MagazinRS

poruka: 17
|
čitano: 14.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Magazin RS

Gledao sam njihove stranice i mislim uzeti neke komponente kod njih. Da li je netko od vas poslovao s njima, kakva su iskustva?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Magazin RS
Kupio Logitech G5 preko njih, naručio preko neta iz Rijeke, potvrdio telefonom.
Čak su mi samoinicijativno dali mali popust, tek toliko da mi se dostava kompenzira. Par dana kasnije je miš stigao. Radi i danas, 3 godine kasnije
16 godina
Magazin RS

Kupovao AV od njih (u Zg-u, Bullguard), jako usluzni i susretljivi, TU

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Magazin RS

Uzeo sam Samsung F3 kod njih, jedni od vrlo susretljivih i ljubaznih prodavača, I shall return ;)

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Magazin RS

Bio sam prije 1 dan kod njih htio sam kupiti x4 630 am2+ ali nemaju ga a nemaju puno toga tako da je i kod njih skripavo! Najbolje je da prvo nazoves pa pitas dali imaju to sto trazis ili nemaju!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 21:34 (Seljak).

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
same pohvale. Ugodno i strucno osoblje, nikakvih problema s garancijom
hmda
17 godina
Magazin RS

a kako to da su ima web stranice u teskoj banani,em se sporo ucitavaju em sto velika vecina artikala nema sliku,definitivno nevjerojatno za jedan web shop

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Magazin RS

Uzeo sam konfiguraciju(to mi je bila prva kupnja) prije 2/2.5god kod njih,poslije sam uzeo case i dobio popust(sad neznam koliki,moram račun naći negdje:S),vrlo su jeftini u usporedbi prema drugima,ćak su mi rekli da ako mi se šta svidi iz drugih prodavaonica,da će mi nabavit po jeftinijoj cijeni,jest da im je stranica malo banana,al nikad nikakvih problema sa njima,uglavnom ako duže kupuješ kod njih,uvijek se možeš za nekakav popust dogovorit ; )

EDIT:my bad,nisam vidio da je tema stara 3mj,vjerujem da si već kupio komponente :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:25 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 4
16 godina
odjavljen
1BIT kaže...

Uzeo sam konfiguraciju(to mi je bila prva kupnja) prije 2/2.5god kod njih,poslije sam uzeo case i dobio popust(sad neznam koliki,moram račun naći negdje:S),vrlo su jeftini u usporedbi prema drugima,ćak su mi rekli da ako mi se šta svidi iz drugih prodavaonica,da će mi nabavit po jeftinijoj cijeni,jest da im je stranica malo banana,al nikad nikakvih problema sa njima,uglavnom ako duže kupuješ kod njih,uvijek se možeš za nekakav popust dogovorit ; )

EDIT:my bad,nisam vidio da je tema stara 3mj,vjerujem da si već kupio komponente :S

Ali je meni ta informacija poslužila stoga- hvala.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
14 godina
neaktivan
Magazin RS
Jel imaju besplatnu dostavu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Magazin RS

J cesto uzimam kod njih, ako nista drugo onda pokoji cd-dvd, i nisam dobio popust :) Jebajiga nisam ni trazio. Ali Sto se tice usluge, profesionalnosti Magazin rs sve najbolje :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Magazin RS
ja bas nisam zadovoljan, prvo su mi za napajanje poslali 2 ponude sa 2 razlicite cijene (9kn razlika) nabili mi postarinu 53kn (u adm je 45kn), plus naknada kod uplate virmanom koje nema kad narucujes iz adm i placas poduzecem i stiglo je tek nakon 3 dana.
Prekjuce i jucer sam ih morao 3 puta zvat da mi posalju na mail ponudu za monitor, i na kraju sa postarinom, naknadom banke za uplatu i odlaskom u grad da im posaljem scan uplatnice izaslo me 111 kn vise od cijene monitora.. U adm bi platio samo 45kn postarine kad mi roba dode doma i mir.
14 godina
neaktivan
Magazin RS

Oni su super, samo kupuj!!

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Magazin RS

danas odnio grafulju na servis... nesto je pocela čudne zvukove ispuštati... i reko da odem dok je pod garancijom

odlična usluga, sve super, čak sam i dobio 8400 GS na koristenje dok mi ova ne bude gotova... :D 

magazin rs... sve 5! 

kod njih sam uzeo vec do sada hrpu stvari... od grafulje, monitora, laptopa... itd ...

samo tako decki!

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Magazin RS

ja već duže vrijeme kupujem kod njih,do sad sam već 4 kompa kupio,baš dragi dečki,čak su i popust dali...sve naj o njima..samo kupuj..:P

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Magazin RS
mario349 kaže...
Jel imaju besplatnu dostavu?

14 godina
Magazin RS

Nemaju besplatnu dostavu.

clock2much