Općenito o kupnji hardvera u EU izdvojena tema

poruka: 2.170
|
čitano: 629.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Općenito o kupnji hardvera u EU

Po vama da li se konkretno isplati uzet grafičku karticu direktno u nekom shopu u Njemačkoj recimo u Frankfurtu? Je li netko možda uspoređivao cijene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Općenito o kupnji hardvera u EU

Otvoriš idealo.de i nabava.net pa uspoređuješ...

10 godina
neaktivan

http://www.amazon.co.uk/GL551JW-DS71-4720HQ-2-6-3-6GHz-Windows-7200RPM/dp/B00V95EIU8/ref=sr_1_12?&s=computers&ie=UTF8&qid=1439925651&sr=1-12

ako naručim hoću li morat platit kakvu carinu ili pdv? ili samo uređaj i dostavu?
jer naravno takvog mofela kod nas nema

0 0 hvala 0
12 godina

carinu neces morati platiti, jedino mozda pdv al samo razliku, al pitanje je dal uopce salju u hrv. najvj da ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 0:17 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
deffer kaže...

http://www.amazon.co.uk/GL551JW-DS71-4720HQ-2-6-3-6GHz-Windows-7200RPM/dp/B00V95EIU8/ref=sr_1_12?&s=computers&ie=UTF8&qid=1439925651&sr=1-12

ako naručim hoću li morat platit kakvu carinu ili pdv? ili samo uređaj i dostavu?
jer naravno takvog mofela kod nas nema

£891.02 ti je cijena sa poštarinom za HR.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
17 godina

Upravo stigla grafička iz Caseking.de - naručeno prošli tjedan i poslano isti dan (poštarina 21E).

Zasad sve 5, ubačena u komp i radi, a uz kod za MGS 5 dobio sam i paketić gumenih bombona 

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 15:54 (fler).

0 0 hvala 0
16 godina
fler kaže...

Upravo stigla grafička iz Caseking.de - naručeno prošli tjedan i poslano isti dan (poštarina 21E).

Zasad sve 5, ubačena u komp i radi, a uz kod za MGS 5 dobio sam i paketić gumenih bombona 

Koja grafika i koliko novaca s dostavom?

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
17 godina

0 0 hvala 0
14 godina

U CUa je ista grafa 4 € jeftinija, dostava 4 € jeftinija i dodas 5€popusta za newsletter ispadne sve 13€.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znam, međutim CU nije imao sve što mi je trebalo - a baš mi se nije uzimalo s dva mjesta uz dvije poštarine.

0 0 hvala 0
14 godina

To da.

Evo ja sad uboa 970 MSI Gaming 4G za 350€ i 4790K za 359€. Sve skupa 722€ s postarinom i 5€ popusta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za te novce si mogao kupiti i kod nas.

17 godina

Kao da sam pao s Marsa, pa ne znam kakve su cijene

Jesam li negdje rekao da je jeftinije?

Postoji razlog (u koji neću ulaziti) uzimanju tamo umjesto kod nas;

kupovinu sam spomenuo ovdje tek zbog pozitivnog iskustva, možda nekome kasnije bude korisno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 2:08 (fler).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Caseking je dobar, secam se prosle godine kada je GIGABYTE napravio onaj dzumbus sa GHz Edition kartama nestabilnim pola serije i kada je histerija nastala na NVIDIA sajtu i mnoge ljude GIGABYTE ostavio da izvise a i one koje nije dobijali su i zamenu feliricnu jer je serija cela bila problem... Tada je Caseking dozvolio svima koji su kupili karte kod njih da vrate i da uzmu EVGA Classified ili koju hoce drugu uz samo doplatu razlike u ceni.

Ali posto je GHz Edition bila klokovana Classified im je bila najzgodnija, dvoje je cak i zamenilo za K|NGP|N Classified kada je Caseking posle par meseci poceo da prodaje i taj model. 

Tako da su dobri, nema guzicarenja sa garancijom kao na Balkanu. 

12 godina
odjavljen
Zajeb kaže...

To da.

Evo ja sad uboa 970 MSI Gaming 4G za 350€ i 4790K za 359€. Sve skupa 722€ s postarinom i 5€ popusta.

Nhf, al mislim da si se zajebao, zajebu. Sa 280x cf na 970 single. Sa i5 na i7 ajd, zelis ht, al gejming ce ti bit isti. U principu ti si skocio sa konja na magarca i usput potrosio 5+tisuca kn. Ponavljam - nhf ali cini mi se kao jako nepromisljen potez. K tome, gejmas na 1080p 60hz, a za to su dvije 280x odlicne, zapravo i bolje od single 970... Ne razumijem, mozda nesto ne znam?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
eywa33 kaže...

Nhf, al mislim da si se zajebao, zajebu. Sa 280x cf na 970 single. Sa i5 na i7 ajd, zelis ht, al gejming ce ti bit isti. U principu ti si skocio sa konja na magarca i usput potrosio 5+tisuca kn. Ponavljam - nhf ali cini mi se kao jako nepromisljen potez. K tome, gejmas na 1080p 60hz, a za to su dvije 280x odlicne, zapravo i bolje od single 970... Ne razumijem, mozda nesto ne znam?

970 je tiša, hladnija i overclocka se bez problema za 10-15%. CF možda je na papiru jača opcija, ali hrpa igara ima probleme sa crossfireom, pogotovo pri samom izlasku neke igre pa imaš situacija da ti igra puno bolje radi sa single gpu nego kad su obje aktivne. Ako ove ATI-ive uspije prodati, ovo i ne izgleda kao loš potez. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
odjavljen
Hexfire kaže...
eywa33 kaže...

970 je tiša, hladnija i overclocka se bez problema za 10-15%. CF možda je na papiru jača opcija, ali hrpa igara ima probleme sa crossfireom, pogotovo pri samom izlasku neke igre pa imaš situacija da ti igra puno bolje radi sa single gpu nego kad su obje aktivne. Ako ove ATI-ive uspije prodati, ovo i ne izgleda kao loš potez. 

Da, kad tako srocis, nije besmisleno. Al opet, nije tahiti nesto vruc cip, ni blizu ko hawaii. A to sa multi gpu problemima, ne znam bas. Imam sli i ne mogu rec da sam imao problema sa nekim igrama. Mislim da ni amd nema nekih problema, nek zajeb potvrdi ili opovrgne.

U konacnici, ovaj cf je jaci od jedne 970ke, osjetno. S obzirom da je na 60 hz 1080p monitoru, iznimno je neisplativ ovaj prijelaz. cekat pascala ili novi amd tamo negdje 2016 i prijelaz na neki 1440p monitor, e to je vec s magarca na konja. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 8:26 (eywa33).
14 godina

Ceka se Acer X34 21:9 3440x1440 gsync 100hz monitor koji ce bit u prodaji krajem 9 miseca. Za sada cu igrat na 970, i onda se uzima top model paskala. Sve ima svoj razlog. CF je vec prodan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 10:25 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koliko će koštati taj ekran?

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

zašto nemogu platit na computeruniverse visa electron karticom? Stalno je odbija,premda imam dovoljno novca na njoj, kaže da je kartica odbijena...

500€ je u pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Amormian kaže...

zašto nemogu platit na computeruniverse visa electron karticom? Stalno je odbija,premda imam dovoljno novca na njoj, kaže da je kartica odbijena...

500€ je u pitanju.

Prije ti je normalno prolazilo, sve si podatke točno unio i nije istekao rok kartici? Kontaktiraj banku pa provjeri gdje je zapelo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina

Sry,zaborvio neke detalje. Htio sam platiti paypalom,i tamo mi kao odbije karticu. Kartica je visa electron,predmet kosta 512€,ja imam 522 €. Probao pun kufer puta. Probao bih karticom,ali sad nemam para na njoj jer sam prebacio potrebne pare na visu electron karticu.

15 godina
neaktivan

idealo.de mi je ponudio ovaj web shop. HIQ24.de

Može li mi netko reći je li siguran i ima li itko iskustva kod njih?

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa, budući da smo i mi u EU, jednostavno se ode u najbliži dućan informatičke opreme i kupi se potrebno. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Amormian kaže...

Sry,zaborvio neke detalje. Htio sam platiti paypalom,i tamo mi kao odbije karticu. Kartica je visa electron,predmet kosta 512€,ja imam 522 €. Probao pun kufer puta. Probao bih karticom,ali sad nemam para na njoj jer sam prebacio potrebne pare na visu electron karticu.

Mislim da trebaš imati minimalno 10 eura više od iznosa koji želiš platiti, barem je tako meni bilo na Visa Electron kartici od Erste banke.

I knew a man who once said : Death smiles at us all. All a man can do is smile back.
11 godina
da,čini se da je to bio problem...stavio sam još 15 eura i sada sam uspio platiti monitor.
12 godina
tajo1960 kaže...

Daje li koja trgovina (Alza, CU i slični) u inostranstvu kupovinu/prodaju na rate, svejedno da li preko PayPal-a ili MasterCardom direktno? Ako tko zna...

ne znam točno daju li oni, ali meni na visa electron nakon uplate alzashopu, na internet bankarstvu daje mogućnost da sam odredim plaćanje odjednom ili u ratama

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

ok,kupio sam monitor,dobio na mail poruku s detaljima.

E sad,imam jedan problem:

Delivery Dates

Delivery by UPS

Payment by Express Checkout with PayPal

Ja sam siguran da sam stisnuo DHL...i to par puta.jel ima to kakve veze kada će mi paket stići?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Stic ce brze od dhla. 1 dan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice