Da, to je izgleda bila kratkotrajna ponuda, vjerojatno akcija 2-3 dana za BF. Šteta što sam prekasno vidio. Sad je 72,99 €.
Inače sam već gotovo naručio sa Nabave za 100+ €, ali kad sam gledao youtube recenzije, bio je link za Amazon, pa me ugodno iznenadila razlika u cijeni.
ugrabio sam na vrijeme, 62 eura se fakat čini bagatela za ovako nešto. za veću cijenu bi već razmotrio creative stage V2, ima ih po amazonu za nekih 100 eura.
inače, već 15 godina za pc koristim neke Trust zvučnike sa subwooferom koje duugo planiram zamijeniti. ovo će sigurno poslužiti, ili za pc, ili za tv ili čak portabilno (bez subwoofera), a vrlo moguće za sve troje.
Interesantno jer meni u price trackeru nigdje ne piše ta cijena od 62e. Mislio sam da si krivo napisao. V1 je 73e, a V2 80e. Mislio sam uzeti V2, ali vidim da se ljudi dosta žale na V2 i kažu da je bolje uzeti V1.
Ne znam ni sam. Mislio sam uzezi starcima za tv. Trenutno imaju zvučnike od kučnog kina spojene na malo eksterno pojačalo. Separacija kanala je bolja i veći su zvučnici no nema subwoofer. Bojim se da ne ispadne gori zvuk.
Imam i sub za ovo kućno kino koje je trenutno spojeno samo nemam način da spojim bez da ručno moraju paliti i gasiti.
bio je 62, toliko sam platio. ne koristim price tracker, ne znam kako funkcionira, ali očito nešto propušta. i dalje mislim da je 70ak eura korektna cijena.
eh sad, navodno V2 ima bolje (čišće) srednje i više frekvencije, a ne vjerujem da su zeznuli niže..
na tvom mjestu bi spojio taj sub i ne zamarao se s gašenjem. ne mogu reći kako ovaj radi dok ga ne isprobam, ali iskreno - pokretanje preko daljinskog mi je zadnja briga.