PC vs CONSOLE

poruka: 6
|
čitano: 1.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PC vs CONSOLE Slika

Neznam bas jesam li pogodio naziv teme--ali zanima me  dali console (Xbox,PS3,Wii...) mogu prestici PC po kvaliteti slike -znam da to zavisi od kvalitete LCD ili PLASME TV-a.Ali LCD ili PLASMA imaju koliko ja znam najvecu rezoluciju 1080 Full HD sliku.E sada kod LCD TV je velicina puno veca npr. 108cm a opet imaju 1080p ,a ekran za komp puno puno manji isto ima 1080p ali opet slika izgleda nekako cista (npr kada u trgovini gledam Avatar na npr Sony Bravia slika "jednostavno zakon" . Dobro XD film je uvijek ljepše gledati na vecem ekranu.

Znaci kolike su sanse i dali  uopce console mogu prestici PC po kvaliteti slice ALI U IGRAMA.

PC ima vecu rezoluciju na manjem ekranu i DX11  a,

CONSOLE na TV imaju neke efekte tipa npr.Bravia,Led tv,odaziv od 600hz itd i vece su od ekrana pa daju neki veći  doživljaj  igranja.

i jos samo ovo kakve console imaju graficke- jel se moze usporediti sa nekom grafickom za komp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC vs CONSOLE

Ja bih uvijek prije kupio komp nego ps2 ili ps3

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC vs CONSOLE

Konzole nebudu nikad nebu prestigle pc kaj se grafike tice,i u to sam sigruan 1000%

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC vs CONSOLE

Meni je i ovaj nivo grafike sasvim dovoljan, nek razvijaju nove price i bave se gameplayom.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 21:14 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PC vs CONSOLE

ova tema vec postoji

NekoChan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PC vs CONSOLE