Problem sa stickom

poruka: 12
|
čitano: 1.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa stickom

e ovako...imam problem sa usb stickom, kad ga ubacim u komp uopce mi se nece ucitat, a probam ga u drugi komp, onda hoce...probo sam i neki drugi stick u svoj komp i nece mi...znaci da nie problem u sticku neg u kompu...sta da radim?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa stickom

Promijeni naziv teme Smijeh  A nakon toga ako je riječ o front panel USB utorima, provjeri jesu li dobro spojeni na ploču. Ako je riječ o back panel utorima koji su zalemljeni za ploču, pogledaj jesi stavio dobar driver za chipset. Ako je sve uredu dobra je šansa da ti je izgorio kontroler.

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa stickom

Za pocetak odi u  start - run - sysdm.cpl - hardware - Device Manager  i pogledaj da li imas Universal Serial Bus controllers stavku i
da li postaji kakav probem sa njima ( usklicnik upitnik ili nesto drugo)

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan

evo napravio sam to...i nema nikakav usklicnik ili upitnik...

17 godina
neaktivan
jesi probao sve utore? Možda ti baš taj ne radi.
16 godina
neaktivan

ma jesam...vise uopce nznm sta da radim...uopce mi komp nece prihvatit stick...ni moj ni neki drugi...

16 godina
neaktivan

Pogledaj key u registry-ju HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor\Start treba biti broj 3. Ako je slucajno 4 to znaci da ti USB disablean, vrati ga u 3.

Pogledaj da li imas datoteke USBSTOR.INF i USBSTORE.PNF u direktoriju c:\windows\inf i da li ih mozes otvoriti i citati.

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
16 godina
neaktivan

jer mozes objasnit kak da odem na tj registry i da to pogledam?

16 godina
neaktivan

start - run i upises regedit.

otvori ti se program, sa lijeve strane ti je stablo kljuceva, a lijeva vrijednosti pojedinog kljuca.

I sad samo pratis putanju HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UsbStor\Start

Prvo plusic na HKEY_LOCAL_MACHINE,

pa na SYSTEM

pa na...

ja imam windows xp, pa da ne bude zabune ako si ti na Visti?

mozes i alternativno otvoriti regedit i otici na edit - find i upisat UsbStor pa kad ti nađe kljuc pogledaj vrijednost start.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 18:17 (zmikic).
17 godina
Problem sa stickom

Da li su windozi odradili instalaciju kada si ga prvi put ustekao? Ako jesu onda je vjerovatno problem u tome kaj su windozi sticku dodijelili slovo koje neka druga komponenta vec koristi.

Probaj ovo:

1. Desni klik na My computer

2. Odaberi Manage

3. Odaberi Disk management

4. Desni klik na USB stick

5. Change drive letters and paths

6. Odaberi recimo slovo Q

Sada bi ga trebao vidjeti kada odes na My computer.

Failure is allways an option.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa stickom

ak imas xp stavi sp2 ili sp3.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e napravio sam to i na 3 mi je...i stick opet nece...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice