Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 755.868
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
17 godina
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

Mijenjam AC Freezer 7 pro ali samo tijelo bez ventilatora, imam i original kutiju.

Mijenjam za neki drugi hladnjak AM2, optiku DVD-RW,.........

Core2Duo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trazim:

1. AMD Athlon II ili Obicni X2 (moze i neki phenom) _ AM2 da pase na mbo pod moj PC jer se moj sadasnji AMD Athlon 64 X2 5000+ shebao OC-anjem i sad se pregrijava, nestabilan je i znatno oslabljenih perfomansi.

2. Motorola V3 (za moju najdrazu jer jako zeli taj mob)

3. Maticnu plocu za Samsung U600 - imam jednog doma sve radi ali je maticna otisla.

Dajem: Poluispravan Apple iPhone 3G (flat kabel od power buttona je puknut. Kad se to poravi sve ce raditi.)_Pozeljna zamjena zadnje maskice jer je napuknjena - dajem ga za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom

Dajem Asus P5WD2 Premium MBO skupa s procesorom LGA775 P4, 3.2GHz - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom

Dajem PlayStation 2 - poluispravan -> Laser je crknut - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO

Motorolu V3 primam na poklon ili u zamjenu dajem zelembace ili nesto drugo. (isto vrijedi i za Samsung U600 mbo)

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 14:36 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

trebam amd athlon od barem 2.0 ghz. a zamjenu dajem stariji hardware (i/ili jedan stari komp)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prijatelju iz razreda se jučer spržila matična ploča. Ima procesor amd athlon II 5000+, tako da je socket AM2. Ako netko ima viška matičnu bili bi mu obojica zahvalni! Ili ako nađete neku na njuškalu za 20ak-30ak kuna.

Mogu ponuditi BonBon sim i internet kartice, nešto od led traka/led opreme, stari D-link ruter,  još neke sitnice

http://davidsblogtech.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trazim montazni pribor za am2 socket od Zalmana cnps 9500 / 9700 ili od Thermaltake Tonic Tower.

Imam dosta toga za razmjenu..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mjenjam Razer Piranha sluske bez mikrofona (slomljen) za 1GB DDR rama do 400mhz. Koprivnica i okolica (ili neko kome se da dolazit ovdje). PP

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
Dava kaže...

Prijatelju iz razreda se jučer spržila matična ploča. Ima procesor amd athlon II 5000+, tako da je socket AM2. Ako netko ima viška matičnu bili bi mu obojica zahvalni! Ili ako nađete neku na njuškalu za 20ak-30ak kuna.

Mogu ponuditi BonBon sim i internet kartice, nešto od led traka/led opreme, stari D-link ruter,  još neke sitnice

Stvarno je spreman investirat dosta love u maticnu! {#}

Sala, OFC. Sretno sa potragom! {#}

P.S.

Ako netko hoce mjenjat am3 MBO za am2+ MBO uz moju doplatu, neka sibne PM.

(maticna je ova MSI iz "Moja kanta").

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Trazim graficku u vrijednosti 300-400 kn.

U zamjenu dajem:

5.1 zvucnike

MicroSD 1 GB karticu

Thomson ruter

malo osteceni cooler Spire Fourier IV, pase na vecinu socketa

D Link Wireless USB

mozda jos nesto iskopam pa javim, moze i nadoplata ako izaberete jedno od ovoga sto nudim u zamjenu, ugl. ako imate nekakvu graficku javite se! (:

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 15:00 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nudim:

• HDD: WD Caviar WD800JB (WD800AAJB), 80GB/7200rpm/PATA.

Treba mi mob, ispravan i otključan, pa ako netko ima neka ponudi  {#}

U obzir dolaze i dual-core LGA775 CPU, nVidia 9500GT/512MB/HDMI, SATA HDD.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 18:11 (Eyekool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mjenjam Celerona 1,7GHz socket 478 za AT Tipkovnicu

ovakav konektor mora imat ovakav konektor mora imat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Špiro kaže...

Je li to ovo: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-cherry-g83-tipkovnica/101913.aspx ?

Jaco,moja mater te traži!
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Špiro kaže...

Je li to ovo: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-cherry-g83-tipkovnica/101913.aspx ?

Je, trebam bilo kakvu sa tim velikim DIN konektorom.

Dopeljo sam doma stari AMD K6-2 (500MHz) komp i matična ima taj konektor a bez tipkovnice nemogu ništa s njim.

14 godina
neaktivan

Razmjenjujem 256 mb ddr ram za bilo sta :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mijenjam Vodafone usb stick k3565 otkjučan radi na sve mreže za DDR 2 800 memoriju min 1 gb

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 7:06 (Dubravko1967).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Trazim:

1. AMD Athlon II ili Obicni X2 (moze i neki phenom) _ AM2 da pase na mbo pod moj PC jer se moj sadasnji AMD Athlon 64 X2 5000+ shebao OC-anjem i sad se pregrijava, nestabilan je i znatno oslabljenih perfomansi.

3. Maticnu plocu za Samsung U600 - imam jednog doma sve radi ali je maticna otisla.

Dajem: Poluispravan Apple iPhone 3G (flat kabel od power buttona je puknut. Kad se to poravi sve ce raditi.)_Pozeljna zamjena zadnje maskice jer je napuknjena - dajem ga za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom

Dajem Asus P5WD2 Premium MBO skupa s procesorom LGA775 P4, 3.2GHz - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO s pripadajućim procesorom

Dajem PlayStation 2 - poluispravan -> Laser je crknut - dajem za x3 x4 proc ili neku AM2+.AM3 MBO

Motorolu V3 primam na poklon ili u zamjenu dajem zelembace ili nesto drugo. (isto vrijedi i za Samsung U600 mbo)

Ajte forumasi {#}

15 godina
neaktivan

Mjenjam USB Wireless stick (star 2 mjeseca, komplet bundle, garancija) za neku noviju PCI bežičnu karticu, ponude na PP ili tu

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam stariji printer hp deskjet 5550 trenutno bez tinti, i kabel za spajanje linije s kompom. Moguca razmjena za razno, neke ventove, filtre i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipo!

Tražim originalni kabel za IBM model M kliketušu (onaj odvojiv, s konektorom).

Slučajno sam nabavio jednu, restaurirao, ali nemam kabel.

Ima li neka dobra duša koja bi mi dala kabel u razmjenu za neki SCSi kontroler, grafičku, hrpu svakakvih malih hladnjaka, ventilatora, raznoraznih elektroničkih komponenti?

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako,

imam AMD ATI HD 4870X2 , ima problem ona radi daje sliku nema artefakte, ali nemogu joj instalirat drivere, probao sa Win xp, win 7, win 8 i uvijek isto neće drivere da instalira!!

evo iskreno i prošla je pečenje na 200C na 9,30min i ništa ostalo sve isto!!

Pa evo ako se tko hoće s njom zezat mijenjao bih je za nešto,

ponudite pa ćemo se dogovorit!!

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Trazim:

Itko? {#}

16 godina
odjavljen

Imam i jedno i drugo ali je funkcionalnost upitna.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ninogulub kaže...

Ovako,

imam AMD ATI HD 4870X2 , ima problem ona radi daje sliku nema artefakte, ali nemogu joj instalirat drivere, probao sa Win xp, win 7, win 8 i uvijek isto neće drivere da instalira!!

evo iskreno i prošla je pečenje na 200C na 9,30min i ništa ostalo sve isto!!

Pa evo ako se tko hoće s njom zezat mijenjao bih je za nešto,

ponudite pa ćemo se dogovorit!!

evo da dodam imam još jednu tj moj buraz ima 4870 grafu njegova stoji negdi već pola godine i više pokvarena

al koliko znam njegova baca artfekte pa isto ko hoće da se zeza snjom,

sutra idem u potragu za njom valjda ćemo je pronaći ko zna di je zatakno xd

pa isto nešto ponudite pa se dogovorimo!!

Edit: 4870x2 rezervirana!

Edit: obadvije su otšle grafe!!

Nino
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 17:03 (Ninogulub).
17 godina

mjenjam ps3 ps2 ps1 joysticke s usb konventerima za razno

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 23:48 (BugHacker).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tražim stalak za slušalice! ( za na stolu )

Dajem šalicu->

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 22:50 (Monopol).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina

Trazim Wlan karticu ili HDD od 500 GB na dalje.

Dajem kameru Toshiba P1.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Trazim:

I dalje trazim!!!

@Monopol - btw zgodna salica {#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
15 godina
neaktivan

Trazim MicroSD memorijsku karticu , min. 4gb , u zamjenu imam 5m onog kabla koji ide iz modema u komp (za internet) .

Ponude na PP .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dajem USB za wireless internet, radi na sve OS-eve čak i LINUX!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poklanjam!

Analogni satelitski receiver Skymaster XL 14 i

Radix Delta  2200 a oboje nema daljinski ali rade na univerzalni. Tko ih želi ja poklanjam!     Otišlo tj poklonjen jednom ćovjeku s sajma u BJ!!!

Usput, ako netko ima na poklon jedan dvb-t prijemnik jer se moj nedavno pokvario pa nemogu gledat seriju SCI. Ako netko ima viška a da mu netreba molim da mi se javi na PP.

Srdaćno Vam zahvaljuljem!  Nello.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 17:43 (Nello).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice