Da se odmah ubacim, ja sam sve pretrazio prije nego sto sam postao, ali laptop je dellov i nisam cak dobio ni cd sa driverima. Ati radeona nema u kompu ni pod kojim programom cak niti u dxdiag ni pod device manager. Cak sam poslusao savjete sa stranog foruma koji mi kazu da skineam drivere odnosno catalyst za provjeru koji mi driveri trebaju za graficku i nakon instalranja toga programa mi kaze da se nista nemoze skinuti jer ga hardware ne podrzava. Htio sam laptop sa 7670m, a koliko vidim imam samo intelovu hd4000. Negdje sam procitao da automatski prebaci na bolju graficku kad igri to zatreba medutim kako ce prebaciti kada nisam ni instalirao nijedne drivere niti postoji text ati radeon u cijelom laptopu. Molim da se ne zakljucava opet tema.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi na Dellove stranice i unesi Service tag koji ti je na naljepnici ispod laptopa ili pokreni skriptu koja će ti prepoznati service tag te instaliraj sve drivere koje ti Dell ponuti po tvojoj oznaci.
Kada god pokreneš neku aplikaciju kojoj treba grafika,pitati će te koju grafiku želiš koristiti. To je to.