Ventilator za kučište Thermaltake ISGC 120mm

poruka: 12
|
čitano: 4.728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Planiram kupiti ovaj ventilator pa ako ga netko ima zanima me jesu li zadovoljni s njim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 10:21 (draž).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Thermal take ima dosta bucne kulere,akoti to ne smeta.Jabihti radije preporucio nesto od cooler mastera.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ventilator za kučište Thermaltake ISGC 120mm

Imao sam ventilator od Coler mastera dobiven sa kučištem kompjutora,ali je več nakon 6 mjeseci počeo ispuštati iritantan zvuk poput cviljenja.Zamjenio sam ga sa Xilence i taj je procvilio nako par mjeseci,istina nešto manje.Trenutno imam Spire koji je katastrofa.Na 12 volti radi kao avion a na 7 volti je uredu,ali ima premali protok zraka.Zato mislim kupiti Termaltake jer ima veliki protok zraka na malom broju okretaja. Znam da Termaltake pojedine modele bučnih ventilatora, ali ovaj mi se čini da je među boljima.

16 godina
neaktivan

A jesi možda razmišljao o Scythe ventovima? Moja preporuka ti je OVAJ. Jest da je malo skuplji,al zato ima odličan protok zraka , a svejedno ostaje tih pri max brzini.

I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

hah , da lol probao si 5 vrsta ventilatora a nisi ni jedan koji valja, pa scythe slipstream obavezno , meni su svi rekli da su vrhunski ventovi , ja cu sad u cm 690 2 koji cu uzet s novom konfom stavit 2 slipstreama od 140.

15 godina
neaktivan

Več sam naručio Thermaltake pa ču vidjet kakvi budu.Za Scythe slipstrim sam na forumima pročitao da brzo prozuje ili slično kao kod mene.

15 godina
protjeran
microman kaže...

A jesi možda razmišljao o Scythe ventovima? Moja preporuka ti je OVAJ. Jest da je malo skuplji,al zato ima odličan protok zraka , a svejedno ostaje tih pri max brzini.

Kolko ovaj ima CFM-a?

15 godina
neaktivan

Scythe gentle typhoon 120 mm pri 1150 RPM ima protok 63m3/h dok Thermaltake ISGC 120mm pri 1300 RPM ima protok 58m3/h.

15 godina
protjeran
draž kaže...

Scythe gentle typhoon 120 mm pri 1150 RPM ima protok 63m3/h dok Thermaltake ISGC 120mm pri 1300 RPM ima protok 58m3/h.

A kolko je to CFM-a?

15 godina
neaktivan

Koliko sam napisao. CFM je kratica na engleskom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 12:32 (draž).
15 godina
draž kaže...

Planiram kupiti ovaj ventilator pa ako ga netko ima zanima me jesu li zadovoljni s njim.

MOja preporuka ako hoces tih vent koji radi odlican propuh je Scythe Gente Typhoon.

CFM = 63, ai totalno je tih tj. 16 dBa tako da sve preporuke, avrti se na 1150 okr/min.

Jedini vent koji sam imao tj. koji imam, a da mi je bolji od njega je Nanoxia no posto je nema vise za kupit izbacujemo je iz bilo kakvog izbora.

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05090815&id_artikl=050.908.151

Mislim da dalje ne trebas trazit. Thermaltake ima lose ventove, o CM necu ni pricat... Recimo oni na Cosmosu (koji bi trebali biti ok sa obzirom na cijenu kucista) su otisli za cca dva mj. (losi lezajevi).

Isto tako je bar meni ok Scythe Kama-Flex ako ih ima jos za uzeti...sva sreca sto sam se opskrbio sa njima pa ih imam za svoje potrebe i jako su dobri, ali Gente Typhoon su bolji, tisi i imaju veci CFM.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Dali se ovo da Thermaltake ima loše ventilatore odnosi na sve modele ili samo pojedine.Znam da oni sa naranđastim ventilatorom nevaljaju ništa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice