Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.691
|
čitano: 2.686.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
10 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
Jimmy kaže...
spoonman039 kaže...
Micek kaže...
Jimmy kaže...
Micek kaže...

Naručio sam si sa Amazon.de soundbar Creative Labs Stage 2.1 za 62,04 €, na popustu (Link). Besplatna dostava u Hrv.

Možda će još netko biti zainteresiran.

Najniža cijena na Nabava.net je 102,15 € (Link).

Recenzija: Link.

Meni pokazuje 72.99e

Da, to je izgleda bila kratkotrajna ponuda, vjerojatno akcija 2-3 dana za BF. Šteta što sam prekasno vidio. Sad je 72,99 €.

Inače sam već gotovo naručio sa Nabave za 100+ €, ali kad sam gledao youtube recenzije, bio je link za Amazon, pa me ugodno iznenadila razlika u cijeni.

ugrabio sam na vrijeme, 62 eura se fakat čini bagatela za ovako nešto. za veću cijenu bi već razmotrio creative stage V2, ima ih po amazonu za nekih 100 eura.

inače, već 15 godina za pc koristim neke Trust zvučnike sa subwooferom koje duugo planiram zamijeniti. ovo će sigurno poslužiti, ili za pc, ili za tv ili čak portabilno (bez subwoofera), a vrlo moguće za sve troje.

Interesantno jer meni u price trackeru nigdje ne piše ta cijena od 62e. Mislio sam da si krivo napisao. V1 je 73e, a V2 80e. Mislio sam uzeti V2, ali vidim da se ljudi dosta žale na V2 i kažu da je bolje uzeti V1.

Ne znam ni sam. Mislio sam uzezi starcima za tv. Trenutno imaju zvučnike od kučnog kina spojene na malo eksterno pojačalo. Separacija kanala je bolja i veći su zvučnici no nema subwoofer. Bojim se da ne ispadne gori zvuk. 

Imam i sub za ovo kućno kino koje je trenutno spojeno samo nemam način da spojim bez da ručno moraju paliti i gasiti.

bio je 62, toliko sam platio. ne koristim price tracker, ne znam kako funkcionira, ali očito nešto propušta. i dalje mislim da je 70ak eura korektna cijena.

eh sad, navodno V2 ima bolje (čišće) srednje i više frekvencije, a ne vjerujem da su zeznuli niže..

na tvom mjestu bi spojio taj sub i ne zamarao se s gašenjem. ne mogu reći kako ovaj radi dok ga ne isprobam, ali iskreno - pokretanje preko daljinskog mi je zadnja briga.

16 godina
Jimmy kaže...
...

Interesantno jer meni u price trackeru nigdje ne piše ta cijena od 62e. Mislio sam da si krivo napisao. V1 je 73e, a V2 80e. Mislio sam uzeti V2, ali vidim da se ljudi dosta žale na V2 i kažu da je bolje uzeti V1.

Ne znam ni sam. Mislio sam uzezi starcima za tv. Trenutno imaju zvučnike od kučnog kina spojene na malo eksterno pojačalo. Separacija kanala je bolja i veći su zvučnici no nema subwoofer. Bojim se da ne ispadne gori zvuk. 

Imam i sub za ovo kućno kino koje je trenutno spojeno samo nemam način da spojim bez da ručno moraju paliti i gasiti.

Bilo je na akciji par dana, vjerojatno BF popust. Kad sam napisao tu objavu, već je idući dan od ponoći bila puna cijena. Ali i ovako mislim da nije loše, više od 30 € jeftinije nego kod nas.

Ja sam prvo htio uzeti kod nas za 100+ €. Sva sreća pa sam išao gledati video recenzije i tu sam saznao preko jednog linka da je na Amazonu znatno jeftinije te odmah i kupio. Nakon kupnje sam napravio i objavu na Bug forumu.

Ovdje imaš realnu video recenziju bez sponzoriranja:

.

Prednost je što, uz bluetooth, USB i sl. imaš i HDMI ARC priključak, pa na televizorima proizvedenim od 2018. iza imaš ARC HDMI ulaz za povezivanje za takve sisteme.

Treba napomenuti da se ne dobije ni HDMI ni optički kabel. Nedostatak je i što je subwoofer spojen žično pa ga moraš držati do 2 metra od soundbara. Ali za tu cijenu je i više nego ok.

Znat ću više kad mi stigne.

Semper Fidelis
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 7:20 (Micek).
3 mjeseca
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Update za one koji čekaju izgleda da do vikenda skupljam SSD, što je odlično jer mi je bitno iz razloga što me za vikend put nosi prema Jankomiru.
Naručen 27.11.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

0 0 hvala 0
14 godina

Za netko tko slaže mid range računalo a traži pouzdano i povoljno napajanje mogu preporučiti napajanje  koje imam u računalu cca 15 mjeseci - ADATA XPG PYLON 750W 80+ BRONCA  - 65 eur (popust 25%)- proizvođač daje 5 godina garancije i 8 zaštita: OCP / OVP / UVP / OPP / SCP / OTP / NLO / SIP.

Review od TechpowerUp-a

0 0 hvala 0
11 godina

ivanec dejo6 mene su jucer zvali da je usb spreman za preuzimanje u trgovini

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Del_Boy97 kaže...

Meni je mojih 15 komada stiglo :)

I da, kako je netko napisao, stvarno su spori

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 godina

mozes bacit test brzine?

14 godina
sudy_freak kaže...
Del_Boy97 kaže...

sudy_freak

15 kom dobar sjedi 5.

14 godina
Del_Boy97 kaže...

mozes bacit test brzine?

U Windowsima je to oko 4-5 MB/s

hummer0 kaže...
sudy_freak kaže...
Del_Boy97 kaže...

sudy_freak

15 kom dobar sjedi 5.

Što si neurozan?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
13 godina
Del_Boy97 kaže...

mozes bacit test brzine?

7 godina

Nije on neurozan nego si klasična balkančina. Nekidan prodaješ sat bez garancije, dvije godine star za 200€ i bumpaš temu u nadi da ga utopiš prije nego ljudi vide da je u dućanu 196€.

Sad se hvališ sa 15 komada nečega da si pokupio, a dosta ljudi radi takvih nije imalo priliku ni jednoga. 

Ajde, budi malo tiši.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 19:51 (birra).
Moj PC  
12 1 hvala 0
14 godina

sudy_freak

15 kom dobar sjedi 5.

Što si neurozan?

Nein.

14 godina
birra kaže...

Nije on neurozan nego si klasična balkančina. Nekidan prodaješ sat bez garancije, dvije godine star za 200€ i bumpaš temu u nadi da ga utopiš prije nego ljudi vide da je u dućanu 196€.

Sad se hvališ sa 15 komada nečega da si pokupio, a dosta ljudi radi takvih nije imalo priliku ni jednoga. 

Ajde, budi malo tiši.

Opaaa, netko nam je stvarno neurozan.

Dio sa satom stvarno neću komentirati. Osim možda ovog - da u trenutku kad sam stavio oglas, nigdje nije bilo BF akcije i cijena je bila 350ak € na što je mojih ~200€ i više nego korektno (uzevši u obzir stanje sata).

Svjestan sam i ja da sad nije dobar trenutak za prodati, ali sigurno neću zato što je BF spustiti cijenu - jer mi se ne žuri. Mogu čekati kad BF akcije prođu.

I uostalom što nisi tamo u mojoj temi komentirao oglas ako se ne slažeš s istom? Stvarno djetinjasto.

A za ove USB-ove, doslovno je jedan jedini moj. Ovo sam sve uzeo kolegama s posla/frendovima i svega ih je dvoje uzelo po dva, ostali su po jedan.

Tako da, ajde ti malo budi tiši.

I hvala što me aktivno pratiš 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 20:02 (sudy_freak).
5 mjeseci
birra kaže...

Pa i bolje da nisu, taj stick je šrot, šta mu vrijedi 256GB kad ti treba 6 godina da ga napuniš?

Tako da nije se baš usrećio...

12 godina
SharkZ kaže...
birra kaže...

Pa i bolje da nisu, taj stick je šrot, šta mu vrijedi 256GB kad ti treba 6 godina da ga napuniš?

Tako da nije se baš usrećio...

A ne jebu svakoga brzine, za manje od 7€ je to i dalje dobra kupnja.

Realno za te novce eventualno možeš od kineza naručiti USB od 256GB sa 5x gorim brzinama i još ako te posere sreća da to na kraju i bude USB od 256GB.

Osobno da hoću nešto prijenosno tog kapaciteta sa visokim brzinama uzimao bi neki jeftini NVMe SSD tipa ovaj i to ubacio u neki M.2 Enclosure sa Alija i imao za cca tih cca 37-38€ bržu prijenosnu pohranu nego bilo koji brzi USB tog kapaciteta.

15 godina

upravo tako, ali ta 2 sticka će mi dobro doći za Ventoy...

instaliram ga i napucam ISO gore...

a za SSD kombo, moja preporuka:

https://eu.ugreen.com/collections/for-laptop/products/ugreen-m-2-nvme-ssd-enclosure-usb-3-2-gen-2-10gbps-ssd-caddy

i ako imaš neki stariji laptop, za kanibalizirati 512 GB/ 1 TB NVMe SSDe, bolje ne treba...

ako se kupuje na Ugreen stranicama skupljaju se bodovi i popusti koji su kumulativni na već snižene cijene - ja sam ovo kućište ubrao za 12 €...

Ju je je? Je ju je!
13 godina

Primamljivo je to sa toliko kapaciteta, ali živce bi si trgao kad bi prebacivao neki HDR film na njega.

Počastio se sa prijenosnim SSD-om i ne mogu opisati koje je to olakšanje. 25GB za pola minute. Skupo, ali stvarno vrijedi.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

bas tako

uzeo samsunga od 2tb i koja milina je sada prebacivat filmove od 50+gb

Moj PC  
3 0 hvala 0
5 mjeseci
ibme74 kaže...

A ne jebu svakoga brzine, za manje od 7€ je to i dalje dobra kupnja.

Nije dobra kupnja nego je bacanje novca... taman da ti ga netko pokloni pametnije ga je baciti u smeće nego koristiti.

Imao sam taj stick i par sličnih njemu, život je prekratak da bi ga koristio na ovakve gluposti.

Totalno je nebitno koliko nešto košta ako nije funkcionalno.

Bolje uzeti stick manjeg kapaciteta ali da ne radi probleme kod prijenosa, npr. neki Samsung BAR stick, ili Lexar M900 sa aliexpresa koji lete.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 21:14 (SharkZ).
14 godina

Sve ima svoj use case 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 21:25 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Pa šta će mi brzi stik manjeg kapaciteta ako na njega ne prebacujem non stop stvari od nekoliko GB da mi je ta brzina toliko bitna?
Ponavljam sasvim solidna kupnja za džepni prijenosni disk za hrpu dokumenata, wordova, pdf-ova i sličnih pizdarija koje trebaš pri ruci.

Ne trebaju svakom high end stvari sa 5.000mb/s prijenosima.

15 godina

Kolega super kaj si zadovoljan s njime, ali na napajanju se ne štedi.

A riječi "pouzdano" i "povoljno" danas ne idu zajedno.

A što se tiče onog sporog stika, odlična stvar za backup slika i takvih pizadrija, za često prebacivanje filmova i ostalih fajlova je totalni promašaj tako nešto.

Jedino ako imate viška vremena i živaca... a ni komp ne radi na zrak...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 23:09 (Crljo).
5 godina

Super mi je ekupi. Naime, gledam Xiaomi 14 ovih dana i kakve su cijene općenito. Na ekupi je bio 899 zadnjih par dana, sniženo sa 1099 eura. Bila je i akcija 5% popusta za bilo koji način plaćanja pa je ispalo kojih 854 eura. Danas mi stiže mail, imaju 25% popusta na odabrane stvari, neki Blockbuster weekend, pa reko ajmo pogledat kakvo je stanje cijena danas. Actually je gori deal nego proteklih dana. Stvarno se treba stalno pratit' stanje cijena jer je ovo fakat postalo glupo.

3 5 hvala 0
12 godina

za takve stvari postoji nabava.net, evo za 20 sekundi sam našao isti uređaj za 712€

https://www.gsm-centar.hr/xiaomi-14-5g-12-512gb-black?utm_source=nabava.net&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

5 godina

Drago mi je vidjet da kupuješ stvari sa prvog linka kojeg nađeš bez čitanja recenzija. Da, pretpostaviti ću to isto tako kako si i ti da nisam actually tražio alternative. Post je bio komentar na ekupi, ne gdi ima jeftiniji.

1 8 hvala 0
12 godina

A za čega to trebam čitat recenzije?

Naručim mob, platim puzećem, ako treba na reklamaciju šaljem direktno na ovlašteni servis i živo mi se hebe za trgovinu.

Evo imaš i na NeutrinoMobile za 759€, opet jeftinije od ekupi "akcija" a za njih si (valjda) čuo.

A moj je post na to da se čudiš ko' pura dreku kako ekupi ima fejk akcije kao da je to nešto novo, sve velike trgovine i webshopovi poput ekupi su oduvijek imali i imat će takvu praksu. Nabijena cijena, pa neki tobožni popusti pa još popust od par % na plaćnje karticom iz određene banke i dođeš do cijene koja je opet osjetno veća nego da kupiš sa nekog drugog manje poznatog webshopa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 13:09 (ibme74).
14 godina
Ili jos jeftinije sa tradingshenzena xiaomi 15.
https://tradingshenzhen.com/en/xiaomi-15-pro-xiaomi-15
Moj PC  
3 0 hvala 1
3 mjeseca
Jospi kaže...

Drago mi je vidjet da kupuješ stvari sa prvog linka kojeg nađeš bez čitanja recenzija. Da, pretpostaviti ću to isto tako kako si i ti da nisam actually tražio alternative. Post je bio komentar na ekupi, ne gdi ima jeftiniji.

Neutrino je dosta popularan dućan i nisam imao nikakvih problema sa njima, a nakupovao sam se xy skupih audio igračaka tamo. A i kada se otvori nabava vjerujem da ljudi već odokativno izbjegavaju neke dućane poput ipona, nekoc davno e.digitala i sl... Neutrino je skroz legit dućan.

3 godine
suspendiran
filip_medo kaže...
Jospi kaže...

Neutrino je dosta popularan dućan i nisam imao nikakvih problema sa njima, a nakupovao sam se xy skupih audio igračaka tamo. A i kada se otvori nabava vjerujem da ljudi već odokativno izbjegavaju neke dućane poput ipona, nekoc davno e.digitala i sl... Neutrino je skroz legit dućan.

Nebi vjerovao s iponom sve 5, narucis kad dode platis i bok

3 mjeseca

Ha mislim, tako je bilo i sa e.digitalom, abrakadabrom.

Štekalo je na reklamacijama. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 15:06 (filip_medo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice