- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa i u toj varijanti bi ti se trošio net promet .
Svaki upload i download troši internet promet , samo je pitanje da li taj promet ostvaruješ kroz npr wifi , ili net paket kod tvog operatera , .... Uglavnom, promet se ostvari , i neko bu ga već platio ovako ili onako.
Ako tebi tvoj kompa i uploada datoteke na tvoj online dropbox account, on tom prilikom troši net promet na upload. kada ćeš ti htjeti sa svog dropbox accounta te datoteke htjeti prebaciti na lokalno računalo ( tablet, mobitel, nebitno ) tada će se tebi trošiti net promet ( jer će se podaci prebacivati sa dropbox servera na tvoj disk... ) ....
Imaš gomilu free wifi mreža, od onih gradskih, pa do onih po kafićima i u trgovačkim centrima. A uvjek možeš i zamoliti nekog od susjeda koji imaju flat internet
( znači račun mu je isti bez obzira koliko prometa ostvario ) da ti omogući konekciju a ti mu zauzvrat platiš mjesečno neku siću ( pizza + vopi , i bog te veseli ) ...
Uzmeš tablet,spojiš se negdje na wi-fi,instaliraš aplikaciju TubeMate(nije u Trg.Play) i skineš Bug TalkShow u rezoluciji koja ti odgovara ili da ti netko to skine preko pc na micro sd pa istu samo ubaciš u tablet.Ne znam dali si iz Zg ali neka mijesta gdje je wi-fi besplatan a da nisu kafići su:Sveučilišna knjižnica,AvenuMall,Bolnica Sv.Duh...

Aplikacija za skidanje videa s YouTube-a
Može i ovako; pošalješ mi poštom micro sd i ja ti na nju stavim epizode Bug TvShouwa,i pošaljem ti nazad.To je trošak od 3.kune!?