidat promet za download, nego onda to mozete prebacivat na usb, tablet itd.

Svaki upload i download troši internet promet , samo je pitanje da li taj promet ostvaruješ kroz npr wifi , ili net paket kod tvog operatera , ....  Uglavnom, promet se ostvari , i neko bu ga već platio ovako ili onako.

Ako tebi tvoj kompa i uploada datoteke na tvoj online dropbox account, on tom prilikom troši net promet na upload. kada ćeš ti htjeti sa svog dropbox accounta te datoteke htjeti prebaciti na lokalno računalo ( tablet, mobitel, nebitno ) tada će se tebi trošiti net promet ( jer će se podaci prebacivati sa dropbox servera na tvoj disk... ) ....

9 godina
neaktivan
Ja sam mislio da se moze prebacit na tablet bez downloada, ali posto je dropbox server, sad mi je jasno. Znaci nema nikakve druge slicne opcije?
11 godina
protjeran
gamingman91 kaže...
Ja sam mislio da se moze prebacit na tablet bez downloada, ali posto je dropbox server, sad mi je jasno. Znaci nema nikakve druge slicne opcije?

Imaš gomilu free wifi mreža, od onih gradskih, pa do onih po kafićima i u trgovačkim centrima. A uvjek možeš i zamoliti nekog od susjeda koji imaju flat internet

( znači račun mu je isti bez obzira koliko prometa ostvario )  da ti omogući konekciju a ti mu zauzvrat platiš mjesečno neku siću ( pizza + vopi , i bog te veseli ) ...

13 godina

Uzmeš tablet,spojiš se negdje na wi-fi,instaliraš aplikaciju TubeMate(nije u Trg.Play) i skineš Bug TalkShow u rezoluciji koja ti odgovara ili da ti netko to skine preko pc na micro sd pa istu samo ubaciš u tablet.Ne znam dali si iz Zg ali neka mijesta gdje je wi-fi besplatan a da nisu kafići su:Sveučilišna knjižnica,AvenuMall,Bolnica Sv.Duh...

Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 14:14 (ZdravkoZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nisam iz zg, iz malog mjesta sam i neznam dal uopce ima free wifi :) nego ovaj tubemate, to je za?
13 godina

Aplikacija za skidanje videa s YouTube-a

Može i ovako; pošalješ mi poštom micro sd i ja ti na nju stavim epizode Bug TvShouwa,i pošaljem ti nazad.To je trošak od 3.kune!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 16:25 (ZdravkoZ).
9 godina
neaktivan
E pa to je super ideja, ali imam samo od 2 gb micro sd, imam samsung galaxy note 8.0 koji ima 16 gb.
13 godina
Jedna epizoda u Vga rezoluciji je oko 300 mb dok je u Hd oko 800 mb,ovisi o duljini videa,one starije epizode su dosta kraće...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imam jos jedno pitanje, koliko se moze trosit prometa tj. megabajta na tim free wifi spotovima? Imaju kakva ogranicenja, kako oni to kontroliraju da ne dode do preoptercenja bandwitha?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice