Moj komp:
Intel Pentium e5400 2.7ghz
2GB DDR2 rama
Ati Radeon HD 4670 512MB
320gb HDD
za
AMD Athlon II x2 240 2.8ghz
2GB DDR2 RAMA
Intergrana grafa
250GB HDD
+doplata s njegove strane od 250kn :D
0 | ISPLATI SE |
---|---|
25 | NE ISPLATI SE |
Moj komp:
Intel Pentium e5400 2.7ghz
2GB DDR2 rama
Ati Radeon HD 4670 512MB
320gb HDD
za
AMD Athlon II x2 240 2.8ghz
2GB DDR2 RAMA
Intergrana grafa
250GB HDD
+doplata s njegove strane od 250kn :D
0 | ISPLATI SE |
---|---|
25 | NE ISPLATI SE |
Ne isplati se baš... Ni vrit ni mimo kak bi se reklo, al nisi ni dao sve specke, tko zna kakve su ploče i napajanja...
Ne isplati se baš... Ni vrit ni mimo kak bi se reklo, al nisi ni dao sve specke, tko zna kakve su ploče i napajanja...
napajanja oba 400w,neznam za njegovu plocu koja je tocno,znam samo da ima 2 slota za rame :P
Pa bolji je ovaj tvoj PC nego ovo sto on tebi nudi
Pa bolji je ovaj tvoj PC nego ovo sto on tebi nudi
znam,ali on nudi jos 250kn,pa zato pitam
S tom tvojom grafom se valjda jošuvek da štogod odigrati, a s njegovom integrisanom teže, koja god da je (nešto u rangu HD 3200). Njegov hard je još manji, a za doplatu ne možeš kupiti bog zna šta (polovnu grafu kao onu koju već imaš?!). Ako situacija nije takva da ti tih 250kn trenutno mnogo znače, nema motiva za zamenu.
S tom tvojom grafom se valjda jošuvek da štogod odigrati, a s njegovom integrisanom teže, koja god da je (nešto u rangu HD 3200). Njegov hard je još manji, a za doplatu ne možeš kupiti bog zna šta (polovnu grafu kao onu koju već imaš?!). Ako situacija nije takva da ti tih 250kn trenutno mnogo znače, nema motiva za zamenu.
mislio sam za te novce kupiti neku drugu grafu,nezz kakvo je stanje bas na njuskalu s grafickama
mislio sam za te novce kupiti neku drugu grafu,nezz kakvo je stanje bas na njuskalu s grafickama
za 250 ne mozes ali za 350 mozes ovo ... samo je upitno to tvoje napajanje od 400W ... koja marka? Trazi ga 350
Neces dobru grafu nac za te novce,ponuda je slaba...
Bolje probaj prodati tu konfu sto sada imas,
dodaj si pare i kupi nesto novije.Jer ovo sto ti
ovaj nudi je nista.
njegov procesor je za dlaku bolji od tvoga (1700 u odnosu na 1600 bodova - Passmark), na HDD nemoj gledat jer nije toliko bitno ... piknut jos 2 Gb rama, onu hd 4870 i imas solidan komp
Bolje probaj prodati tu konfu sto sada imas,
dodaj si pare i kupi nesto novije.Jer ovo sto ti
ovaj nudi je nista.
sto jest jest, ja sam burazu za 1700 kn složio jako dobar stroj, sve novo osim grafe i napajanja, al on za taj komp tesko da moze dobit i 1200 kn
Za 2 mjeseca mi je rodjendan, tu mislim potrositi oko 300kn na komp
I mislio sam si da si ostavim ovaj komp koji imam pa za tih 300kn,kupim jos 2gb rama,i ako uspijem prodam svoju grafu (za 150kn,tak da ju cim prije prodam),dodam 200kn i za nekih 350kn kupim nes jace
Jel najbolje da to napravim?
3 | da |
---|---|
0 | ne |
Za 2 mjeseca mi je rodjendan, tu mislim potrositi oko 300kn na komp
I mislio sam si da si ostavim ovaj komp koji imam pa za tih 300kn,kupim jos 2gb rama,i ako uspijem prodam svoju grafu (za 150kn,tak da ju cim prije prodam),dodam 200kn i za nekih 350kn kupim nes jace
Jel najbolje da to napravim?
samo koji su rami jer tesko da ces naci ddr2 za male novce, dok primjerice imas 4Gb rama DDR3 za 150 kn na 1600 MHz ... ja sam sebi uzeo dvije pločice :D
samo koji su rami jer tesko da ces naci ddr2 za male novce, dok primjerice imas 4Gb rama DDR3 za 150 kn na 1600 MHz ... ja sam sebi uzeo dvije pločice :D
ddr2,nasao sam nekoliko po 100,120kn,tak da nije to problem:D
ddr2,nasao sam nekoliko po 100,120kn,tak da nije to problem:D
onda ti je to taman ... koje napajanje tocno imas jer bi ti bilo dobro da uzmes onu grafu dok nije otisla?!
onda ti je to taman ... koje napajanje tocno imas jer bi ti bilo dobro da uzmes onu grafu dok nije otisla?!
moj bed nije 400w moje napajanje
Pise mi Delux ATX-480W P4
http://www.conrad.at/ce/de/product/638172/DELUX-Power-Supply-480W-ATX-TC-P4 tocno ovo
moj bed nije 400w moje napajanje
Pise mi Delux ATX-480W P4
http://www.conrad.at/ce/de/product/638172/DELUX-Power-Supply-480W-ATX-TC-P4 tocno ovo
uh, šrotex ... nedovoljno za hd 4870
A ovako i ja imam neko napajanje smece.
I vrti moju 6850 grafu.Vjerujem da ce je potegnut.
A ovako i ja imam neko napajanje smece.
I vrti moju 6850 grafu.Vjerujem da ce je potegnut.
a vrijedi onda probat i s Hd 4890, koja ipak trosi dosta vise struje