Koju zvučnu do 600kn

poruka: 7
|
čitano: 1.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koju zvučnu do 600kn

Dakle trebam novu zvučnu jer nemam živaca zezat se sa Realtek-ovom. Zvučna bi se koristila prvenstveno za igranje novih naslova i ostalo, za 600kn i ni lipu više.

Razmišljo sam o ovoj:

Creative labs XF-F1 Xtreme audio

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koju zvučnu do 600kn

Itko?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koju zvučnu do 600kn

Imam Creative Labs X-Fi Extreme Gamer , jako sam zadovoljan s karticom za te pare i naravno moja preporuka za nju !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koju zvučnu do 600kn
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Koju zvučnu do 600kn
Haf932 kaže...

Imam Creative Labs X-Fi Extreme Gamer , jako sam zadovoljan s karticom za te pare i naravno moja preporuka za nju !

Kakva je ta Creative labs jer bolja od Asusove DX?

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Koju zvučnu do 600kn

Creative bi trebao biti bolji za gaming.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Koju zvučnu do 600kn
kalko1212 kaže...
Haf932 kaže...

Kakva je ta Creative labs jer bolja od Asusove DX?

Ovisi za šta ti treba, za glazbu i filmove ja bi išao na Xonar, za igre ipak Creative i dalje, iako Xonari imaju solidno izvedenu emulaciju EAX-a preko svojeg softvera. Ja sam vjeran za igre ipak Creative jačim modelima sa hardverskim EAX-om, X-Fi Gamer, Music, Titanium, Fatal1ty serija itd.

Stavi to i ovako na papir, ako imaš 600kn keša, ja ih sigurno ne bi dao za NOVU Extreme Gamer kad ima polovnih ispod 300, čak za pišljivih 250kn se prodavala tu kod nas na tržnici. Dakle za 600kn može Xonar DX NOVA.

Ali sigurno ne vrijedi dvije-tri polovne Extreme Gamerice. To isto uzmi u obzir.

Još nešto, pripazi na oznake i brkanje, X-Fi Extreme Audio i X-Fi Extreme Gamer ni približno nisu iste kartice. Gamer je punokrvni X-Fi čip, a Audio je SB Live! 24bit / Audigy SE rebrand, i hardverski starija i zaostalija mogućnostima kartica.

Tako da za neku svestranu upotrebu tebi ipak preporuka X-Fi Extreme Gamera ili Musica za 250-300kn. Razliku u novcu stavi u džep, a ako baš mora mora biti NOVA, uzmi DX.

http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/zvucna-kartica-sound-blaster-x-fi-extreme-music-oglas-3812884

http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/zvucna-kartica-creative-labs-x-fi-sound-blaster-fatality-oglas-3493826

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 11:54 (thedream).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice