Dakle..trebam preporuku "najjeftinijeg" kućišta u kojem se uredno može napraviti cable management. Poželjno bi bilo da napajanje ide na dno kućišta tako da nemam problema sa coolerom CPU-a. Ponude može iz linksa ili preko oglasnika.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle..trebam preporuku "najjeftinijeg" kučišta u kojem se uredno može napraviti cable management. Poželjno bi bilo da napajanje ide na dno kučišta tako da nemam problema sa coolerom CPU-a. Ponude može iz linksa ili preko oglasnika.
Ja kupio sad za zadnji stroj Sharkon tarea. Ima sve što spominješ, dakle komoru sa stražnje strane za kablove, dolje napajanje, a
i rupu sa stražnje strane mjesta za procesor ako šarafiš tower hladnjake sa klasičnim šarafima. Ima i kao bez alatno slaganje hardova
i optike u ladice, i komande i priključke na vrhu kućišta - dobro ako ti je konfa na podu ili u onoj rupi od radnog stola.
Naravno sve ovisi dali ti se sviđa takav donekle konzervativan dizajn mrežastog lima, i gabariti ili više voliš blješteće jukeboxe:)
košta nešto ispod 300 kn, i navodno ga drukaju nijemci:)
Moja preporuka ide kućištu Chieftec Giga DF-02B:
http://www.links.hr/?naziv=kuciste-chieftec-giga-series-df-02b-b-op-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052601&id_artikl=052.601.116
Posjedujem njegovog prethodnika, DF-01B za razliku od kojeg DF-02B ima crnu unutrašnjost, drugačiju prednju masku i bolju rupu za montiranje backplatea na matičnu ako se ugrađuje neki teži hladnjak.
Evo DF-01B za 299 Kn: http://www.links.hr/?naziv=kuciste-chieftec-giga-df-01b-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052601&id_artikl=052.601.106
I da, nije kučište već kućište. Kučište bi bilo nešto sasvim drugo, nevezano uz računala.
Zapeo mi je za oko ovaj Sharkoon tarea. Čini mi se da ima najbolji support za cable management. Cijena i koliko vidim poštraina na kućnu adresu..jako dobro...Ako ima još tko kakvu preporuku slobodno postajte.
Uzmi tog Sharkoon Tareu ! Odlican cable managment , jos stavis par 120mm ventova i kud ces bolje !