Hehe ma cuj... po meni ja bacanje para i showoff kuciste npr antec od 1000 kn... bez daljnjeg, kvaliteta je tu, hladjenje je vrhunsko (protok zraka), izgled vrhunski, ali drzi komponente ko i ovo moje od 300 kn. Takodjer mi je showoff graficka od npr 2K kn... znaci radi igara kupovat komponente koje toliko kostaju ili radi izgleda ili radi igrica, to je meni bacanje novaca i showoff... Dobra periferija kosta ali kad uhvatis istu u ruku ili pokusat tipkati onda vidis zasto si je platio koliko si je platio. Po meni monitor, mis i tastatura nisu stvari na kojima treba stediti, monitor pogotovo (to sam nazalost naucio na tezi nacin, ne svojom krivicom...)
gle...ok je za profesionalne stvari koje koriste ljudima za posao (cad, photo, modeliranja svakojaka)
ali gamerski mis??? kaj to postoji??? looooool
1200 i vise kuna za takvu glupost...???? imam dobru placu i mogu si priustiti bez problema...ali zasto??? kad jednako dobro igram i sa socijalom od misa za 69 kn ... probao sam i razorove proizvode skoro sve... i da budem iskren, jedino kaj imaju je bolji izgled... ove dpi điđa miđe pustite...presmotano je igrat s njima.. sto tipki na njemu, svemirski izgled koji smeta u ruci, neki kotačići koji ni sami ne znaju šta rade gore... nespretan za rukovat u igrama... nemogu s skupim misevima igrat
a uostalom, svakih mjesec dana roknem barem jednog u zid tako da....
tak da ovi socijalni su i jeftiniji i (meni osobno) puuuuno bolji za igrat
EDIT: tipkovnica skuplja malo do 500 kn je u redu... zbog samih tipaka ( koliko se čuje kad udaraš po njima, kak se brzo trose, i kako brzo reagiraju)...
i podloga za miš je sasvim u redu, malo pametnija od onih spužvastih... razor bilo koja
Ja toliko ne marim za tipkovnicu, zapravo jesam ali mi najviše odgovaraju one s dubokim tipkama kakve su obično jeftine. Trenutni primjerak mi je mislim koštao 120 kn. Ali miš, to se mora kupit ergonomski i precizno, mijenjaš ga jedanput u 5 godina, nema smisla štedit. Dugoročno isplatiš bilo kakvo ulaganje, pogotovo ako ga koristiš za bilo kakav rad. Da se dotaknem i igranja, trenutno (vjerovatno još idućih 3-4 godine) imam Razera Copperhead i kada netko kaže da fraga jednako s takvim mišem i geniusem od 50 kn (kojeg sam imao na laptopu) onda to u prijevodu znači "nemam para za bolje pa sam malo ljubomoran". A ako netko gubi s boljim i gorim mišem jednako, onda to znači da jednostavno ne zna igrat. Bez obzira koliko ja dobre tenisice nosio, u nogometu i košarci ču izgorit neslavno.
sva sreca sto postoje akcije (prije nekoliko mjeseci u hgspot-u tipkovnica+mis+zvucnici za 69 kn) lol
dobro što sam ja svog predatora kupio za 200 kn(dosta jeftino za što nudi).
zbilja mi je drago što sam ga kupio, u igrama mogu brže kontrole...
Ja toliko ne marim za tipkovnicu, zapravo jesam ali mi najviše odgovaraju one s dubokim tipkama kakve su obično jeftine. Trenutni primjerak mi je mislim koštao 120 kn. Ali miš, to se mora kupit ergonomski i precizno, mijenjaš ga jedanput u 5 godina, nema smisla štedit. Dugoročno isplatiš bilo kakvo ulaganje, pogotovo ako ga koristiš za bilo kakav rad. Da se dotaknem i igranja, trenutno (vjerovatno još idućih 3-4 godine) imam Razera Copperhead i kada netko kaže da fraga jednako s takvim mišem i geniusem od 50 kn (kojeg sam imao na laptopu) onda to u prijevodu znači "nemam para za bolje pa sam malo ljubomoran". A ako netko gubi s boljim i gorim mišem jednako, onda to znači da jednostavno ne zna igrat. Bez obzira koliko ja dobre tenisice nosio, u nogometu i košarci ču izgorit neslavno.

Ma svako neka kupuje sta hoce, ali ja ostajem pri svom
70-150kn miš
50-100kn tipkovnica
100-200kn kućište
I tako si ja lijepo ustedim dosta para i ostane mi vise za ono glavno- hardware.
A to sto vi date 600kn za kuciste iste velicine ko ovo od 100kn i sto nemorate stavit koji vijak nego imate onu plastiku i nemozete se porezat mene cisto boli briga, glavno da meni ostane 500 kunića u džepu, a vi se hvalite koliko hocete sto je vase kuciste lijepo.
Cak razmisljam da uopce ni nemam kuciste nego sve stavim na neki ormaric i da bude na zraku, sam ga pokrijem krpom kad neradim s njim, a vidis dobra ideja!
Ma svako neka kupuje sta hoce, ali ja ostajem pri svom
70-150kn miš
50-100kn tipkovnica
100-200kn kućište
I tako si ja lijepo ustedim dosta para i ostane mi vise za ono glavno- hardware.
A to sto vi date 600kn za kuciste iste velicine ko ovo od 100kn i sto nemorate stavit koji vijak nego imate onu plastiku i nemozete se porezat mene cisto boli briga, glavno da meni ostane 500 kunića u džepu, a vi se hvalite koliko hocete sto je vase kuciste lijepo.
Cak razmisljam da uopce ni nemam kuciste nego sve stavim na neki ormaric i da bude na zraku, sam ga pokrijem krpom kad neradim s njim, a vidis dobra ideja!
Za mis sam jos i spreman izdvojiti do 300Kn, ali za tipkovnicu ne bih dao vise od 100Kn...kad sa svojom "socijalnom" za 59Kn sahranim stotine takvih "JASAMGEJMERJERIMAMTIPKOVNICUIMIŠZASOMAIPOLKUNA" likova u MP-u!
Do malo prije sam koristio miš genius za 50kn, a kupio sam ga u 1. mjesecu 2004 godine. Zamijenio sam ga sa logitec RX1000 koji kosta 100kn(laserski,1200dpi-šta god to znacilo), i razlika izmedu onog geniusa i ovog rx1000 je u tome da nema razlike, isti kur**, imam jednako killova u cod 4 multyplayer itdl.
Rx1000 jedino malo bolje ocitava pokrete i sa vece visine od podloge i to je to.
Ja nisam pukao da dam preko 100-200kn za miš, a za tipkovnicu nema šanse da dam iznad 100kn.Koji ce mi onaj vrag logitech G15 sto ima mali ekrančić na kojemu pisu temperature LOL, to mi pokazuje i ATT u desnom kutu ekrana kad igram, a dodatne "programbilne" tipke mi netrebaju i ovak ih ima previse.
Evo moj frend kupio logitech G5 za 400-500kn i svejedno ga ubijam u cod 4, al glavno da on ima utege za miš hahahah