Pozdrav!
Zanima me ako ima ovdje ikog ko se bavi Bitcoinom, interesiram se za USB ASIC cipove, krecu se oko 60-70$ na EBay-u koliko sam vidio i daju oko 330Mhasha, koliko je to isplativo uzeti s obzirom da se cijena 1BTC-a trenutno krece oko 750 - 800$... Jeli isplativo to uzet i koliko bi bio profit po komadu mjesecno?
Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
profit 0$ Imaš online kalkulatora koji će ti izračunati profit. To sam ja htio uzeti medutim kad sam izračunao da bi mi se vratila samo cetvrtina love nisam ni htio ulagati. Odavno se ne isplati rudariti bitcoin, osim ako imaš jako skupe mašine posebno izrađene za rudarenje koje koštaju nepitaj koliko. Ako se misliš baviti bitcoinom onda radije se igraj "brokera". Kupi pola,cetvrtinu, osminu bitcoina i uloži u neku drugu valutu i kad ta valuta poraste prodaje je za bitcoin i tako stalno. Ti usb erupteri su prije bili 7-10$, a danas su preko 70$ (novi), znaći u 3 godine narasla je cijena za 10 puta.
Odavno se ne isplati rudariti bitcoin, osim ako imaš jako skupe mašine posebno izrađene za rudarenje koje koštaju nepitaj koliko.
Tko zna da li je isplativo rudariti ako imam mašinu od 25-30GH/s ? Ako sam dobro računao 20-25kn dnevno bi zaradio, a 10 bi otišlo na struju.
Evo mineri za jefta, da ne stoje bezveze i kupe prašinu!
http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/asicminer-sapphire-usb-erupter-bitcoin-sha-miner-oglas-11028373
Za što se taj ASIC miner može još koristit osim za minati?