Procjene vašeg hardvera zaključana tema

poruka: 1.506
|
čitano: 531.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Procjene vašeg hardvera
Tomo53nja kaže...

Svidalo se tebi lil ne, Barracuda 7200.11 500gb je proizvod s greskom. Kraj rasprave. Ne zelim vise spamati, googlaj malo pa ces naci razloge.

Uostalom uvijek uleti neka dobra ponuda, kao tebi za hdd, samo treba pratiti.

clock2much
13 godina
protjeran
Tomo53nja kaže...
mate960 kaže...

ZA HDD dobije 200kn bez problema. Gdje to ima 500gb HDD za 250kn?

Prije 2 ili 3 mjeseca su se prodavali od 500 gb za 280 kn pa nisu odlazili,tj nisu se prodavali po cemu onda skoro pa duplo manji disk vrijedi 200 kn,a ja sam jos za primjer,nasao 640 Gb wd blue za 300 kn??? Eto svi su ti dokazi navedeni...200 kn neka stavi na njusku,ovdje oko 180 kn...

mate960 kaže...
Tomo53nja kaže...

Sto se tice prvog linka naletio si na dobru ponudu. Sto se tice drugog, hmm, Barracuda 7200.11 500gb, to je proizvod s greskom, ne? Zar nisu otkazivale 500gb verzije 7200.11 serije?

Tu je na forumu prodan disk od 640 GB za 300 kn.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/procjena-wd-caviar-blue-640-gb/154201.aspx

Za 500 GB po meni je najrealnija cijena 250 kn.

13 godina
protjeran
GalGadot kaže...
Tu je na forumu prodan disk od 640 GB za 300 kn.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/procjena-wd-caviar-blue-640-gb/154201.aspx

Za 500 GB po meni je najrealnija cijena 250 kn.

Eto jos dokaza i potvrde ovim nevjernima,ponuda ima i 320 gb ne vrijedi 200 kn nikako,kraj price...Hvala kolega na linku i tocno si rekao za 500 gb disk...{#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 18:22 (XXX-Man).
13 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...

Eto jos dokaza i potvrde ovim nevjernima,ponuda ima i 320 gb ne vrijedi 200 kn nikako,kraj price...Hvala kolega na linku i tocno si rekao za 500 gb disk...{#}

Upravo tako ja sam kupio 1 terabajt green odlican je ajmo reci i platio sam ga 400 kuna mislim da je cijena realna 500 giga 250 kuna i 250 giga 150 kuna A 1 terabajt 400 kuna {#}

Curo ja znam da se ja tebi svidjam a ti meni??
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 10:08 (XXX-Man).
15 godina
Procjene vašeg hardvera
Thermaltake Armor Junior - crni sa dva ventilatora, verzija bez prozirne stranice.
Asrock A790GXH/128M - bez garancije

Ako može procjena.
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Thermaltake Armor Junior - crni sa dva ventilatora, verzija bez prozirne stranice.
Asrock A790GXH/128M - bez garancije

Ako može procjena.

Matična cirka 220 do 250 kuna bez garancije

Thermaltake Armor Junior hmm a neznam negdje 250 kuna ajmo reci

Curo ja znam da se ja tebi svidjam a ti meni??
16 godina
neaktivan

Prebačeno na novu stranicu.

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 14:07 (The Man).
14 godina
Procjene vašeg hardvera
Pozdrav.
Trebala bi mi procjena za maticnu Gigabyte Z68X-UD3P-B3. Ploca dolazi u bulk verziji, ima samo zadnji limic, tako je i kupljena. Garancija vrijedi jos malo vise od godinu dana, moram jos tocno provjeriti na racunu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Procjene vašeg hardvera

Trebao bi procjenu Gigabyte HD6870 Windforce X3 kupljena tj dobivena u zamjenu za 6850Toxic 02.2012. imam sav bundle i imam naravno račun uz nju 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Trebao bi procjenu Gigabyte HD6870 Windforce X3 kupljena tj dobivena u zamjenu za 6850Toxic 02.2012. imam sav bundle i imam naravno račun uz nju 

Realna procjena ovog izvrsnog nereferentnog modela je 1.050Kn budući da ima jamstvo.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
14 godina
Procjene vašeg hardvera

Corsair H70 vodeno staro 1 godinu ima sve što dolazi uz njega i ima garanciju molio bi procjenu 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Corsair H70 vodeno staro 1 godinu ima sve što dolazi uz njega i ima garanciju molio bi procjenu 

480 Kn.

14 godina
neaktivan
Procjene vašeg hardvera

Evo ovako, prodajem laptop star skoro 4 godine, model Asus X59SR-AP052C. Sve radi odlično no bateriju je potrebno zamjeniti te je nastao problem s ekranom-pukle su nosilice ekrana te ekran ne može stajati samostalno okomito već mora biti naslonjen na nešto. Karakteristike laptopa su ove:

Procesor: Intel dual-core T3200 (2.0GHz)
Zaslon: 15.4" WXGA (1280x800)
Radna memorija: 2GB DDR2
Čvrsti disk: 250GB SATA 
Optički uređaj: DVD+-RW 
Grafička kartica: ATi Radeon HD3470 (512MB)
Povezivanje: modem, LAN, WLAN
Ostalo: USB2.0 x 4, ExpressCard, VGA, AudioOut, MicIn, CR, BT, Webcam

Molim da mi kažete koja bi bila realna cijena za prodaju.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1000 kuna
14 godina
neaktivan

Može li cijena bit veća od 1000?

17 godina
neve111 kaže...

Može li cijena bit veća od 1000?

može na njuškalu 1200kn

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
17 godina
Procjene vašeg hardvera

Molim procjenu

SSD OCZ Agility III 120gb sa garancijom i računom ispravan naravno

Također molim procjenu za Thermaltake Xaser VI kučište u solidnom stanju ipak je staro 4 godine.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 17:17 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Molim procjenu

SSD OCZ Agility III 120gb sa garancijom i računom ispravan naravno - 500 kn

Također molim procjenu za Thermaltake Xaser VI kučište u solidnom stanju ipak je staro 4 godine. - 300kn bi ja rekao!

Eto ti odokvativna procjena :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
17 godina
AbeDomeNuS kaže...
toxic kaže...

Molim procjenu

Također molim procjenu za Thermaltake Xaser VI kučište u solidnom stanju ipak je staro 4 godine. - 300kn bi ja rekao!

za SSD se slažem ali bogami za kučište ne... Dan danas je još uvijek super.. Cable managment je na njemu izvesti prelagano BIG TOWER odličnog izgleda... btw je da to nista ne mjenja ali kupio sam ga za 2200kn kada sam ga kupovao :(

da nebi bilo zabune postoji i mid tower.

ovo je moje

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1227&ID=1420#Tab1

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 17:23 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
AbeDomeNuS kaže...
toxic kaže...

Molim procjenu

za SSD se slažem ali bogami za kučište ne... Dan danas je još uvijek super.. Cable managment je na njemu izvesti prelagano BIG TOWER odličnog izgleda... btw je da to nista ne mjenja ali kupio sam ga za 2200kn kada sam ga kupovao :(

ovo je moje

Ah slušaj, kućište je dobro, glomazno, ovakvo onakvo, al nevjerujem da bi mogao dobiti puno više, max nekih 500 kn jer ipak, 2200 je koštao kad je izašao, al to je bilo prije 4 godine, a to je dugo razdoblje...

EDIT: Možeš probat i sa više, npr 600 pa spuštat, al čemu svrha kad ima odličnih kućišta već po toj cijeni.... Slažem se, big tower je, prostrano bla bla, al novije tehnologije, čvršća izgradnja, manja težina, front paneli, HDD kavezi, rupe za aftermarket hladnjake, bolji CM itd itd....

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 17:27 (AbeDomeNuS).
17 godina
AbeDomeNuS kaže...
toxic kaže...
AbeDomeNuS kaže...
toxic kaže...

Molim procjenu

ovo je moje

Ah slušaj, kućište je dobro, glomazno, ovakvo onakvo, al nevjerujem da bi mogao dobiti puno više, max nekih 450 kn jer ipak, 2200 je koštao kad je izašao, al to je bilo prije 4 godine, a to je dugo razdoblje...

Danas za 700kn ne možeš kupiti bolje kučište od ovoga i to je činjenica a da ne pričam za 450kn.. uglavnom kušište ostaje gdje je skužio sam da se ne isplati davati za mizerne pare SSD može na prodaju

btw, ovaj ima sve kaj si naveo i moze se maknut mbo tray btw što ne mozes na vecini kucista :) takoder je napajanje podesivo mozes ga stavit i gore i dolje i tak dalje da ne nabrajam.. vodeno hladenje moze biti postavljeno naprijed i iza kucista te izvan kucista da ga isto nosi :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 17:29 (toxic).
15 godina
neaktivan
Procjene vašeg hardvera

Sutra bih trebao uzet Samsung Galaxy mini 2 za 100kn u T-Comu jer je neka akcija za produljenje ugovora max-adsla. Za koliko bi ga ja stvarno mogao prodat, mislio sam ga stavit za 700kn, pa me zanima da li bi to proslo? Mislim ga prodavat zapakiranog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi u Algoritmu košta 999 kuna! Stavi 666 da bude zlo i naopako!
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Na koliko procjenjujete laptop pod Moj PC?

Toshiba A300D-21D

CPU : AMD Turion X2 2,20Ghz

GPU : ATI Radeon HD3650

HDD : WD Scorpion Blue 320GB

RAM : 4096 MB ddr2

U odlicnome stanju, sa original kutijom, torbom, svim papirima, racunom, isteklom garancijom itd. Potpuno ispravan.

14 godina
neaktivan
Gman kaže...

Na koliko procjenjujete laptop pod Moj PC?

Toshiba A300D-21D

CPU : AMD Turion X2 2,20Ghz

GPU : ATI Radeon HD3650

HDD : WD Scorpion Blue 320GB

RAM : 4096 MB ddr2

U odlicnome stanju, sa original kutijom, torbom, svim papirima itd. Potpuno ispravan.

1.900 Kn realno, možda koja stotka više na njušci.

neve111 kaže...

Evo ovako, prodajem laptop star skoro 4 godine, model Asus X59SR-AP052C. Sve radi odlično no bateriju je potrebno zamjeniti te je nastao problem s ekranom-pukle su nosilice ekrana te ekran ne može stajati samostalno okomito već mora biti naslonjen na nešto. Karakteristike laptopa su ove:

Procesor: Intel dual-core T3200 (2.0GHz)
Zaslon: 15.4" WXGA (1280x800)
Radna memorija: 2GB DDR2
Čvrsti disk: 250GB SATA 
Optički uređaj: DVD+-RW 
Grafička kartica: ATi Radeon HD3470 (512MB)
Povezivanje: modem, LAN, WLAN
Ostalo: USB2.0 x 4, ExpressCard, VGA, AudioOut, MicIn, CR, BT, Webcam

Molim da mi kažete koja bi bila realna cijena za prodaju.

Hvala

1.000 Kn ako dobiješ, gladi bradu. Ja za jači od tog (imaš i temu otvorenu), s pokvarenom pločom, ali izvrsnim ekranom i baterijom nisam mogao dobiti ni 1.100Kn.

16 godina
neaktivan
LOL na komentar. Pa ploča je kod laptopa ono voće u srcu bombona. Najbitniji deo!
14 godina
neaktivan
The Man kaže...
LOL na komentar. Pa ploča je kod laptopa ono voće u srcu bombona. Najbitniji deo!

Hvala na info, nisam to znao bez tebe. Uglavnom, raspitao sam se malo baš za taj model, ≈900Kn i problem riješen.

13 godina
Procjene vašeg hardvera

Pozdrav zanima me dali ovaj procesor vridi ovoliko para a ako ne koliko mislite da je http://m.njuskalo.hr/procesori/phenom-ii-x-4- 925-oglas-6009595 i ocu li osjetit neku veliku razilku sta se tice igara posto trenutno imam amd athlon 64 x2 5400+.....ploca mi je asus m2n-sli i kolika san vidija ovaj procesor moze na nju.....LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smretko kaže...

Pozdrav zanima me dali ovaj procesor vridi ovoliko para a ako ne koliko mislite da je http://m.njuskalo.hr/procesori/phenom-ii-x-4- 925-oglas-6009595 i ocu li osjetit neku veliku razilku sta se tice igara posto trenutno imam amd athlon 64 x2 5400+.....ploca mi je asus m2n-sli i kolika san vidija ovaj procesor moze na nju.....LP

Pa naravno da oces... ovaj tvoj je 2 jezgre,a ovaj phenom 4!

13 godina
Procjene vašeg hardvera

Dobro aj to san vise manjr zna i sam samo sta se tice isplativosti.neznan jel malo puno 550kn za nesto staro 3 godine pa me zanima jel stvarno toliko vridi ili ipak manje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice