Evo pa pogledajte sami.....
EDIT: zajeb u naslovu teme, oprostite na pogrešci, molim moderatore da ako mogu da zamijene u ADM....
EDIT: zajeb u naslovu teme, oprostite na pogrešci, molim moderatore da ako mogu da zamijene u ADM....
A gle, barem su snizili cijenu za 2k.
Taj mora da je rađen od zlata.
od zlata i ima swarowski kristale, s time da ima žiroskop i touch screen,multi touch i u sebi ima i7 930+5870
FAIL!
Mene zanima što bi bilo da ja to naručim xD
best buy definitivno,idem sve zalihe kupiti i preprodavati skuplje
To nije nist strasno cista greska kod upisa brojki, iz mjeseca se vidi da nema veze cijena s nicim taj 19 monitor košta 900kn cini mi se.,Malo se pozamjesalo s brojkama i dodalo kaj ne treba pa je ispal ogroman broj i cijena, nema se tu kaj puno zamjerit ADM-u koji je jedan od najboljih ducana za kompove.
Samo? Odma lupujem dok se ne rasproda
To nije nist strasno cista greska kod upisa brojki, iz mjeseca se vidi da nema veze cijena s nicim taj 19 monitor košta 900kn cini mi se.,Malo se pozamjesalo s brojkama i dodalo kaj ne treba pa je ispal ogroman broj i cijena, nema se tu kaj puno zamjerit ADM-u koji je jedan od najboljih ducana za kompove.
normalno, to je najbolja firma sa koja se bavi prodajem komponenti u Hrvatskoj....ja sam samo htio ukazati na pogrešku, koja je meni jako smiješna!
Najbolje mi je kad poskupe npr i5-750 s 1450 kn na 1629 i onda piše ovako:
Stara cijena:1730kn
Nova cijena:1629
A STARA cijena je zapravo 1450 kn, i tako na svakom artiklu.
Nije malo sumljivo da je UVIJEK SVE na POPUSTU....?
evo ispravili su
Imaju dio "Rabljena roba" u 2 godine koliko ih pratim, NIKAD nisu imali ni jedan proizvod u tom dijelu, ne znam čemu im to...
Imaju dio "Rabljena roba" u 2 godine koliko ih pratim, NIKAD nisu imali ni jedan proizvod u tom dijelu, ne znam čemu im to...
Aha, i ja sam uvjek pokušavo dokučit čemu služi taj dio!?