Kučište - Cable management

poruka: 6
|
čitano: 3.785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Kućište - Cable management

Dakle..trebam preporuku "najjeftinijeg" kućišta u kojem se uredno može napraviti cable management. Poželjno bi bilo da napajanje ide na dno kućišta tako da nemam problema sa coolerom CPU-a. Ponude može iz linksa ili preko oglasnika.

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 18:23 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kučište - Cable management
Nikacc kaže...

Dakle..trebam preporuku "najjeftinijeg" kučišta u kojem se uredno može napraviti cable management. Poželjno bi bilo da napajanje ide na dno kučišta tako da nemam problema sa coolerom CPU-a. Ponude može iz linksa ili preko oglasnika.

Ja kupio sad za zadnji stroj Sharkon tarea. Ima sve što spominješ, dakle komoru sa stražnje strane za kablove, dolje napajanje, a

i rupu sa stražnje strane mjesta za procesor ako šarafiš tower hladnjake sa klasičnim šarafima. Ima i kao bez alatno slaganje hardova

i optike u ladice, i komande i priključke na vrhu kućišta - dobro ako ti je konfa na podu ili u onoj rupi od radnog stola.

Naravno sve ovisi dali ti se sviđa takav donekle konzervativan dizajn mrežastog lima, i gabariti ili više voliš blješteće jukeboxe:)
košta nešto ispod 300 kn, i navodno ga drukaju nijemci:)

17 godina

Moja preporuka ide kućištu Chieftec Giga DF-02B:

http://www.links.hr/?naziv=kuciste-chieftec-giga-series-df-02b-b-op-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052601&id_artikl=052.601.116

Posjedujem njegovog prethodnika, DF-01B za razliku od kojeg DF-02B ima crnu unutrašnjost, drugačiju prednju masku i bolju rupu za montiranje backplatea na matičnu ako se ugrađuje neki teži hladnjak.

Evo DF-01B za 299 Kn: http://www.links.hr/?naziv=kuciste-chieftec-giga-df-01b-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052601&id_artikl=052.601.106

I da, nije kučište već kućište. Kučište bi bilo nešto sasvim drugo, nevezano uz računala. 

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 1:25 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zapeo mi je za oko ovaj Sharkoon tarea. Čini mi se da ima najbolji support za cable management. Cijena i koliko vidim poštraina na kućnu adresu..jako dobro...Ako ima još tko kakvu preporuku slobodno postajte.

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi tog Sharkoon Tareu ! Odlican cable managment , jos stavis par 120mm ventova i kud ces bolje !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo stiglo danas kućište Sharkoon Tarea. U roku tri dana iz Portia, još me lik zvao da pita jesam li doma da može doneti...Nadalje...Tijekom instalacije nije bilo nikakvih problema, odličan support za cable management...Ja prezadovoljan ..Ocijena 5! {#}

Some picts:

Gotov proizvod Gotov proizvod
Pro audio equipment
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice