Mijenjam AC Freezer 7 pro ali samo tijelo bez ventilatora, imam i original kutiju.
Mijenjam za neki drugi hladnjak AM2, optiku DVD-RW,.........
Mijenjam AC Freezer 7 pro ali samo tijelo bez ventilatora, imam i original kutiju.
Mijenjam za neki drugi hladnjak AM2, optiku DVD-RW,.........
Trazim:
1. AMD Athlon II ili Obicni X2 (moze i neki phenom) _ AM2 da pase na mbo pod moj PC jer se moj sadasnji AMD Athlon 64 X2 5000+ shebao OC-anjem i sad se pregrijava, nestabilan je i znatno oslabljenih perfomansi.
2. Motorola V3 (za moju najdrazu jer jako zeli taj mob)
3. Maticnu plocu za Samsung U600 - imam jednog doma sve radi ali je maticna otisla.
Dajem: Poluispravan Apple iPhone 3G (flat kabel od power buttona je puknut. Kad se to poravi sve ce raditi.)_Pozeljna zamjena zadnje maskice jer je napuknjena - dajem ga za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom
Dajem Asus P5WD2 Premium MBO skupa s procesorom LGA775 P4, 3.2GHz - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom
Dajem PlayStation 2 - poluispravan -> Laser je crknut - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO
Motorolu V3 primam na poklon ili u zamjenu dajem zelembace ili nesto drugo. (isto vrijedi i za Samsung U600 mbo)
trebam amd athlon od barem 2.0 ghz. a zamjenu dajem stariji hardware (i/ili jedan stari komp)...
Prijatelju iz razreda se jučer spržila matična ploča. Ima procesor amd athlon II 5000+, tako da je socket AM2. Ako netko ima viška matičnu bili bi mu obojica zahvalni! Ili ako nađete neku na njuškalu za 20ak-30ak kuna.
Mogu ponuditi BonBon sim i internet kartice, nešto od led traka/led opreme, stari D-link ruter, još neke sitnice
Trazim montazni pribor za am2 socket od Zalmana cnps 9500 / 9700 ili od Thermaltake Tonic Tower.
Imam dosta toga za razmjenu..
Mjenjam Razer Piranha sluske bez mikrofona (slomljen) za 1GB DDR rama do 400mhz. Koprivnica i okolica (ili neko kome se da dolazit ovdje). PP
Prijatelju iz razreda se jučer spržila matična ploča. Ima procesor amd athlon II 5000+, tako da je socket AM2. Ako netko ima viška matičnu bili bi mu obojica zahvalni! Ili ako nađete neku na njuškalu za 20ak-30ak kuna.
Mogu ponuditi BonBon sim i internet kartice, nešto od led traka/led opreme, stari D-link ruter, još neke sitnice
Stvarno je spreman investirat dosta love u maticnu!
Sala, OFC. Sretno sa potragom!
P.S.
Ako netko hoce mjenjat am3 MBO za am2+ MBO uz moju doplatu, neka sibne PM.
(maticna je ova MSI iz "Moja kanta").
Trazim graficku u vrijednosti 300-400 kn.
U zamjenu dajem:
5.1 zvucnike
MicroSD 1 GB karticu
Thomson ruter
malo osteceni cooler Spire Fourier IV, pase na vecinu socketa
D Link Wireless USB
mozda jos nesto iskopam pa javim, moze i nadoplata ako izaberete jedno od ovoga sto nudim u zamjenu, ugl. ako imate nekakvu graficku javite se! (:
Nudim:
Treba mi mob, ispravan i otključan, pa ako netko ima neka ponudi
U obzir dolaze i dual-core LGA775 CPU, nVidia 9500GT/512MB/HDMI, SATA HDD.
Mjenjam Celerona 1,7GHz socket 478 za AT Tipkovnicu
Je li to ovo: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-cherry-g83-tipkovnica/101913.aspx ?
Mjenjam Celerona 1,7GHz socket 478 za AT Tipkovnicu
Je li to ovo: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-cherry-g83-tipkovnica/101913.aspx ?
Je, trebam bilo kakvu sa tim velikim DIN konektorom.
Dopeljo sam doma stari AMD K6-2 (500MHz) komp i matična ima taj konektor a bez tipkovnice nemogu ništa s njim.
Razmjenjujem 256 mb ddr ram za bilo sta :D
Mijenjam Vodafone usb stick k3565 otkjučan radi na sve mreže za DDR 2 800 memoriju min 1 gb
Trazim:
1. AMD Athlon II ili Obicni X2 (moze i neki phenom) _ AM2 da pase na mbo pod moj PC jer se moj sadasnji AMD Athlon 64 X2 5000+ shebao OC-anjem i sad se pregrijava, nestabilan je i znatno oslabljenih perfomansi.
3. Maticnu plocu za Samsung U600 - imam jednog doma sve radi ali je maticna otisla.
Dajem: Poluispravan Apple iPhone 3G (flat kabel od power buttona je puknut. Kad se to poravi sve ce raditi.)_Pozeljna zamjena zadnje maskice jer je napuknjena - dajem ga za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom
Dajem Asus P5WD2 Premium MBO skupa s procesorom LGA775 P4, 3.2GHz - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom
Dajem PlayStation 2 - poluispravan -> Laser je crknut - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO
Motorolu V3 primam na poklon ili u zamjenu dajem zelembace ili nesto drugo. (isto vrijedi i za Samsung U600 mbo)
Ajte forumasi
Mjenjam USB Wireless stick (star 2 mjeseca, komplet bundle, garancija) za neku noviju PCI bežičnu karticu, ponude na PP ili tu
Imam stariji printer hp deskjet 5550 trenutno bez tinti, i kabel za spajanje linije s kompom. Moguca razmjena za razno, neke ventove, filtre i slicno.
Pozdrav ekipo!
Tražim originalni kabel za IBM model M kliketušu (onaj odvojiv, s konektorom).
Slučajno sam nabavio jednu, restaurirao, ali nemam kabel.
Ima li neka dobra duša koja bi mi dala kabel u razmjenu za neki SCSi kontroler, grafičku, hrpu svakakvih malih hladnjaka, ventilatora, raznoraznih elektroničkih komponenti?
Ovako,
imam AMD ATI HD 4870X2 , ima problem ona radi daje sliku nema artefakte, ali nemogu joj instalirat drivere, probao sa Win xp, win 7, win 8 i uvijek isto neće drivere da instalira!!
evo iskreno i prošla je pečenje na 200C na 9,30min i ništa ostalo sve isto!!
Pa evo ako se tko hoće s njom zezat mijenjao bih je za nešto,
ponudite pa ćemo se dogovorit!!
Trazim:
Itko?
Imam i jedno i drugo ali je funkcionalnost upitna.
http://www.njuskalo.hr/kucista/codegen-300w-model-300x-oglas-3614110
http://www.njuskalo.hr/kucista/trust-450w-oglas-3614133
http://www.njuskalo.hr/kucista/k-mex-pk-400-400w-oglas-3614146
ne obazirite se na cijene..pa ako netko treba nešto od navedenog išao bih u zamjenu za razno ;)
Ovako,
imam AMD ATI HD 4870X2 , ima problem ona radi daje sliku nema artefakte, ali nemogu joj instalirat drivere, probao sa Win xp, win 7, win 8 i uvijek isto neće drivere da instalira!!
evo iskreno i prošla je pečenje na 200C na 9,30min i ništa ostalo sve isto!!
Pa evo ako se tko hoće s njom zezat mijenjao bih je za nešto,
ponudite pa ćemo se dogovorit!!
evo da dodam imam još jednu tj moj buraz ima 4870 grafu njegova stoji negdi već pola godine i više pokvarena
al koliko znam njegova baca artfekte pa isto ko hoće da se zeza snjom,
sutra idem u potragu za njom valjda ćemo je pronaći ko zna di je zatakno xd
pa isto nešto ponudite pa se dogovorimo!!
Edit: 4870x2 rezervirana!
Edit: obadvije su otšle grafe!!
mjenjam ps3 ps2 ps1 joysticke s usb konventerima za razno
Trazim Wlan karticu ili HDD od 500 GB na dalje.
Dajem kameru Toshiba P1.
Trazim:
I dalje trazim!!!
@Monopol - btw zgodna salica
Trazim MicroSD memorijsku karticu , min. 4gb , u zamjenu imam 5m onog kabla koji ide iz modema u komp (za internet) .
Ponude na PP .
Poklanjam!
Analogni satelitski receiver Skymaster XL 14 i
Radix Delta 2200 a oboje nema daljinski ali rade na univerzalni. Tko ih želi ja poklanjam! Otišlo tj poklonjen jednom ćovjeku s sajma u BJ!!!
Usput, ako netko ima na poklon jedan dvb-t prijemnik jer se moj nedavno pokvario pa nemogu gledat seriju SCI. Ako netko ima viška a da mu netreba molim da mi se javi na PP.
Srdaćno Vam zahvaljuljem! Nello.