Općenito o kupnji hardvera u EU izdvojena tema

poruka: 2.170
|
čitano: 628.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Općenito o kupnji u EU
roby27 kaže...

Carine nebi smjelo biti pošto smo u EU zar ne?

Zar nisi skužio da je čovjek htio samo potaknuti ljude da ne pitaju glupa pitanja jer im se neda trazit par stranica unazad. Koji je smisao da se na svakoj drugoj stranici ponavljaju iste stvari?!

11 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

U redu ispricavam se na pitanju iako nisam znao jer tek sad shvacam o cemu se radi... 

0 0 hvala 0
14 godina
roby27 kaže...

Carine nebi smjelo biti pošto smo u EU zar ne?

Nemoj odgovarat. Dodu ode i odma pitaju, a ni da prvi post da procitaju.

13 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Dostavljaju li overclockers.uk u Hrvatsku?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 11:47 (Ikarus01).

0 0 hvala 0
14 godina
Ikarus01 kaže...

{#}

Pa doslovno 9 postova prije je napisano.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 11:23 (Zajeb).
14 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...

Dostavljaju besplatno, a Hrvati također imaju i 35% popusta

13 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
Ikarus01 kaže...

{#}

Pa doslovno 9 postova prije je napisano.

Volume kaže...
Ikarus01 kaže...

Dostavljaju besplatno, a Hrvati također imaju i 35% popusta

Isprike nemam naviku čitati stranice unatrag,vidio sam samo post na prošloj stranici i vratio se par sati kasnije,tek sad vidim da je na pitanje odgovoreno.

@Volume ljubitelj sam dobrog sarkazma,al brate ti ga stvarno pretjeruješ ;)

Još jednom ako sam stvorio kakvu neugodnost svojim postom ispričavam se {#}

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 11:47 (Ikarus01).
16 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Naručio matičnu i ddr3 i neki usb stick sa computeruniverse.

Platio paypalom i kao dostavu uzeo UPS.

Ne treba nikakva registracija na computeruniverse, samo odabereš paypal i platiš.

danas je 2.12., javim kad stigne da znate otprilike. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Advenski kalendar u CU - svaki dan jedan proizvod bude sa izdasnim popustom, pratite i mozda Vas zapadne nesto dobro...

Adventskalender 2013

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
boy005 kaže...

Advenski kalendar u CU - svaki dan jedan proizvod bude sa izdasnim popustom, pratite i mozda Vas zapadne nesto dobro...

Adventskalender 2013

Nije valjda da će svaki dan biti ovi mikseri i slične gluposti {#}

16 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Mikser je otisao za pola sata, nisam ga uspio ni pogledat  {#} - jucer su bile neke sluske soul electronics -100€, bit ce svega, samo pratite...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
boy005 kaže...

Adventskalender 2013

Bilo je ovako (taman kad si posta): Prva cijena je bila 89,90€ sniženo na 79,90€

Gledam sada: 149€ sniženo na 79,90€....

When all else fails - crowbar the fucker
14 godina
protjeran
Općenito o kupnji u EU

Još uvijek ti je raspoloživ, ako mislimo na isti (ovaj današnji) :D. Ustvari dobro bi mi doša jedan usisavač za siću, žena svaki dan tlači da uzmem novi...

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
username kaže...
boy005 kaže...

Adventskalender 2013

Bilo je ovako (taman kad si posta): Prva cijena je bila 89,90€ sniženo na 79,90€

Gledam sada: 149€ sniženo na 79,90€....

Haha, znači i oni isto kao i naši dragi trgovci pomalo lažu s cijenama/popustima {#}

sry za double post

16 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Ali neznam da li ste primjetili, probaj stavit u kosaricu sad taj proizvod i nece ti dati UPS-om da posaljes,nego samo DHL-om, dok npr. dok su sluske bile na akciji i dok je pisalo da ih jos ima mogao sam si poslat UPS-om...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Općenito o kupnji u EU

Ne vidim da je pitano pa: kako se s ovima rješava garancija, problemi s proizvodima (oštećenja u transportu), reklamacije drugog tipa i sl.?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Ne vidim da je pitano pa: kako se s ovima rješava garancija, problemi s proizvodima (oštećenja u transportu), reklamacije drugog tipa i sl.?

Ima prije par strana. Posalješ njima, oni tebi novi i vrate postarinu, sve je osigurano s UPSom (preporuka ) i DHLom. Kad produ dvije godine saljes sve proizvodacu direktno.

11 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Evo mene dosade hehe, nego da vas pitam mislio sam preko ComputerUniversa narucit 4 komponente ( U mom slucaju su to: MBO , CPU , RAM i GPU ) i to sad, trenutno, kosta 717 Eura ( 5478 kn ), ali me dostava zanima, jel  se placa dostava i koliko sve skupa ili se placa za svaku komponentu posebno i koliko to sve onda dode, hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 18:11 (Dariio7).

0 4 hvala 0
14 godina
Dariio7 kaže...

Evo mene dosade hehe, nego da vas pitam mislio sam preko ComputerUniversa narucit 4 komponente ( U mom slucaju su to: MBO , CPU , RAM i GPU ) i to sad, trenutno, kosta 717 Eura ( 5478 kn ), ali me dostava zanima, jel  se placa dostava i koliko sve skupa ili se placa za svaku komponentu posebno i koliko to sve onda dode, hvala unaprijed!

Dodaš sve u košaricu i piše ti kolika ti je dostava 

http://valid.canardpc.com/2749994
16 godina
Dariio7 kaže...

Ajde sad reci da ne zaj.ebavaš?

Inače carina je s dostavom najmanje 35eura po komponenti i svaku buš dobio u razmacima dva tjedna od naruđbe. Ako ne vjeruješ pročitaj temu piše ti sve.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
odjavljen

Nema carine ako je ovo web iz EU.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nema carine ako je ovo web iz EU.

Zahebava ga.

Da se izrazim preko Yode.

Strong in this thread, sarcasam is.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 9:05 (Ikarus01).
16 godina
neaktivan

20 eura cca ako plaćaš paypalom. odaberi UPS dostavu.

S tim da ćeš popušit još 100 kn na konverziji s paypalom.

Neki dan sam uzeo mb i ram.

14 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Dali je netko kupovao preko oglasnika u Sloveniji?

Naime, kupio bi nesto preko Bolha.si (oglasnik tipa Njuskalo) i primio bi to u posti u Sloveniji - u Brezicama. Zanima me dali u Sloveniji na posti dopustaju provjeru paketa prije placanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

evo jutros stigao paket iz CU, otvaram kad ono mrak na oci, umjesto asus r9 280x matrix, poslali su dc2t verziju, koja je 50 eura jeftinija. Sta sad ciniti? nemogu virovat ovo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neduzan a kaznjen kaže...

evo jutros stigao paket iz CU, otvaram kad ono mrak na oci, umjesto asus r9 280x matrix, poslali su dc2t verziju, koja je 50 eura jeftinija. Sta sad ciniti? nemogu virovat ovo....

Pa reklamiraj.

13 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

kontaktirao sam ih mailom odma, bas me zanima sta ce odgovoriti, u kutiji uredno stoji racun za matrix a kartica dc2t....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

Poslikaj odmah i stavi datum, da te nebi zaj.... zbog icega, nikad neznas sta moze biti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Općenito o kupnji u EU

evo jesan, sad cu u najboljen slucaju bit bez kartice jos 100 godina, taman ce izac nova generacija kad se ovo rjesi. ili cu ih trazit da mi posalju jos jednu, ovaj put koju zelin sa nekin uber mega turbo popustom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neduzan a kaznjen kaže...

evo jesan, sad cu u najboljen slucaju bit bez kartice jos 100 godina, taman ce izac nova generacija kad se ovo rjesi. ili cu ih trazit da mi posalju jos jednu, ovaj put koju zelin sa nekin uber mega turbo popustom.

da poslat ce ti jednu besplatno, jer su napravili gresku.

Rec ce ti samo da posaljes svoju njima, a oni ce tebi placenu. I mozda ti daju 10€ za sljedecu kupnju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice