Ventilatori

poruka: 48
|
čitano: 8.695
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ventilatori

ma nije to onaj bjeli sto moze i na napajanje ,,

neg je malehan utor vuceme da ide na maticnu

nesto sam nasao o maticnoj

1. 1 x 24-pin ATX main power connector
  2. 1 x 4-pin ATX 12V power connector
  3. 1 x floppy disk drive connector
  4. 1 x IDE connector
  5. 4 x SATA 3Gb/s connectors
  6. 1 x CPU fan header
  7. 2 x system fan header
  8. 1 x power fan header
  9. 1 x front panel header
  10. 1 x front panel audio header
  11. 1 x CD In connector
  12. 1 x S/PDIF Out header
  13. 2 x USB 2.0/1.1 headers
  14. 1 x clearing CMOS jumper
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 11:14 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ventilatori

Nabavio sam ventilatore i jako sam zadovoljan, temperatura mi se u kučistu spustila  10 C, e sad zanima me kako vidjeti ili pomocu kojeg programa brzinu vrtnje ventilatora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ventilatori

kakve si stavio i gdje

i mene zanima imal koji program

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ventilatori

Stavio sam 2 typhoona gentle sa 1150 rpm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
RE: Ventilatori
legend kaže...

Nabavio sam ventilatore i jako sam zadovoljan, temperatura mi se u kučistu spustila  10 C, e sad zanima me kako vidjeti ili pomocu kojeg programa brzinu vrtnje ventilatora?

ako si ih spojio na matičnu onda možeš naprimjer s everestom ili speedfan

ako si spojio na molex onda nikako

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
Ventilatori

da na molexu su obadva znaci nista, treba vjerovat proizvođaču...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
legend kaže...

da na molexu su obadva znaci nista, treba vjerovat proizvođaču...

onda računaj koliko bi trebao imat +/-5%

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
Ventilatori

jeli ako su oni mali utorcici to ide na maticnu,,,gdje se naleze tacno da nemoram traziti po maticnoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
tpg kaže...

jeli ako su oni mali utorcici to ide na maticnu,,,gdje se naleze tacno da nemoram traziti po maticnoj

da idu na matičnu...

čekaj malo da pogledam u kristalnu kuglu koju matičnu imaš pa ću ti reć {#}

pa imaš valjda oči...gledaj...

15 godina
Ventilatori

dobro nemora se ljutiti

btw:maticna je GA-P41-ES3G

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
moderator
tpg kaže...

dobro nemora se ljutiti

btw:maticna je GA-P41-ES3G

pa ako nemaš skini si upute od matične s neta i tamo ti ima lijepo označeno di su konektori

15 godina
Ventilatori
ev kupio sam vent. jedan uspjesno nalati se ispod napojne da izbaciva posao,i on radi kako treba hladi sto je najbitnije drzi centralnu ledenom,,dobio sam 15-20 hladniju centralnu,
al imam jedan problem on se okrece na 2,500 rpm,e imali kakav program da smanjivam brzinu,ili barem kad je u 2D da se smanji,a u 3D ide na max,gledao sam pomocu seed fana nemoze ,preko riva tunera,nemoce
e sad sam isao u BIOS i tamo sam nasao samo na koliko se okrece al na to polje mi ne dozvoljava da ide ako moze ko pomocui da malo smanjim ili barem ovo drugo sto sam naveo jel je prebucan..

BTW: uzeo sam neki manhattan i na maticnu je prikopcan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// ja sam sa svoga kućišta jednostavno skinuo obje stranice, i temperatura CPU i GPU mi je pala za 10 stupnjeva, a inače sam isto prvo stavljao više ventilatora u kućište, ali me je jako živcirala buka koju su stvarali, pa sam onda tako to rješio i sada sam zadovoljan. jedino što moram malo češće čistiti kućište od prašine, jer je otvoreno, ali nije ni to neki problem, jer volim svako malo pogledati unutrašnjost svoje mašine.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
15 godina
moderator

vjerojatno ti matična ne podržava promjenu brzine venta...

17 godina
neaktivan
// ja se ne kužim u fiziku, ali čisto seljački sam isprobaval, i sa Everestom sam mjerio temperature, i uglavnom sa otvorenim kućištem mi je ca. 10 stupnjeva manja temp. nego kada mi je ono zatvoreno. i što je najvažnije nemam 20 ventilatora nego samo 3, napajanje, cpu i grafička, i uopće nisu toliko glasni.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"

0 0 hvala 0
15 godina
Ventilatori

evo imam dvojbu oko ventova pa bih htio vase misljenje, htio bih uzeti 3 ventilatora uz ovog jednog sto trenutno imam jer ovih sa ledicama se rijesavam...

sada je pala dvojba izmedu Xilence i AC F12!

Koji je bolji za svoju cijenu...posto je xilence 21 KN, a ACF12 40 KN! Najvise me zanima glasnoca...

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ventilatori
definho kaže...

evo imam dvojbu oko ventova pa bih htio vase misljenje, htio bih uzeti 3 ventilatora uz ovog jednog sto trenutno imam jer ovih sa ledicama se rijesavam...

Koji je bolji za svoju cijenu...posto je xilence 21 KN, a ACF12 40 KN! Najvise me zanima glasnoca...

AC F12.

14 godina
Re: Ventilatori
definho kaže...

Imam AC F12x2 na vrhu casa haf 912 i jako sam zadovoljan, tihi su i dobro vuku zrak prema van, svakako preporuka

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice