Kako mislite novi ? pa taj hladnjak je izasao u isto vrijeme kao i themis,ereboss, aidos itd :D
ThemisEvo nema nitko jer je neisplativ kraj themisa i erebossa
Kako mislite novi ? pa taj hladnjak je izasao u isto vrijeme kao i themis,ereboss, aidos itd :D
Ja taj hladnjak uopce nisam vidio! Jel to ima kod nas?
da, mislim da ima, iako oni nisu uvoznici ali sigurno jos imaju 1kom na lageru :D
http://ninfomanka.com/index.php?route=product/product&product_id=1330&search=raijintek
ali ono, ako baš baš trebaš magazinrs ti je uvoznik i sigurno mogu nabaviti ako baš baš treba :D
da, mislim da ima, iako oni nisu uvoznici ali sigurno jos imaju 1kom na lageru :D
http://ninfomanka.com/index.php?route=product/product&product_id=1330&search=raijintek
ali ono, ako baš baš trebaš magazinrs ti je uvoznik i sigurno mogu nabaviti ako baš baš treba :D
samo se ti smij, 300kn, malo previse ipak!lp
Sa cijenom vani od 250kn je odlicna kupnja jer je bolji i veci od obicnog Themis-a, a napravljen je kako bi pomrsio racune skupljim premium hladnjacima (Noctua u12s i slicnima)...uz to sta dobro hladi, dobro i izgleda
S cijenom unutra, se ne isplati :D
Jer ja bi rađe uzo Ereboss ili napravio Themis s dva venta :D
Ja bi uzeo bolje Themis Evo jer mi je ljepsi, eto priznajem, a i funkcionalniji je...
bio sam u linksa, prije mjesec, dva, i vidio super nove hladnjake, sa jos boljom cijenom, i iako nisam nikad cuo za njih, kupio sam jedan, vodio sam se logikom- uzet cu onaj sa najvise heat-pipeova,,
ispalo je da taj model cak nije ni najskuplji od cijele kolekcije, vec negdje u sredini, radi se o Pallasu,,
jako sam zadovoljan s njim, ogroman vent, koji je inace super tanak, i jos bolje necujan,,
temperature idle 30-42 u loadu,, jos nikad nije ubrzao, stalno je na nekih 500-700rpm
Pa kako si pallas uzeo tom logikom kraj nemesisa, erebossa, themisa :-D
themis - 3 heatpipe-a
nemesis - 5 heatpipe-a
ereboss & pallas - 6 heatpipe-a
s tim da ereboss i pallas imaju isti veliki slim ventilator, i tu zavrsavaju slicnosti- ereboss ima puno vise "mesa", odnosno rebara koja mogu primiti i disipirati vise topline u manjem vremenskom periodu, te heatpipeovi su vertikalni, sto TEORETSKI pomaze boljoj cirkulaciji rashladne tekucine u njima, a u realnosti to sve rezultira time da ereboss postize bolje rezultate za 3 stupnja Celzijeva,,,
ta tri stupnja razlike meni nisu opravdala kupnju hladnjaka od kilograma metala, koji je i puno skuplji od pallasa, i nezgrapniji,,
osim toga je pallas horizontalan i velike povrsine i fino puse po vecini maticne,,,
sve ok, samo ja na takav komp sto ti imas ne bi sigurno ugrađivao pallasa, vec ako mora biti raijintek išao bi na nemesisa :D
taj pallas je ništa od hladnjaka, kada se taj tvoj procesor malo oc-a, ne samo da bude glasan vec bude i vrel...
a opet ako ne oc-as, onda si mogo kupiti i hladnjak po 100-150kn a ne 350, jer za 350kn ima dobrih hladnjaka :D
Ne kazem da on nije dobar, je, al čemu stavljati takvo što kada ti stanu i veci hladnjaci...
p.s. ereboss je 30kn jeftiniji od pallasa...
samo moje mišljenje
a covjek oce da mu puse po cijeloj ploci, stovise i slaze mu se s plocom(asus crvena), zakaj ne? par stupnjeva gore dolje nece nikoga ubiti:) , meni ok zgleda taj pallas (ali je preskup)!
moze koja slika setupa s njim ak ni problem!lp
jel tko uzimao Nemesis? Kako stoji s RAM-ima? pišem ovo jer ja imam sva 4 DIMM-a zauzeta,a nevidim nigdje info o tome. Pišem/pitam prije nego kliknem "naruči i dostavi" na adresu.
Ja imam nemesisa ferrari u hladjenju na zrak, kupio ga u futura-it za 500kn(http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/nemesis/) sve u svemu preporucam marku, tih a hladi ko grom.
i tako ja razmišljam o rhei ili lc-cc95, pa naletih na ovaj rewiev
http://www.pcekspert.com/clanak/raijintek-rhea-zelos-pallas/
i sad opet dileme.....
Koji od ovih ventova bi bio prikladan za i5 4690k i gigabyte z97 ploču te oc ovog proca na 4.0-4.2 ghz. Jel erboss overkill?
i tako ja razmišljam o rhei ili lc-cc95, pa naletih na ovaj rewiev
http://www.pcekspert.com/clanak/raijintek-rhea-zelos-pallas/
i sad opet dileme.....
koji god uzmeš neceš pogriješiti, oba imaju 4pin konektor i oba su nečujna u silent modeu.
Ovaj review je ocani proc koji se jžesno grije i rhea je bila max opterečena i naravno da je tako bučna, kao što je svaki taj mali hladnjak kada se odfrlji na max
Rheu inam a imam i lccc, oboje su idealni sa proceve koji se ne ocaju i ne griju jako
Koji od ovih ventova bi bio prikladan za i5 4690k i gigabyte z97 ploču te oc ovog proca na 4.0-4.2 ghz. Jel erboss overkill?
Nije overkill , slobodno ga uzmes !
Raijintek nudi dodatnu podršku za AMD platforme
Odsada je montaža hladnjaka moguća tako da CPU vent. stoji paralelno sa RAM modulom.
Raijintek nudi dodatnu podršku za AMD platforme
Odsada je montaža hladnjaka moguća tako da CPU vent. stoji paralelno sa RAM modulom.
Kad sam vidio naslov baš sam pomislio jel ovo sa sikire, kad ono jest.
Jel ima tko ovo kućište? RAIJINTEK Agos