Preporuka računala/laptopa

poruka: 4
|
čitano: 1.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Poštovanje, molio bih iskusnije za pomoć.

Naime planirao sam i vrtio se oko raznih stvari, platformi, konzola... Sve u nadi da ću naći nešto zadovoljavajuče. Radi se o potražnji platforme za igre. Izgleda da je i dalje najisplativije računalo. Sada mene zanima da mi preporučite računalo/laptop (preferiram) do ~7200 kn koji bi bio solidan za gaming, pristojan... Naišao sam na "blaster" laptop u protisu, mislim da je bio ASUS N-nešto, n-series. Za ~7000 kn apsolutna brutala, 4 GB grafika, 6 GB RAM, i7 procesor... Nemože bolje, samo što su ga maknuli iz ponude, hmmm... Neznam zašto. Dolazi u obzir i računalo, samo ne preferiram zbog glomaznosti i potrebe za kupovinom hrpetine dodatne opreme... Monitor za minimalno 1000 kn. Eto, sada dajem iskusnima da predlože dobru stvar za do te cijene. Preferiram laptop, ali nije isključen ni komp. Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Preporuka računala/laptopa
Daj baci link na taj lap... Si siguran da ima 4GB grafičku? Toliko nemaju ni HyperMemory/SuperCache (stvar koja uzima memoriju od RAMa)
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
14 godina
neaktivan
Re: Preporuka računala/laptopa

A pardon! Nije 4 GB nego 2. Ispričavam se zbog nesporazuma. Ali svejedno... Tražim preporuku. Hvala!

15 godina
neaktivan

Pozdrav,

ova tema je najbliža onome što mene trenutno zanima jer ja također trebam preporuku laptopa. Naime, prije par tjedana sam imao priliku isprobati MacBook Air. Iako prije nisam volio Appleove proizvode, ovaj me zbilja natjerao na suprotno. Kvaliteta izrade, veličina, te osobito težina i trajanje baterije uz solidne performanse...svaki dijelic laptopa je odlican.

No problem je što mi je ovaj laptop puno puno preskup i zanima me koji bi mi laptop od drugih proizvođača preporučili, a da je po karakteristikama koje sam naveo čim sličniji ovom Appleovom?

Osobito mi je bitna težina i trajanje baterije. I, da, zanima me samo laptop koji dolazi BEZ Windowsa. Nadam se da ima neki laptop (ne netbook) koji bi ispunio moje zahtjeve, a da je u cijenovnom rasponu (4000-6000kn).... Ponavljam, bitna mi je mobilnost, manje bitne performanse.

Inače, imam odličan laptop ali je preglomazan i svaki dan ga praktički nosim i iritira me već.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 23:10 (Djuka6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice