SATA pržilica kabel

poruka: 10
|
čitano: 3.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
SATA pržilica kabel

Pozdrav! Imam jedan problem, kupio sam SATA pržilicu, a kada sam otvorio komp i zvadio staru pržilicu ona je imala onaj stariji utor kabela. Jel mi može netko molim vas nać na ebay-u ili neke naše trgovine neki kabel konverter  s kojim mogu spojiti SATA POWER I SATA DATA utor za pržilicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SATA pržilica kabel

To ne postoji.
Eventualno dodatni PCI PATA kontroler.
A pa kaj nemaš na ploči SATA konektore? 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: SATA pržilica kabel
Ivan1512 kaže...

Pozdrav! Imam jedan problem, kupio sam SATA pržilicu, a kada sam otvorio komp i zvadio staru pržilicu ona je imala onaj stariji utor kabela. Jel mi može netko molim vas nać na ebay-u ili neke naše trgovine neki kabel konverter  s kojim mogu spojiti SATA POWER I SATA DATA utor za pržilicu

sata to ide to sam upisao u sveznajućeg, jeste da  prvi prikazuju sata diskove na ide kabel, možda radi i na pržilici

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
17 godina
SATA pržilica kabel

Hm, prilično sam sumnjičav na takva rješenja...

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
SATA pržilica kabel

Koju maticnu imas ?  Trebao bi na njoj imat SATA konektore !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SATA pržilica kabel

slican problem kao i ivan. radi se o dvd uredjaju s tim da ja imam tanki sata kabel za data. treba mi sata power onaj siri. molio bi nekog da mi kaze gdje to mogu naci i da li uopce ima za kupiti. evo ako sam mozda malo nejasno objasnio nasao sam i sliku. da li tako nesto jos uvijek postoji i da li se upotrebljava kod dvd uredjaja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: SATA pržilica kabel

e puno ti hvala. jos ja gledam danas pod kabeli i adapteri isto na links stranici i budala nisam se sjetio pogledat pod dodaci za napajanja. xD

14 godina
neaktivan
SATA pržilica kabel

imaš i onaj koj ti ide pod 90 stupnjeva ako ćeš naopako stavljati hard da sakriješ kablove, pa pogledaj koji ti više paše.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
SATA pržilica kabel

o cemu se ovdje radi - pa jel moguce da nemas na maticnoj 2 sata utora

PR0MATRAC
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: