Najsexy komadi hardvera kroz povijest računala
- poruka: 332
- |
- čitano: 118.341
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Asus Silent Square.
Dobio sam ga na poklon i trenutno je namontiran na ploču.
Hladnjak je za 775 socket ali zbog dizajna podnožja fino paše i na 1155.
Nema to ništa sa podnožjem nego ASRock ploče na svim 1155/1156/1366 pločama imaju i rupe za 775 coolere.
Unikatan feature koji mnogima znači puno, osobito ako za njihove coolere nema retention kit za druge sockete.
Asus Silent Square.
Dobio sam ga na poklon i trenutno je namontiran na ploču.
Hladnjak je za 775 socket ali zbog dizajna podnožja fino paše i na 1155.
Nema to ništa sa podnožjem nego ASRock ploče na svim 1155/1156/1366 pločama imaju i rupe za 775 coolere.
Unikatan feature koji mnogima znači puno, osobito ako za njihove coolere nema retention kit za druge sockete.
Hehe, znam. Ali nije montiran na 775 rupe (bio bi zakrenut u stranu) nego baš na 1155 rupe. Ima veze sa podnožjem. Dugački su šarafi i mogu se raširiti.
Evo i link na post u kojem sam to poslikao http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=200&jumpto=2604126&sort=asc&view=flat
Tako samo naprežeš bezveze hladnjak. I još si nosač slomio...
Oprosti, ali ne znam što bi se naprezalo kod hladnjaka. Na podnožje misliš valjda. Ali ne napreže se pošto je samo par mm razmak.
To je manje nego što vijci "plešu" kad sve stegneš izvan matične ploče. Evo stoji bez frke već godinu dana.
Nosač sam razrezao, da. Teška srca ali to je bio jedini način (loše izgleda onako u koso, a stražnja strana se ne vidi kod normalnog korištenja).
Oprosti, ali ne znam što bi se naprezalo kod hladnjaka. Na podnožje misliš valjda. Ali ne napreže se pošto je samo par mm razmak.
To je manje nego što vijci "plešu" kad sve stegneš izvan matične ploče. Evo stoji bez frke već godinu dana.
Nosač sam razrezao, da. Teška srca ali to je bio jedini način (loše izgleda onako u koso, a stražnja strana se ne vidi kod normalnog korištenja).
Napreže se pcb od ploče. Postoji razlog zašto se sa svim večim hladnjacima isporučuje bracket
Da , al zadnja verzija CX430 , tocnije CX430 80+ Bronze ( isporucuje 384W ) je dostojan nasljednik CX400 ! Također ima i polumodularan model - CX430M , sa istim specifikacijama ko i 80+ Bronze ! Sry za
Da , al zadnja verzija CX430 , tocnije CX430 80+ Bronze ( isporucuje 384W ) je dostojan nasljednik CX400 ! Također ima i polumodularan model - CX430M , sa istim specifikacijama ko i 80+ Bronze ! Sry za
A jesu Linusa isprdali zbog te košulje.
Meni je baš simpa
Još malo s CES-a.
Corsair Obsidian 900D - seeeeexy
- 10 expansion slots
- 9 HDDs ord SSDs, 3 hot-swap
- 2 PSU
- Total 15 fan mount location
- 5 radiator mounting points
Scythe Kama Bay Amp Pro
Scythe predstavlja svoje flagship pojačalo Kama Bay Amp Pro. Kao i prethodni modeli i ovaj 5.25" urešaj može se koristiti zasebno ili unutar dva 5.25" mjesta u kućištu računala. Dolazi s novim daljinskim upravljačem i prednjim USB portom koji se može koristiti i za punjenje MP3 playera ili pametnih telefona. Kama Bay Amp Pro svoju snagu vuče iz MAXIM MAX 98400A IC-a, koji omogućuje konstantnu izlaznu snagu od 24W po kanalu pri 8 Ω (ukupno 48 W). Frekvencijski raspon je od 20 Hz to 20 kHz, a Scythe obećava i visoku energetsku učinkovitost. Analogni signali se dovode sa stražnje strane preko tri RCA konektore ili s prednje preko prednje 3.5 mm mini utičnice, a korisnici mogu birati između četiri različita kanala. Svi RCA konektori i terminali zvučnika su pozlaćeni što spriječava hrđu odnsono poboljšava provodljivost. Očekivana cijena bez poreza za europsko tržište je 84 €.
Mogao si kupiti istu ploču sa možda čak i boljim BIOS-om za 30% manje novaca, ako si kupovao XFX:
Ma nisam ju kupovao ! U ono vrijeme dok sam bio na 775 je bila preskupa za moj budget !