Zapeo sam za ovih par pa ako imate iskustva,znate neki bolji ili znate koji je bolji od ovih slobodno napiste ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ovaj zadnji ili nešto slično. Nemam primjedbi; jedino, dugoročno, ne isplati se baš nešto puno investirati u fancy feature i puno kanala itd - ionako će većinu vremena sve raditi na minimumu, tj. na nekom jednom fiksnom setingu koji procjeniš da je optimalan omjer buka/hlađenje.
Imam ovaj zadnji ili nešto slično. Nemam primjedbi; jedino, dugoročno, ne isplati se baš nešto puno investirati u fancy feature i puno kanala itd - ionako će većinu vremena sve raditi na minimumu, tj. na nekom jednom fiksnom setingu koji procjeniš da je optimalan omjer buka/hlađenje.
Aj slikaj ak mozes i di si kupio za koliko
Probao sam poslikati, ali ili se ne vidi ništa, ili s "blicem" se vide naslage prašine i prljavštine. Uglavnom ovo: http://www.overclockers.com/scythe-kaze-server-fan-controller-review/ Mislim da sam kupio u Linksu za tristotinjak kuna, prije nekoliko godina doduše... a htio sam baš ovaj jer em precizno mjeri temperature, em prikazuje broj okretaja, em mogu isključiti display čim isponamještam brzine da ne blješti kad gledam filmove.