Je li PDV uračunat u cijene u protisu?

poruka: 4
|
čitano: 1.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle ovako, sastavio sam novu konfiguraciju s većinom "skupih" dijelova u protisu i dao čovjeku koji bi mi to mogao naručiti i dao mi je ponudu i zatim uračunao PDV s kojim je komp skuplji za 2600kn(!!!) Ja sam poprilično siguran da je PDV već bio zaračunat u cijenama koje sam mu dao pa da je on duplo zaračunao PDV no nisam 100% siguran. I koja je razliku između cijene i iznosa u protisu (u kunama je negdje 500kn za grafičku karticu i nije 23% (PDV)), i koju od te dvije cijene bi ja trebao platiti?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Je li PDV uračunat u cijene u protisu?
TheShadow kaže...

Dakle ovako, sastavio sam novu konfiguraciju s većinom "skupih" dijelova u protisu i dao čovjeku koji bi mi to mogao naručiti i dao mi je ponudu i zatim uračunao PDV s kojim je komp skuplji za 2600kn(!!!) Ja sam poprilično siguran da je PDV već bio zaračunat u cijenama koje sam mu dao pa da je on duplo zaračunao PDV no nisam 100% siguran. I koja je razliku između cijene i iznosa u protisu (u kunama je negdje 500kn za grafičku karticu i nije 23% (PDV)), i koju od te dvije cijene bi ja trebao platiti?

Ako si u protisu slagao za gotovinski iznos - PDV jest zaračunat.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
14 godina
neaktivan
Re: Je li PDV uračunat u cijene u protisu?
191x7 kaže...
TheShadow kaže...

Ako si u protisu slagao za gotovinski iznos - PDV jest zaračunat.

Slagao sam po onoj cijeni koja stoji odmah pokraj imena. (mislim da je to gotovinska)

15 godina

Da, PDV je uracunat u cijenu.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice