Pitanje oko GPU i CPU temperatura

poruka: 3
|
čitano: 1.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, imam i5 2400 i gtx 660 - ostali hardver nije toliko bitan. 
U idleu imam temp 36-38 max procesor, kad je na fullu (kad igram bf4 online 64 igraca na mapi) onda je na 62-63 cz max

Za graficku GTX 660 - u idleu je 30, kad igram onda je oko 62-63 cz. U mojoj sobi je oko 25-26cz sad preko zime (vani je 7-8 cz)

Pitanje za strucnjake hardvera, dal' su to zbilja dobre temperature? Ne moram se nista brinuti oko navedenoga? 

Sve vrtim u stocku, dakle nemam nikakve specijalne coolere, danas sam ocistio koliko sam max mogao ocistiti komp od prasine iznutra, dakle prije 9mj sam promjenio termalnu na procu i nadogradio na navedenu graficku.

Hvala za odgovore buduce. 

There's no place like (127.0.0.1) home. . .

0 0 hvala 0
12 godina
Dobre su temperature gpua a i cpua nisu lose mada bi ja uzeo neki aftermarket hladnjak. Sve u svemu dobro je stanje. Imas temu za to pitanje http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/temperature-vasih-pc-grijalica/26857.aspx
nista mi se neda
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Pitanje oko GPU i CPU temperatura
g33k kaže...

Ovako, imam i5 2400 i gtx 660 - ostali hardver nije toliko bitan. 
U idleu imam temp 36-38 max procesor, kad je na fullu (kad igram bf4 online 64 igraca na mapi) onda je na 62-63 cz max

Za graficku GTX 660 - u idleu je 30, kad igram onda je oko 62-63 cz. U mojoj sobi je oko 25-26cz sad preko zime (vani je 7-8 cz)

Hvala za odgovore buduce. 

Ovo su dobre temperature, jos 10 'C gore za grafu i proc i opet nebi morao brinuti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice